FikLena Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 май ще ходя на концерта на Азис ! Предствете си това в Арена София.. каза че ще пее старите си песни по токчета (17см),рокли 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 9 минути, asylum каза: Тя и Преса мяза на циганка. Чавето си мяза на нея. В началото биеше на мъжа й. Всичките са от един катун. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 3 минути, FikLena каза: май ще ходя на концерта на Азис ! Предствете си това в Арена София.. каза че ще пее старите си песни по токчета (17см),рокли Току-виж ви излъже циганката и излезе по дънки и потник на плейбек. Дано! Току що, DarkChild каза: Всичките са от един катун. И аз това си помислих. Галя и Фики са си градски, Преса толбухинска манга. Джена Разградска и тя е в кюпа. А пък Аня Загорска да не споменаваме! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Миличка, нали си даваш сметка, че не Фики го е раждал това дете, за да сработи магията Нямам предвид, че го е родил Фики. Не се прави, че не разбра. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 26 минути, asylum каза: Намеква, че може Фики да е направил Палома 🤭 Тя и Преса мяза на циганка. Чавето си мяза на нея. В началото биеше на мъжа й. Просто логиката е наобратно. Малката на Преса мяза на Преса като малка. Как дъщерята на Фики се оказва копие на Пресината младост? Или Преса е родила извънбрачно на Фики и им го е пришила на Сторарови Ама то нали и старият Стораро е имал взимане-даване с Пепа. Да не би... Да си остане в клана преди 4 минути, Stela каза: Нямам предвид, че го е родил Фики. Не се прави, че не разбра. 😂 От толкова мускули може да не сме видели коремчето 🤪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 5 минути, Stela каза: Нямам предвид, че го е родил Фики. Не се прави, че не разбра. 😂 Може и Фики да го е родил. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза: От толкова мускули може да не сме видели коремчето 🤪 А кой е бащата тогава 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Stela каза: А кой е бащата тогава 😁 Всичко сочи, че Фики е хермафродитно мекотело. Може да няма крака, но пък притежава пълен пакет - и пи, и пу. Spoiler Мекотелите се размножават по два основни начина: разделнополово и чрез хермафродитизъм. Разделнополовите мекотели, като мидите и главоногите, имат отделни мъжки и женски индивиди. Хермафродитните мекотели, като повечето охлюви, имат и двата типа полови органи в един индивид. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Алтернативно Павел е бащата на дъщерята на Фики. Но тогава как дъщерята на Преса прилича на самата нея като дете? @Balkandji1 какво ти казват планетите по темата? Май децата само на Галя няма да пропеят? преди 9 минути, Stela каза: А кой е бащата тогава 😁 Без да искам май ти отговорих 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза: Алтернативно Павел е бащата на дъщерята на Фики. Но тогава как дъщерята на Преса прилича на самата нея като дете? @Balkandji1 какво ти казват планетите по темата? Че дъщерята на Преслава е от Павел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Аз по-силна самостоятелна песен от 22:22 не видях да е излязла от никого тази година, не че тя е някакъв огромен хит, но за нормална клиширана ганевска песен си получи приличен успех и с времето ще навърти едни 15 млн., едва ли някой е очаквал да е на нивото на 100 живота, Ти не си за мен или подобни. Песента за рождения ден не знам защо се взима насериозно за очаквания за хит, почти при всеки е било one time played. За дуета с Вирго нямам очаквания, там вече наистина не нацелиха, вярно че още са минали само 3 дни ама наистина не я виждам като някакъв голям или среден хит. Явно само в Рама се отписват изпълнители, когато не улучат с последните 1-2 песни. Със сигурност няма да се остави без мегахит тя, годината не е приключила , а и явно набляга повече върху подготовката за концерта. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза: Алтернативно Павел е бащата на дъщерята на Фики. Но тогава как дъщерята на Преса прилича на самата нея като дете? @Balkandji1 какво ти казват планетите по темата? Май децата само на Галя няма да пропеят? Без да искам май ти отговорих Мангусти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 40 минути, FikLena каза: май ще ходя на концерта на Азис ! Предствете си това в Арена София.. каза че ще пее старите си песни по токчета (17см),рокли Или това с Цеци Красимирова и Жоро (моделът от клипа): Аз също ще ходя и искам лела Васка да вдигне залата с покрива и тротоарните плочки навън. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Danger. каза: Аз по-силна самостоятелна песен от 22:22 не видях да е излязла от никого тази година, не че тя е някакъв огромен хит, но за нормална клиширана ганевска песен си получи приличен успех и с времето ще навърти едни 15 млн., едва ли някой е очаквал да е на нивото на 100 живота, Ти не си за мен или подобни. Песента за рождения ден не знам защо се взима насериозно за очаквания за хит, почти при всеки е било one time played. За дуета с Вирго нямах очаквания, там вече наистина не нацелиха, вярно че още са минали само 3 дни ама наистина не я виждам като някакъв голям или среден хит. Явно само в Рама се отписват изпълнители, когато не улучат с последните 1-2 песни. Със сигурност няма да се остави без мегахит тя, годината не е приключила , а и явно набляга повече върху подготовката за концерта. На Маноля е по-яка и иновативна Току що, Andrew Cunanan. каза: Или това с Цеци Красимирова и Жоро (моделът от клипа): Аз също ще ходя и искам лела Васка да вдигне залата с покрива и тротоарните плочки навън. Ще получиш мързел, аутизъм и воня на пот! Кофти сцена и плейбек. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 6 минути, Danger. каза: Аз по-силна самостоятелна песен от 22:22 не видях да е излязла от никого тази година, не че тя е някакъв огромен хит, но за нормална клиширана ганевска песен си получи приличен успех и с времето ще навърти едни 15 млн., едва ли някой е очаквал да е на нивото на 100 живота, Ти не си за мен или подобни. Песента за рождения ден не знам защо се взима насериозно за очаквания за хит, почти при всеки е било one time played. За дуета с Вирго нямам очаквания, там вече наистина не нацелиха, вярно че още са минали само 3 дни ама наистина не я виждам като някакъв голям или среден хит. Явно само в Рама се отписват изпълнители, когато не улучат с последните 1-2 песни. Със сигурност няма да се остави без мегахит тя, годината не е приключила , а и явно набляга повече върху подготовката за концерта. Песента за РД сто пъти го казахме, че си я пусна за кеф, песен лично за нея и изобщо и самата тя не я е гласяла за хит, че и ние да сме очаквали друго. Аз лично съм си я пуснала 3-4 пъти в началото. Тематична песен е в която се пее за ЛИЧЕН рожден ден и съм далеч от мисълта, че някой си я пуска просто ей така докато шофира, докато е на фитнес или докато приготвя вечерята вкъщи. Точно поради тази причина не мисля, че трябва да се брои и да се взимат под внимание гледанията и като фактор за спад при Галена. Взимат я тук под внимание само тук за да покажат уж някакъв спад. Тази песен която и година да беше пусната щеше да има същия ефект и гледания, не е сега защото виждаш ли Галена има "слаба годин", както твърдят тук. Та тя си продаде залата за норматив, това говори достатъчно. То и концерт тук се говореше, че няма да направи, ама видяхме. 😉 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 26 минути, KrasyoZlobarQ каза: Без да искам май ти отговорих Аз малко се обърках, а го мислех за доста по-елементарно 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Stela каза: Песента за РД сто пъти го казахме, че си я пусна за кеф, песен лично за нея и изобщо и самата тя не я е гласяла за хит, че и ние да сме очаквали друго. Аз лично съм си я пуснала 3-4 пъти в началото. Тематична песен е в която се пее за ЛИЧЕН рожден ден и съм далеч от мисълта, че някой си я пуска просто ей така докато шофира, докато е на фитнес или докато приготвя вечерята вкъщи. Точно поради тази причина не мисля, че трябва да се брои и да се взимат под внимание гледанията и като фактор за спад при Галена. Взимат я тук под внимание само тук за да покажат уж някакъв спад. Тази песен която и година да беше пусната щеше да има същия ефект и гледания, не е сега защото виждаш ли Галена има "слаба годин", както твърдят тук. Та тя си продаде залата за норматив, това говори достатъчно. То и концерт тук се говореше, че няма да направи, ама видяхме. 😉 Оф Боже, какви са тези безумни оправдания сякаш си дете на 8 години? 100 пъти го били казали, и като кажете една глупост 100 пъти, това факт ли я прави? Песента е самостоятелен сингъл, пуснат в официалния канал на Галена. За личен кеф го била пуснала, същото може да се каже за всяка нейна песен. Вярвам и за личен кеф ги пуска, нали ги харесва, щом ги пее? Песента е тотален провал, чутовен, гръмогласен, а е самостоятелен официален сингъл. Тия оправдания "за личен кеф" и тем подобни обратно в забавачката. А предната песен няма да направи 15 млн, както Дейнджър твърди. Тя тая, която бутахте за нещо уау миналата година е спряла на 11 млн, та тая 22:22 абсурд да стигне 15. Засега е на 6 млн. Видно е, че вече не предизвиква същата истерия като предното десетилетие, какво скачате срещу истината. Нито вече прави песни с 30 млн, нито пред участията й има такива опашки. Бога ми, преди 10 години по 300-500 желаещи не можеха да влязат в клуба заради запълнен капацитет, говорим за огромни клубове във Варна и Пловдив. Сега това го няма. Мина й пика. Какво толкова се правите на шокирани. Тия номерца някоя песен на голям изпълнител като е голям флоп да кажем, че за личен кеф го била пуснала не вървят от много години. Примири се просто. Достатъчно години царуваше в България. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Тя редовно си пуска песни за кеф ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 18 минути, FikLena каза: Тя редовно си пуска песни за кеф ! Сръбската не беше за кеф. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, asylum каза: Сръбската не беше за кеф. А първата ѝ бе изцяло подарена от феновете ... и е ужасна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 час , asylum каза: Коментирай коя е в пика си сега? Според мен Емануела е номер 1 от около година! И Емануела пика, и Галена пика, и Преслава. Всички пикат. Само Тотя ака. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, DarkChild каза: И Емануела пика, и Галена пика, и Преслава. Всички пикат. Само Тотя ака. Е, имаме си и Дама Пика! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Кой беше писал, че това било един от най-големите женски хитове? И Доника има по-големи приеми 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, Emanuela.Carey каза: Кой беше писал, че това било един от най-големите женски хитове? И Доника има по-големи приеми @KrasyoZlobarQ естествено, той е единствения поддръжник на поп халтурчиците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари