xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 5 минути, Jake каза: Как ще сравняваш Деса и Андреа? 😃 Това дори няма да го коментирам. Сравняваш една от чалга легендите с психичноболна бездарница която по чудо изобщо е имала някакъв успех. Деса може да не прави повече песни в кариерата си и пак да има работа до края на кариерата си. Доказано това важи и за Андреа. Дълги години имаше участия и без актуална продукция. Дали същото щеше да важи и за Десислава ако не работеше със Сашка и пускаше чалга на 2-3 години при положение,че най-големия хит на Деса е в дует с Азис? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Ако имаше чалга рецепт за basic песен, то това е дуета на Преслава и Азис. С нищо не ме грабна, пято и слушано. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 3 минути, Willy каза: Ако имаше чалга рецепт за basic песен, то това е дуета на Преслава и Азис. С нищо не ме грабна, пято и слушано. Аз съм така с повечето песни на Жаля, ама стават хит, така че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 14 минути, xroflx9 каза: Доказано това важи и за Андреа. Дълги години имаше участия и без актуална продукция. Дали същото щеше да важи и за Десислава ако не работеше със Сашка и пускаше чалга на 2-3 години при положение,че най-големия хит на Деса е в дует с Азис? Абе каква Сашка, какви 5 лева, Деса имаше най-силните си години когато Пайнер беше монопол и беше забранил да я канят навсякъде....Сашка... Андреа години наред беше без участия, сега има от време на време и винаги след това става за смях по социалните мрежи. Канят я за да и се смеят.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 6 минути, Jake каза: Абе каква Сашка, какви 5 лева, Деса имаше най-силните си години когато Пайнер беше монопол и беше забранил да я канят навсякъде....Сашка... Андреа години наред беше без участия, сега има от време на време и винаги след това става за смях по социалните мрежи. Канят я за да и се смеят.. Защото беше като скачен съд към Азис. След това набързо фалира и се върна в Пайнер. Радвам се,че следиш толкова изкъсо участията на Андреа,че даже четеш и коментарите към тях! Продължавай да си й толкова верен фен,сигурно си един от хората,които я викат на бис 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Какъв скачен съд... Деса гърмя много пъти след Пайнер - "Не си ми спешен", "Лъжа", "Бъди добро момче", "Схемата", "Невъзможно е да спрем" и още много до 2015-та имаше. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Слушахте ли песента на Преса и Азис ? бахти гадния м*ангал. Много ме дразни с пеенето си ! ПУБЛИКАТА ИСКА ТОЗИ АЗИС !! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 3 минути, Danger. каза: Преди 11 години на този ден какъв проект излезе, а днес...🫠 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Благодаря ти, Галена ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 11 минути, pacho каза: Какъв скачен съд... Деса гърмя много пъти след Пайнер - "Не си ми спешен", "Лъжа", "Бъди добро момче", "Схемата", "Невъзможно е да спрем" и още много до 2015-та имаше. Любим потребител си ми,така че няма да споря с теб! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 24 минути, xroflx9 каза: Защото беше като скачен съд към Азис. След това набързо фалира и се върна в Пайнер. Радвам се,че следиш толкова изкъсо участията на Андреа,че даже четеш и коментарите към тях! Продължавай да си й толкова верен фен,сигурно си един от хората,които я викат на бис Ти сериозно ли? хахах Та Андреа има един единствен хит и той е заради Азис... благодарение на това има някакви участия. Дори и с него е скарана. Дуета с на Деса с Азис, дори не е такъв хит "Жадум". Тази песен мина и замина за отрицателно време. А и ти напомням, че двамата бяха певица и певец на годината и това ги събра. Тоест бяха най-големите имена за годината си. Андреа с всичките си пари и болни амбиции накрая стана едно нищо. Няма дори притяли защото никой не желае да общува с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 18 минути, Danger. каза: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 6 минути, Jake каза: Ти сериозно ли? хахах Та Андреа има един единствен хит и той е заради Азис... благодарение на това има някакви участия. Дори и с него е скарана. Дуета с на Деса с Азис, дори не е такъв хит "Жадум". Тази песен мина и замина за отрицателно време. А и ти напомням, че двамата бяха певица и певец на годината и това ги събра. Тоест бяха най-големите имена за годината си. Андреа с всичките си пари и болни амбиции накрая стана едно нищо. Няма дори притяли защото никой не желае да общува с нея. Мангава тут, мангава… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 3 минути, Jake каза: Ти сериозно ли? хахах Та Андреа има един единствен хит и той е заради Азис... благодарение на това има някакви участия. Дори и с него е скарана. Дуета с на Деса с Азис, дори не е такъв хит "Жадум". Тази песен мина и замина за отрицателно време. А и ти напомням, че двамата бяха певица и певец на годината и това ги събра. Тоест бяха най-големите имена за годината си. Андреа с всичките си пари и болни амбиции накрая стана едно нищо. Няма дори притяли защото никой не желае да общува с нея. Достатъчно ми беше да ти прочета първия абзац и да изгубя желание за по-нататъшен диалог. Пълни глупости. Сам каза че си гледал Андреа на прайда. Там ясно се видя,че дори разни пълнежи като На екс и Строго забранено се помнят. Само ще кажа че почти няма участие на което Азис да не пее Пробвай се. Същото не може да се каже нито за Казваш че ме обичаш,нито за Жадувам или пък Брутален. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 1 час , Danger. каза: Гален обаче няма такъв кадър! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 1 час , xroflx9 каза: Достатъчно ми беше да ти прочета първия абзац и да изгубя желание за по-нататъшен диалог. Пълни глупости. Сам каза че си гледал Андреа на прайда. Там ясно се видя,че дори разни пълнежи като На екс и Строго забранено се помнят. Само ще кажа че почти няма участие на което Азис да не пее Пробвай се. Същото не може да се каже нито за Казваш че ме обичаш,нито за Жадувам или пък Брутален. Противоречиш си....Нали уж заради Азис, Деса била успешна? Техните дуети не са били толкова големи хитове никога, а "Казваш че ме обичаш" си е стара песен на Деси Слава. Не съм гледал Андеа на никакъв Прайд, а отворих видео в тубата да видя какво е правила там. Мучеше на умряло върху плейбека. Тази жена е като каталог за психични заболявания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Jake каза: Противоречиш си....Нали уж заради Азис, Деса била успешна? Техните дуети не са били толкова големи хитове никога, а "Казваш че ме обичаш" си е стара песен на Деси Слава. Не съм гледал Андеа на никакъв Прайд, а отворих видео в тубата да видя какво е правила там. Мучеше на умряло върху плейбека. Тази жена е като каталог за психични заболявания. Соловата версия на Деса я знаят само най-върлите й фенове и в нея не се пее на цигански, което е най-хитовото в цялата работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 4 минути, asylum каза: Соловата версия на Деса я знаят само най-върлите й фенове и в нея не се пее на цигански, което е най-хитовото в цялата работа. Самия факт, че никой, включително новоизлюпения стар буквеник, не знае оргиналното заглавие на Десовата песен е повече от показателен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 най-добрата премиера за днес!!!!! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Андреа напада Десита 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 14 минути, Jake каза: Противоречиш си....Нали уж заради Азис, Деса била успешна? Техните дуети не са били толкова големи хитове никога, а "Казваш че ме обичаш" си е стара песен на Деси Слава. Не съм гледал Андеа на никакъв Прайд, а отворих видео в тубата да видя какво е правила там. Мучеше на умряло върху плейбека. Тази жена е като каталог за психични заболявания. После аз съм си противоречал..прочети си втория абзац и двете изречения в него😂 както казах спора с теб ми е безсмислен,не желая да споря с латерни. Ако си мислиш че като тролиш по Андреа ме напрягаш по някакъв начин си в голяма заблуда. Само показваш,че си й фен,така че продължавай! 😛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 2 минути, xroflx9 каза: После аз съм си противоречал..прочети си втория абзац и двете изречения в него😂 както казах спора с теб ми е безсмислен,не желая да споря с латерни. Ако си мислиш че като тролиш по Андреа ме напрягаш по някакъв начин си в голяма заблуда. Само показваш,че си й фен,така че продължавай! 😛 Тук съм и бил фен сигурно, бях учебник. Дебелата и луда алкохоличка днес, няма общо с тази от видеото. Не харесвам кавъри на стари песни, но това е станало добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Диона май направи същия номер на Андреа, който Анда направи на Деса и е качила песента без знанието на другата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 56 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа напада Десита Андреа изтри сторитата за Десита и ги замени с това 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари