Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

Леля ви Василка пак ще е при Ивка Бейби. Гледам пак говори простотии,че ако живеел в Америка щял да е най-голямата звезда. Американския му еквивалент-рапърките от гетата жив ще го изядат

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Thecranfan каза:

Чакам с притеснение какво ще направят със "Skase", "Necazuri SI suparari", "Zabraneni grad" и "Den Feugo". 

Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме....

Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Най-силната премиера на Деса от доста време насам.

И гледам лелите в ТикТок се филмират на текста. Поне сезонен хит ще бъде със сигурност.

Да,вярно е! Аз съм една от “лелите”!!!

• Wow 1
  • Tongue 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, DevilWish каза:

Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме....

Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия.

На Михаил Хаджиянев.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, DevilWish каза:

Това откога ги спира? Кавърите от последните години имат от 3 до 5 версии в миналото.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, DevilWish каза:

Пепел ти на клавиатурата, тъкмо бяхме забравили че това Саранди съществува/ше ... 

Alina и Кости 

И половината дискография на Андреа. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Това откога ги спира? Кавърите от последните години имат от 3 до 5 версии в миналото.

Точно. Напълно излишно. Като едно време. Например на Камелия - Луда по тебе, Ти си... и още няколко песни също имат други версии. Сещам се също за "Луд купон" където Ина ли имаше? Дарко.... и кой ли още не. На Малина - Да или не.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Пепел ти на клавиатурата, тъкмо бяхме забравили че това Саранди съществува/ше ... 

Alina и Кости 

И половината дискография на Андреа. 

Олеле..... и тази песен е Перверзно опропастена.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Този май го имаше от отдавна.

Нямаше го, виж че последните коментари са от преди 10 години.

Направили са нов плейлист за Камелия и има още 4 добавени видеа, които стоят на Private
IMG-7154.jpg

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Нямаше го, виж че последните коментари са от преди 10 години.

Направили са нов плейлист за Камелия и има още 4 добавени видеа, които стоят на Private
IMG-7154.jpg

Супер. Нека да го връщат. Това с триенето беше много зле от тяхна страна. Иска ми се да върнат и неща на Траяна, примерно. На кой друг още ги бяха крили?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DevilWish каза:

Точно. Напълно излишно. Като едно време. Например на Камелия - Луда по тебе, Ти си... и още няколко песни също имат други версии. Сещам се също за "Луд купон" където Ина ли имаше? Дарко.... и кой ли още не. На Малина - Да или не.

На Ина е оригиналът 🤣

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, asylum каза:

Либия НеЧипса преди операциите и трансформацията в чалгарка. Беше по-хубава, нали, @DarkChild

IMG_0975.jpeg

Беше, но много тровеше живота на хубавата мексиканка Десита.

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Just_Me каза:

Тази е оригиналната, коте 😘 

image.png.19c50019e7f1ee539b02c93776767b20.png

Помня, че румънците бяха откраднали от Ина и след много години Пайнер купиха откраднатия кавър 🤣🤣🤣

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...