Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 17 минути, asylum каза:

Не можеш да убедиш мнозинството, че нещо, което е в твоята глава, е факт, ако ще и 88 теми да пуснеш. По-скоро със спама си настройваш още хора срещу себе си. 

88 теми досега. След месец и половина ще станат 89 ;) 

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, asylum каза:

Щото не е в негова полза, а и както ти определи, тази тема е тип Чат Мания. 
би било много наивно да очаква, че дори и да бяхме гласували против лелята, нещо щеше да се случи… Не може да се поставят такива ултиматуми “аз или той”. Фастово решение е да напусне. 

Форумския Гюр е занапускал от поне предишната тема, ма още спами и досажда. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, KrasyoZlobarQ каза:

От коментарите виждам, че поне 50% от въпросните са гласували по погрешка. 

А другата половина май са влезли да гласуват само в анкетата. Слочаеност? Ильоменати! 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

88 теми досега. След месец и половина ще станат 89 ;) 

Макс 3 седмици

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Форумския Гюр е занапускал от поне предишната тема, ма още спами и досажда. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Никой от нас не се убеди в никой от тези “аргументи”. Излез от балона си и се запитай защо само ти виждаш такива неща.

Извинявай, но как точно се печелят аргументи с хора като теб, които вярват че е невинен по подразбиране, такива, които отказват да гледат информацията по същество или пък онези, дето мислят, че ако не се е държал така с тях, е невъзможно да бъде такъв с никой? 

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Fast каза:

Извинявай, но как точно се печелят аргументи с хора като теб, които вярват че е невинен по подразбиране, такива, които отказват да гледат информацията по същество или пък онези, дето мислят, че ако не се е държал така с тях, е невъзможно да бъде такъв с никой? 

С факти, каквито в случая не съществуват. Само стана за смях. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Fast каза:

В момента това важи за теб. Вярваш в своята правота, макар мнозинството да ти казва, че не си. Изкарваш се жертва, но ако за теб правят всеки месец теми, за да те очернят, изтрият, премахнат и тн, това не е ли същото, в което обвиняваш Лелята? През цялото време се забелязва ефекта на огледалото при теб. Тоест ти говориш за себе си.

преди 1 час, Fast каза:

Да, и по тази причина напускам тази вечер. Ако един потребител е причинил толкова гадости на друг потребител, вкл. микротравми, би трябвало да бъде пътник по презумпция, независимо от наличието на позитивни качества.

Всеки от нас си е правил почивки и не е влизал във форума за определен период. А ако решиш да се конкурираш с Рамания, можеш да съобщиш, ще ти направим реклама. Препоръчвам ти да си направиш нов акаунт, когато се завърнеш :) Така ще видиш реално къде си с engagment-а.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, KrasyoZlobarQ каза:

В момента това важи за теб. Вярваш в своята правота, макар мнозинството да ти казва, че не си. Изкарваш се жертва, но ако за теб правят всеки месец теми, за да те очернят, изтрият, премахнат и тн, това не е ли същото, в което обвиняваш Лелята? През цялото време се забелязва ефекта на огледалото при теб. Тоест ти говориш за себе си.

Не вярвам че репаративно правосъдие е възможно с потребител, който ме заплаши отново само преди няколко месеца. С това той на практика се утвърди като агресор. Агресорът и агресирания не носят една и съща отговорност, особено когато е липсвала пропорционалност по време на конфликта. Той го започна всичко и е отговорен за повечето нападки. Това е малко като съдебно дело. Някои дела са се точили с години. Тук не е по-различно. По-скоро става въпрос за изсветляване отколкото очерняне. 

преди 37 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Всеки от нас си е правил почивки и не е влизал във форума за определен период. А ако решиш да се конкурираш с Рамания, можеш да съобщиш, ще ти направим реклама. Препоръчвам ти да си направиш нов акаунт, когато се завърнеш :) Така ще видиш реално къде си с engagment-а.

Аз не си правя само отпуск, а преставам да влизам за постоянно. Ако си тръгне, може и да се върна, може и да не се върна. Не съм сигурен дали има почва за нов форум на този етап, но ако опитам, ще започна на чисто.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Fast каза:

Не вярвам че репаративно правосъдие е възможно с потребител, който ме заплаши отново само преди няколко месеца. С това той на практика се утвърди като агресор. Агресорът и агресирания не носят една и съща отговорност, особено когато е липсвала пропорционалност по време на конфликта. Той го започна и той извърши повечето нападки. Това е малко като съдебно дело. Някои дела са се точили с години. Тук не е по-различно. Това е по-скоро изсветляване отколкото очерняне. 

Аз не си правя само отпуск, а преставам да влизам. Ако си тръгне, може и да се върна, може и да не се върна. Не съм сигурен дали има почва за нов форум на този етап.

Не, ти си агресорът. Категоричен съм. Даже наскоро коментира неща от личния живот на Лелята... какъв бил, откъде бил, какви интереси имал. Фиксацията е от теб към него, не обратното.

Така виждам нещата. Целият натиск да стане каквото очакваш, темите, които не го изсветляват, а го нападаш - тук обсъждаме дали да го махнем от форума, защото на теб не ти понася, а не дали е виновен или не. Когато резултата пак не ти е по комфорта започна с приказките - напускам - ако  го махнете, може и да влизам. Абсолютна манипулация. Едва ли не - избирай, блокираш него или аз напускам. 

Гарантирам ти, че ще влизаш. Толкова пъти съм гледам тоя сценарий. 

Както казах - никой няма да бъде банван. Даже пресвети кондом, с 238932 прегрешения, има достъп. Отказвам да съучаствам и още повече да се поддавам на трикове. 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Не, ти си агресорът. Категоричен съм. Даже наскоро коментира неща от личния живот на Лелята... какъв бил, откъде бил, какви интереси имал. Фиксацията е от теб към него, не обратното.

Така виждам нещата. Целият натиск да стане каквото очакваш, темите, които не го изсветляват, а го нападаш - тук обсъждаме дали да го махнем от форума, защото на теб не ти понася, а не дали е виновен или не. Когато резултата пак не ти е по комфорта започна с приказките - напускам - ако  го махнете, може и да влизам. Абсолютна манипулация. Едва ли не - избирай, блокираш него или аз напускам. 

Гарантирам ти, че ще влизаш. Толкова пъти съм гледам тоя сценарий. 

Както казах - никой няма да бъде банван. Даже пресвети кондом, с 238932 прегрешения, има достъп.

Няма такава реалност, където започналия даден конфликт не носи главната отговорност. В края на краищата, никой не го е карал да се занимава с мен, "лицемерието" ми, дали съм БХК или ЖПО.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Няма такава реалност, където започналия даден конфликт не носи главната отговорност. В края на краищата, никой не го е карал да се занимава с мен, "лицемерието" ми, дали съм БХК или ЖПО.

Много се жегваш. Тук лепим прякори на всички. Анонимни сме и можем да си позволим повече свобода. Никой не ти се е ровил в личния живот, както ти се опитваш да правиш - коментираме само това, което наблюдаваме и четем. Аз не съм се засягал, като са ме наричали циганин, кючекчия и кво ли още не. Други са били наричани шафрантии и т.н. И всичко е основно с чувство за хумор. Тежки обиди от сърце е имало преди 10 години, когато хората бяха недоволни от теб като модератор. Сам се провали и като потребител с безкрайните си претенции и неудовлетвореност от нещо, което дори не съществува - някаква си тъпа репутация и въображаеми причини за ниска такава. Заради драми като твоята махнаха палеца надолу в ютюб 🤣

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Много се жегваш. Тук лепим прякори на всички. Анонимни сме и можем да си позволим повече свобода. Никой не ти се е ровил в личния живот, както ти се опитваш да правиш - коментираме само това, което наблюдаваме и четем. Аз не съм се засягал, като са ме наричали циганин, кючекчия и кво ли още не. Други са били наричани шафрантии и т.н. И всичко е основно с чувство за хумор. Тежки обиди от сърце е имало преди 10 години, когато хората бяха недоволни от теб като модератор. Сам се провали и като потребител с безкрайните си претенции и неудовлетвореност от нещо, което дори не съществува - някаква си тъпа репутация и въображаеми причини за ниска такава. Заради драми като твоята махнаха палеца надолу в ютюб 🤣

И преди съм го казвал. Една обида ми е през.. Но не мога да го приема, когато е толкова системно, че репутацията ми да пострада от това. Тези неща които споменах за MMORPG ги споменах по-скоро като индикация за фундаментална несъвместимост. Чалгата по дефиниция е кемп. MMO е анти-кемп. Не знам тънкости, не искам и да знам. Един път го бях потърсил в Гугъл. 

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, asylum каза:

Ама той си го има, бре :D Станал си толкова положителен, че чак не го виждаш хахах

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Ама той си го има, бре :D Станал си толкова положителен, че чак не го виждаш хахах

Грешно се изразих - махнаха брояча 🤣

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Fast каза:

И преди съм го казвал. Една обида ми е през.. Но не мога да го приема, когато е толкова системно, че репутацията ми да пострада от това. Тези неща които споменах за MMORPG ги споменах по-скоро като индикация за фундаментална несъвместимост. Чалгата по дефиниция е кемп. MMO е анти-кемп. Не знам тънкости, не искам и да знам. Един път го бях потърсил в Гугъл. 

Той си е заклет чалгар и знае невероятни подробности за звездите.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Той си е заклет чалгар и знае невероятни подробности за звездите.

Струва ми се като коментатор тип Вулева. Колкото и пъти да съм му виждал постове, все напада някой или нещо. Сигнално жълто го спряха след 6 години, но явно този форум не може да продължи напред.

• Ooo 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Струва ми се като коментатор тип Вулева. Колкото и пъти да съм му виждал постове, все напада някой или нещо. Сигнално жълто го спряха след 6 години, но явно този форум не може да продължи напред.

Фен е на много, но предимно на старите певици. Ти си конска пац - съставиш си мнение за някого и го заклеймяваш до гроб. Черно-бяло виждане.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, asylum каза:

Фен е на много, но предимно на старите певици. Ти си конска пац - съставиш си мнение за някого и го заклеймяваш до гроб. Черно-бяло виждане.

Възможно е, но аз по-скоро срязвам конците, ако зависи от мен. Това което описваш отговаря на:

Цитат

Произходът на този конфликт може да бъде проследен до началото на 2018 г., когато създадох списък с изпълнители, които бяха рекламирали бранд цигари. Темата не беше за конкретен изпълнител, но изглеждаше сякаш е насочена конкретно към Галена, защото тя беше основния им по това време, заедно с Азис. Lelqtian се обади и започна да ме нарича лицемер за това, че се противопоставям на такива реклами, докато подкрепям певица, която също е рекламирала марка цигари в миналото, която по време защитавах че го е оставила в миналото и не би го направила.

Цитат

От този момент нататък Lelqtian направи своя мисия да ме таргетира и тормози, както твърде в свой собствен пост, защото уж съм "обърнал палачинката" и съм нямало да видя мир тук, повдигайки тези инциденти всеки път, когато се опитвах да изразя мнение или заемах позиция по някоя тема. Вреше темата за цигарите толкова начесто, и че дори организирах импровизирана анкетка, която събра около десет гласа.  Когато станаха ирелевантни, започна например да изтъква и изопачава грешки в модерирането ми, да прави безбазови обвинения че съм злоупотребявал с правата си, че съм диктатор и какво ли още. Това са само малка част от примерите. Дори започна да сме сравнява с БХК (Български Хелзинкски Комитет, правозащитна организация) в ироничен контекст, наричайки ме "форумското БХК" Нападките продължават и до днес, като например по-рано миналата седмица беше писал, че дори не съм принадлежал дори към ЛГБТ (в цитата) че форумът имал нужда от психодиспансер (изтрит от модератор пост) и подобни.

Цялото това нещо е, защото той не може да пусне наратива за лицемерието. Не признава вина. Обижда. Заканва се.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Fast каза:

Възможно е, но аз по-скоро срязвам конците, ако зависи от мен. Това което описваш отговаря на:

Цялото това нещо е, защото той не може да пусне наратива за лицемерието. Не признава вина. Обижда. Заканва се.

Абе и аз съм забелязал, че си лицемерен.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...