asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 9 часа , Thecranfan каза: Райна, Глория, Силвена Роу, Галин - квартет "Респонс". Пропусна Джен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 ей така да сме 💋 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Обу сандалите, за да години малката Гали с тротинетката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 38 минути, pacho каза: Обу сандалите, за да години малката Гали с тротинетката. преди 38 минути, pacho каза: Обу сандалите, за да години малката Гали с тротинетката. He e /\u bosa? 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 2 минути, asylum каза: He e /\u bosa? 😀 МММооолллляяяяя! Тези кралски пети не са създадени за босо ходене по селски асфалт! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 14 часа , Bunn каза: Те и Алфа понеже са цъфнали и вързали 😂 Видя се, че наследник на Пайнер скоро няма да се появи Аз сериозно си мисля, че сме свидетели на първата и последна генерация в поп-фолка.... Реално първите чалгарки вече са на по 40-60...а за сега не се вижда никаква тенденция да се появи нещо като Пайнер и големите имена... Алфите на Галя тръгнаха добре, но към днешна дата повече ми приличат на Оцковия конвейр от преди няколко години, никакъв шанс да стигнат славата на старите чалгарки. Азис който беше хитов 2002....днес 2025, отново той спасява цялата чалга.... Ако не са Преслава и Азис, този жанр е загинал. Буквално си лежи на стари лаври. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Гергана, слушайки поредната нова клонирана, от нейните песни, песен на Людмил: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 16 часа , Bunn каза: Колко по-умно щеше да бъде, ако беше включил тази песен в албума и я беше пуснал първа Поне щеше да продаде нещо 7 млн?!!??! По цялото черноморие гърми " Ще станаааа..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 40+, а изглеждат супер. Остаряват естествени. А чалгарките на 16 вече са като 50. Не съм им бил фен, но е факт, че може би са най-успешното трио в БГ. Колко трудно се оцелява в такъв формат, обаче. Най-вече финансово. Дори с много участия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 час , pacho каза: Гергана, слушайки поредната нова клонирана, от нейните песни, песен на Людмил: Тук малко е докарала цвят на труп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 23-ти клип на Галена над 20М и 4-ти от 2023 година. 🩷 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 24 минути, KrasyoZlobarQ каза: 40+, а изглеждат супер. Остаряват естествени. А чалгарките на 16 вече са като 50. Не съм им бил фен, но е факт, че може би са най-успешното трио в БГ. Колко трудно се оцелява в такъв формат, обаче. Най-вече финансово. Дори с много участия. Абсолютно излишно. A даже им бях фен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 802 хил. гледания · 12 хил. реакции | В България | Silvena Rowe WWW.FACEBOOK.COM В България. Кралицата на Байохакинга е готова за подписване с Меди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 15 минути, KrasyoZlobarQ каза: 40+, а изглеждат супер. Остаряват естествени. А чалгарките на 16 вече са като 50. Не съм им бил фен, но е факт, че може би са най-успешното трио в БГ. Колко трудно се оцелява в такъв формат, обаче. Най-вече финансово. Дори с много участия. И Лейди Бойка си и топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 45 минути, Lelqtian каза: Абсолютно излишно. A даже им бях фен. Аз не съм сигурен, че се събират да пеят или само за интервю? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 2 часа , FikLena каза: 7 млн?!!??! По цялото черноморие гърми " Ще станаааа..." както и '' два пъти наляво чек чек'м междувременно мами и мъжа ми Меди са имали общо участие в някакво село дали го е оскубала зад кулисите, за дето я нарече непоносима 2017-та 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 27 минути, KrasyoZlobarQ каза: Аз не съм сигурен, че се събират да пеят или само за интервю? Не е лошо да почнеш да четеш заглавията на клиповете, който постваш. Уж за песен се събирали, тая със щерката надали е летяла баш от Америка за това интервю. Тя и за песен сигурно не е летяла специално, ма карай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 9 минути, Lelqtian каза: Не е лошо да почнеш да четеш заглавията на клиповете, който постваш. Уж за песен се събирали, тая със щерката надали е летяла баш от Америка за това интервю. Тя и за песен сигурно не е летяла специално, ма карай. ; В интервюто не чух нищо за нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: 40+, а изглеждат супер. Остаряват естествени. А чалгарките на 16 вече са като 50. Не съм им бил фен, но е факт, че може би са най-успешното трио в БГ. Колко трудно се оцелява в такъв формат, обаче. Най-вече финансово. Дори с много участия. Остаряват естествено, щото си живеят спокойно не правейки нищо, дорде чалгарките се бъхтят всяка нощ и сън не спят, от което одъртяват без време, та им требат постоянни ремонти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Тая Десислава в това интервю, без да го гледам цялото, само откъси и коментари, е била толкова токсична и лицемерна, че няма накъде. Оземпик ползвала, събирала се с бившия само за секс, итн...Иначе буквално и тя като Азис обиколи всички предавания, за да си рекламира флоп турнето, ама за нея никой не говори нищо. Или е вече толкова безинтересна или това че докато говори всички тези неща дава вид на наивна, безгрижна и добродушна й помага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 58 минути, Willy каза: Тая Десислава в това интервю, без да го гледам цялото, само откъси и коментари, е била толкова токсична и лицемерна, че няма накъде. Оземпик ползвала, събирала се с бившия само за секс, итн...Иначе буквално и тя като Азис обиколи всички предавания, за да си рекламира флоп турнето, ама за нея никой не говори нищо. Или е вече толкова безинтересна или това че докато говори всички тези неща дава вид на наивна, безгрижна и добродушна й помага. На мен ми хареса, откровена ми се стори. За турнето май почти не спомена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 58 минути, Willy каза: Тая Десислава в това интервю, без да го гледам цялото, само откъси и коментари, е била толкова токсична и лицемерна, че няма накъде. Оземпик ползвала, събирала се с бившия само за секс, итн...Иначе буквално и тя като Азис обиколи всички предавания, за да си рекламира флоп турнето, ама за нея никой не говори нищо. Или е вече толкова безинтересна или това че докато говори всички тези неща дава вид на наивна, безгрижна и добродушна й помага. Като разказа историята как някакъв дядо си изплюл фъстъка в нейната уста щях да повърна. Даже тръгна да разказва какъв вкус имал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 16 часа , Jake каза: Аз както съм спрял секса, май и аз ще запея народно скоро... Аз пък не съм го почвал. Je suis Yanka Rupkina. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 час, asylum каза: Остаряват естествено, щото си живеят спокойно не правейки нищо, дорде чалгарките се бъхтят всяка нощ и сън не спят, от което одъртяват без време, та им требат постоянни ремонти. Да, тя Ивайла на 16 години бая нощи се е вихрила. Едва ли не са правили нищо. Едната разказа, че мъжът й е умрял от някакво заболяване. преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Като разказа историята как някакъв дядо си изплюл фъстъка в нейната уста щях да повърна. Даже тръгна да разказва какъв вкус имал. Каза, че не е глътнала! Само вкарване не се брои. Липсваше ми историята за табуретката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 5 часа , asylum каза: He e /\u bosa? 😀 Нали е с копита? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари