Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

От първа ръка съм изпитал неговата токсичност. За мен е много по-достойно да се съпротивляваш срещу подобни типажи, отколкото да им клякаш или адаптираш според стилът им, независимо от личната цена. Не мога да бъда подлизурко в този живот, дори в контекст като този.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Fast каза:

От първа ръка съм изпитал неговата токсичност. За мен е много по-достойно да се съпротивляваш срещу подобни типажи, отколкото да им клякаш или адаптираш според стилът им, независимо от личната цена. Не мога да бъда подлизурко в този живот, дори в контекст като този.

Защо да не клекнем?!?!!? @fengergana сподели, че е доволна!!!

• Haha 7
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

Явно не е лесно единственото интересно нещо в живота ти да е някой с ник Леля ти Ан, който реално нито си виждал, нито си чувал някога. Затова се връщаш към него отново и отново. Откога казвам, че на този Слоу ли е, Фаст ли е му трябва бан, почивка от форума - както за негово, така и за наше добро.  Но ето, всички гледат и никой нищо не прави по въпроса и пак ще се изпишат 10 страници с безсмислици. А то дори не е някакъв интересен казус, който да кажеш раздвижва форума. Напротив, абсолютна токсичност и делюзия. Нали Фаст щеше да създава ново пространство, където всички "защитници на Лелята" щяхме да сме с предварителен бан, кво стана🤣

• Thanks 3
  • Dislike 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Боже,нека всички красиви мъже са обсебени от мен така!!!!! Амин!!!!

+1
Амин!!!!

• Hug 1
  • Kiss 3
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, FikLena каза:

какво пропуснах пак

Нищо. Обичайните въжделения на кречеталото, без никакъв повод 🤦🏻‍♂️чист спам!

Ключ и бан!

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, FikLena каза:

какво пропуснах пак

Нищо, пак си е същото, просто на Фастчо му е скучно отново.

Откъде се извъдиха цели 5-има с проблем с Лелята? Само Джоуи и Фаст са се осмелили да се изкажат. Хайде и другите си кажете какъв ви е проблемът, никой няма да ви бие през екрана. Но със сигурност не би ви било приятно да гласуват срещу вас без дори да кажат защо.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Lelqtian каза:

И аз това се чудя, само не знам на коя колежка да тресна ножа на плота и да ми каже цялата истина!!!!! 

изтряскай мен на плота отново!!!!

• Haha 2
  • Love 1
  • Kiss 3
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Bunn каза:

От Лелятиан не съм видял нищо лошо, от три-четири години съм тук, а Фаст все пише романи за него и иска да бъде баннат… Кога ще се спре с това? Ако някой ми е толкова анти, не бих писал постоянни романи за него ;Д 

А защо си гласувал да го баннем? :D 

• Haha 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, LuboKurov каза:

А защо си гласувал да го баннем? :D 

Щото ми се е спало и не съм прочел въпроса 😂 Мислех, че е “Трябва ли да бъде баннат” и съм сложил “не”, чак сега прочетох какво пише точно 😂 ако можеш, го промени на “да”

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Нищо, пак си е същото, просто на Фастчо му е скучно отново.

Откъде се извъдиха цели 5-има с проблем с Лелята? Само Джоуи и Фаст са се осмелили да се изкажат. Хайде и другите си кажете какъв ви е проблемът, никой няма да ви бие през екрана. Но със сигурност не би ви било приятно да гласуват срещу вас без дори да кажат защо.

Проблем има. Просто си твърде пристрастен, за да го видиш ясно. Хуморът не му дава на никой лиценз да заплашва, изтезава, организира кампании и прочие. Една позитивна черта не изтрива автоматично куп негативни. Не е толкова важно че се е отнесъл така с мен, а че изобщо го е причинил на някой в рамките на форума. Хората не се променят. Никой не е застрахован.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Проблем има. Просто си твърде пристрастен, за да го видиш ясно. Хуморът не му дава на никой лиценз да заплашва, изтезава, организира кампании и прочие. Една позитивна черта не изтрива автоматично куп негативни. Не е толкова важно че се е отнесъл така с мен, а че изобщо го е причинил на някой в рамките на форума. Хората не се променят. Никой не е застрахован.

Ти го изкарваш някакъв… И аз не знам 😆 

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Bunn каза:

Щото ми се е спало и не съм прочел въпроса 😂 Мислех, че е “Трябва ли да бъде баннат” и съм сложил “не”, чак сега прочетох какво пише точно 😂 ако можеш, го промени на “да”

изгорЕ ...

и леля ти ан... натам върви. 

А искате референдум за еврото. Къде разбрали, къде недоразбрали въпроса :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, LuboKurov каза:

изгорЕ ...

Фаст нарочно го е написал така извъртяно, та хората автоматично да си помислят, че въпросът пак е "Да получи ли Лелята БАН?" и повечето да гласуват с "не":roll1:

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Bunn каза:

Ти го изкарваш някакъв… И аз не знам 😆 

Какво да си мисля, след като ме булдозна всякакви параграфи, и дори нямаше доблест да се извини, да се разкае - минималното нещо да промени курса, а отправи нови заплахи? А това беше централното обвинение. Всичко започна от едно "мир няма да видиш" и мир реално не видях, защото малки след като се осветих, видях до каква степен ми е разрушена репутацията. Това трябва да ви даде базова идея, доколко деструктивен може да бъде. Каква е гаранцията, че няма да смачка друг потребител по същия начин, ако поиска? По тази причина анкетата е анонимна.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, LuboKurov каза:

изгорЕ ...

Аз откакто се помня бързам да маркирам преди да съм прочел 😂 и на изпити масово го правя 😆

• Haha 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Fast каза:

Какво да си мисля, след като ме булдозна всякакви параграфи, и дори нямаше доблест да се извини, а отправи нови заплахи? А това беше централното обвинение. Всичко започна от едно "мир няма да видиш" и мир реално не видях, защото малки след като се осветих, видях до каква степен ми е разрушена репутацията. Това трябва да ви даде базова идея, доколко деструктивен може да бъде. 

Не забравяй, една птичка лястовичка не ПРАВИ!!!

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, LuboKurov каза:

изгорЕ ...

Искам да смениш въпроса в анкетата на "Редно ли е да получи Леляви банан?" и спрямо резултата да ми смениш заглавието на ЛелявиБАНАН. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Fast каза:

Здравейте. Първата тема отлежа достатъчно в съзнанията. Време е въпросът да бъде подложен на гласуване, веднъж и завинаги.

Ще започна с това, че преди всичко сме кореняци чалгари. Lelqtian и да е влизал от дълго време по форуми, няма общо конкретно с нашето ядро. Той е преселник от т.нар. MMORPG среди. Не ме разбирайте погрешно. Възможно е да харесаш чалга и MMO едновременно. Проблемът е когато някой прекарва твърде много време из разни лобита, започва да третира странични места, какъвто е и този форум, като бойни арени, и си мисли че, насилствено може да “поставя потребители на мястото им” чрез вербална агресия, психологически тормоз и тн. Неща, които може би са нормализирани в подобни общности, но не и в чалга общност. По-голямата част от форума сме по един или друг начин, сме свързани или част от LGBTQ общността, и не сме се десенсибилизирани към подобни “екстремни” поведения, които разрушават емоционална сигурност. Може би най-голямото доказателство за това е детайлно документираната кампания за уронване на престижа, която поведе срещу мен в рамките на три последователни години, с което наруши органичното развитие на репутацията ми. В същата той не просто показа нулево разкаяние, а дръзна да ме заплашва което е може би най-скандалното. В момента имам над 14к коментара, а броят ми реакции отговарят на потребител с половината. Това не е място лишено от драми и котешки драскания, но никой, ама никой в историята на този форум, не е концентрирал толкова енергия, действително да “смачка” своят опонент до такава степен. Не е нормално да третираш общност, с реални хора, като поредното лоби. Защо? Участниците в лобита дават съгласието си да бъдат виртуално бити и/или нареждани, но ние не сме. Не казвам че всички MMO играчи са лоши, но може би заради жанра и естетиката, превличат фантазьори. Потърсете "World of Warcraft addiction" и ще разберете за какво говоря. До голяма степен, такива хора се опитват да избягат от реалността, но чалгата е отражение на българката реалност, so what gives? Чисто на естетическо ниво, също няма абсолютно нищо общо. Каква е връзката между замъци, чудовища, мечове, брадви със силикон, джуки, сценични костюми? Въобще кемп вайба. Той дори не го уважава. Образът на Валя Великова, който толкова усилено налага, е осмиващ, карикатура на фолк певица, модерната Радка Куршума. Част от мотива Lelqtian да проведе въпросната кампания, е че се е провъзгласил за “чистач на лицемери” във форума. Недай си боже някой да стъпи накриво, и на всяка цена ще бъде разкъсан на парченца.  Може би в момента не се усеща чак толкова, защото тук рядко навлизат нови членове, което го затруднява да си намери въдица. В предишни години е прогонвал най-малко двама потребители, в частност @I_N_P и @lucas, които системно нападаше. Дори ако приемем че технически е "популярен" и редовно генерира “забавно” съдържание, какво значение има това, ако в същото време е безпрецедентен тормозник/bully, който бавно разгражда фибъра на форума, с цинизъм и внасяне на геймърски механики, където не им е мястото? Ако имплицитно налага “Законът на по-силния” с което насажда страх от изразяване и задушава свободната дискусия? Самите данни на форума показват, че откакто е станал активен/влиятелен тук, средния брой коментари на година върви надолу. Като някой, който дълги години е бил модератор тук, и следящ процесите тук, съм на мнение продължаващото присъствие на този потребител, би могъл да свие форума доста по-рано от очакваното. Ако приемем че има живец до 2031-2032, ако Lelqtian продължава да бъде наоколо, има възможност да се сгромоляса още през 2028-2029, не толкова заради самият него, а поради тенденциите, които нормализира. Но никога не е късно за реконструкция. 

В предвид контекста, тук идва въпроса: Редно ли е подобен потребител, склонен към тормоз, саботажи, тровене на средата и тн. да остава във форума?

Картите са във вас.  Анкета ще бъде отровена в рамките на две седмици, и остава анонимна. 

Ти май много скучаеш 

• Like 5
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...