xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Леля ви Василка пак ще е при Ивка Бейби. Гледам пак говори простотии,че ако живеел в Америка щял да е най-голямата звезда. Американския му еквивалент-рапърките от гетата жив ще го изядат 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 И напълнил стадион ВЛ хахаха 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 час, Thecranfan каза: Чакам с притеснение какво ще направят със "Skase", "Necazuri SI suparari", "Zabraneni grad" и "Den Feugo". Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме.... Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Най-силната премиера на Деса от доста време насам. И гледам лелите в ТикТок се филмират на текста. Поне сезонен хит ще бъде със сигурност. Да,вярно е! Аз съм една от “лелите”!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 27 минути, DevilWish каза: Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме.... Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия. На Михаил Хаджиянев. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Пайнер са започнали да отключват старите клипове на Камелия 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 36 минути, DevilWish каза: Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме.... Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия. Това откога ги спира? Кавърите от последните години имат от 3 до 5 версии в миналото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 46 минути, DevilWish каза: Скасе, скасе има кавър отдавна - Саранди - По-горещо, а май от преди няколко години има и втора версия. И "Забранени град" от Валя - Искай ме.... Den Feugo на кого е, защото и това ми звучи познато? Иначе това на Алина и Кости май още няма бг версия. Пепел ти на клавиатурата, тъкмо бяхме забравили че това Саранди съществува/ше ... Alina и Кости И половината дискография на Андреа. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Пък и надали може да направи някой по смотан кавър на Забранени град от този, но да не го приемат като предизкателство! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 час, asylum каза: Това откога ги спира? Кавърите от последните години имат от 3 до 5 версии в миналото. Точно. Напълно излишно. Като едно време. Например на Камелия - Луда по тебе, Ти си... и още няколко песни също имат други версии. Сещам се също за "Луд купон" където Ина ли имаше? Дарко.... и кой ли още не. На Малина - Да или не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 час, Lelqtian каза: Пепел ти на клавиатурата, тъкмо бяхме забравили че това Саранди съществува/ше ... Alina и Кости И половината дискография на Андреа. Олеле..... и тази песен е Перверзно опропастена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Набира скорост в Тик Ток 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 12 минути, Karma93 каза: Набира скорост в Тик Ток Секирата ще изпадне в екстаз! ❤️ 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Пайнер са започнали да отключват старите клипове на Камелия Този май го имаше от отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Fast каза: Този май го имаше от отдавна. Нямаше го, виж че последните коментари са от преди 10 години. Направили са нов плейлист за Камелия и има още 4 добавени видеа, които стоят на Private 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Нямаше го, виж че последните коментари са от преди 10 години. Направили са нов плейлист за Камелия и има още 4 добавени видеа, които стоят на Private Супер. Нека да го връщат. Това с триенето беше много зле от тяхна страна. Иска ми се да върнат и неща на Траяна, примерно. На кой друг още ги бяха крили? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 39 минути, DevilWish каза: Точно. Напълно излишно. Като едно време. Например на Камелия - Луда по тебе, Ти си... и още няколко песни също имат други версии. Сещам се също за "Луд купон" където Ина ли имаше? Дарко.... и кой ли още не. На Малина - Да или не. На Ина е оригиналът 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 36 минути, Karma93 каза: Набира скорост в Тик Ток Верно ли? Шок олдум! Баси якото! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Либия НеЧипса преди операциите и трансформацията в чалгарка. Беше по-хубава, нали, @DarkChild 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 Ще се прави яко секс на тази песен това лято! Obeshtavam , както казва Андреа! Превръща се в ХИТ! Предсказах го! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 27 минути, asylum каза: Либия НеЧипса преди операциите и трансформацията в чалгарка. Беше по-хубава, нали, @DarkChild Беше, но много тровеше живота на хубавата мексиканка Десита. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 46 минути, Emanuela.Carey каза: На стоп кадъра е като стар пияндурник. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 48 минути, Fast каза: На кой друг още ги бяха крили? Сигурно на някои флопаджийки, които са напускали Дано върнат клиповете на Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 44 минути, asylum каза: На Ина е оригиналът 🤣 Тази е оригиналната, коте 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 7 минути, Just_Me каза: Тази е оригиналната, коте 😘 Помня, че румънците бяха откраднали от Ина и след много години Пайнер купиха откраднатия кавър 🤣🤣🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари