DevilWish Публикувано на Юни 5 Report Сподели Публикувано на Юни 5 🎼Music: Deyan Asenov 🎼Arrangement: Deyan Asenov 🎼Mix & Master: Deyan Asenov 🎼Recording: Teodor Tashev 🎼Lyrics: Lora Dimitrova 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Сподели Публикувано Юни 5 За първи път ми харесва песен на Атижа! ❤️ Добро е и видеото и песента! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 най-добрата ѝ песен досега! Харесва ми! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 Щеше да е хитов хит, ако аранжиментът не жужеше така. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 Пуснах си я очакванията да не ми хареса, но се оказа, че хич не е лоша. Най-добрата й песен до момента. Клипа също е добър. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 Не ме грабна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 Яка е,дано се забележи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Хубава песен но жалко че Асенов отново е прецакал обработката Жужи, баса нее окй но определено Атижа се движи в правилната посока Успех на песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Тенекия и Цигижа? НЕЕЕЕЕЕЕ!!!! На припева как й мечи гласа като на садрана котка Тенекиьо! Не можеш като Ганев! И намали гадния ти дънерски бас, че не се издържа! Ама той бачка на дребно и евтино нормално всяка и всеки да ходи при него и май е в София. Докато за да запишеш при Ганев трябва да харчат километри до Сливен. "Как ще я ЛЛлььжйееем" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Тая изкара хитачка. На разстрел ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.