Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Бозава ми е, Десита вади едно и също DESSITA (@dessitax) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,136 likes, 41 comments - dessitax on July 10, 2025: "Но и с нея се живее...бъди сигурен. #ComingSoon". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Сега повече ги е засилила После как да няма гейовИ като има жени с 0 сексапил 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: Бозава ми е, Десита вади едно и също DESSITA (@dessitax) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,136 likes, 41 comments - dessitax on July 10, 2025: "Но и с нея се живее...бъди сигурен. #ComingSoon". Скоро някой беше постнал, че Десита не иска да прави ИИ песни, защото нямали душа или както беше. Като слушам текста й - ми той е като написан от ИИ, без редакция. Банално, банално. От откъса подозирам, че и музиката ще е постна. За визията - какво да кажем за сменената й глава? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Сега Дебора трябва да направи песен с име “Промили любов“. пи = 3,14 = Промилите на Дебора Случайност ? Не мисля! Иначе, Дебора ми се вижда добродушна. Дано потърси помощ. Пак е бил малкият дявол, ама не може така 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Тотал хитачка 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Хайде, мами, хайде! Копнеем за лятна прелюдия в твой стил. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 2 часа , Karma93 каза: Сега Дебора трябва да направи песен с име “Промили любов“. пи = 3,14 = Промилите на Дебора Случайност ? Не мисля! Иначе, Дебора ми се вижда добродушна. Дано потърси помощ. Пак е бил малкият дявол, ама не може така Вече трябва да я осъдят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 16 минути, KrasyoZlobarQ каза: Вече трябва да я осъдят. Тя вече е съдена, следва да лежи в Сливенския. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 6 минути, Lelqtian каза: Тя вече е съдена, следва да лежи в Сливенския. Не е ефективно. Вече трябва да я пандизят. Сложили са я на първо място в новините. Какъв ПР би направила от това 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Author Report Сподели Публикувано Юли 10 Не заслужаваш ГЪРДИТЕ мои! Не се надявай, да бъда твоя! Не обещавай, това не можеш! В душата моя - КОПИТА сложи! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 7 часа , Just_Me каза: Тя ги навира откак ги е напомпала Баси носа! преди 5 часа , Willy каза: 💀 Коментирахме преди седмица-две. Чудесна е! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 57 минути, KrasyoZlobarQ каза: Не е ефективно. Вече трябва да я пандизят. Сложили са я на първо място в новините. Какъв ПР би направила от това Като гледам горката Диона как се мъчи - никакъв. Българинът обича ПР от п_рно, бой, скандали, ревности, показност и наглост. ПР от дрога, пиячка или някакво престъпление не се тачи толкова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 44 минути, Thecranfan каза: Като гледам горката Диона как се мъчи - никакъв. Българинът обича ПР от п_рно, бой, скандали, ревности, показност и наглост. ПР от дрога, пиячка или някакво престъпление не се тачи толкова. Не съм сигурен, че Дион флопна заради скандалите. Просто се изчерпи и е досаден образ. Реално получи инерция покрай Алфа и оттогава е стремглаво надолу. И ако преди е имало 10 лични канали, сега са 500 и алгоритмично не стига да много зрители. Освен това тя май не качваше дълго време в нейния, което също я е приземило към дъното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза: Не е ефективно. Вече трябва да я пандизят. Сложили са я на първо място в новините. Какъв ПР би направила от това Е да де, от предния път има 3 години условно които сега с това нарушение преминават в ефективно. Уж нямало пострадали може да няма какво да я съдят конкретно за тоя инцидент, но може и да получи повече. Пиар с това няма да си направи впредвид горното, пък това не е интересно - пияниците са интересни когато си поркат и ги избива на лудост примерно в Биг Брадър или други подобни предавания за бездарници, седят кротко и се излагат, не като застрашават живота зад волана. преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза: Не съм сигурен, че Дион флопна заради скандалите. Просто се изчерпи и е досаден образ. Реално получи инерция покрай Алфа и оттогава е стремглаво надолу. И ако преди е имало 10 лични канали, сега са 500 и алгоритмично не стига да много зрители. Освен това тя май не качваше дълго време в нейния, което също я е приземило към дъното. Дион нито е имал образ, който да се изчерпи, нито се е отлепял от дъното за да се приземява на него, даже копае с багер ново. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 11 часа , Emanuela.Carey каза: Сега повече ги е засилила 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 С кой е този дует? Антонио ли? Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 803 likes, 20 comments - andreabulgaria on July 10, 2025: "💥 Обратното броене започва! 💥 #comingsoon #newproject #duet #newsong". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: С кой е този дует? Антонио ли? Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 803 likes, 20 comments - andreabulgaria on July 10, 2025: "💥 Обратното броене започва! 💥 #comingsoon #newproject #duet #newsong". Беше обявила Цанка Урагану и Кости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 РЕКОРД??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 40 минути, Emanuela.Carey каза: Беше обявила Цанка Урагану и Кости Дано е чалга,а не някоя румънска денс тъпня 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час , FikLena каза: РЕКОРД??? Рекорд? За най-много разнесени венерически болести и други зарази? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 17 часа , KrasyoZlobarQ каза: Вече трябва да я осъдят. нямам търпение да видя под какъв предтекст ще я освободят и няма да я вкарат в затвора, просто ми е много интересно и нямам търпение, защото това ще стане гаранция.!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Пуснах да видя Андреа на Прайда и се убедих, че тази дебеланка няма дори елементарен певчески слух. Дори над плейбека не може да се включва вярно и винаги изостава, не случайно така и не пропя на живо на турнета и концерти на Пайнер. Жената просто си е музикален инвалид когато трябва да пее с инструментал. Няма слух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Деса ще е при Ивка Бейбе феновете на фолклора ще са във възторг за този crossover! Iva Ivanova (@ivkabeibe) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,462 likes, 24 comments - ivkabeibe on July 11, 2025: "Много се радвам, че @desislavaofficial беше в студиото! Страшно много я харесвам и за мен е супер сантиментално, че имам... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 31 минути, Emanuela.Carey каза: Деса ще е при Ивка Бейбе феновете на фолклора ще са във възторг за този crossover! Iva Ivanova (@ivkabeibe) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,462 likes, 24 comments - ivkabeibe on July 11, 2025: "Много се радвам, че @desislavaofficial беше в студиото! Страшно много я харесвам и за мен е супер сантиментално, че имам... Точно при тая ли намери да гостува.... Тая Ивка как може да е толкова противен урод. Имам чувство, че става все по-ужасяваща, въпреки корекциите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 Когато наричат серящата дама Сървайвърка! Сървайвърката Татяна в стихията си, заплени всички с ново настроение / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Фолк певицата Татяна заложи на "Шопско настроение" в разгара на лятото. Новият й сингъл е във фолклорния жанр и вече е наличен в онлайн канала TATYANA. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари