Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 25 минути, Thecranfan каза:

Вярно е, разбира се. 

Дори Елза Парини тия дни в интервю се обяви срещу прайда, защото влошавал ситуацията на хомосексуалистите у нас. 

Българинът е консервативен, но слабо заинтересуван. Хомосексуализма обича тишината, тъмнината и спокойствието. 

И по някаква причина либералните тъпаци решиха хем да насочат прожекторите към гейовете, хем да дразнят тези, които обикновено не им дреме за това кой с кого спи. 

Парини и Минчев са най-обикновени продажници, обменили достойнството си, за да бъдат толерирани в измисления ни хай лайф. Доволни са в ролята "ама аз не съм като тях" .  Местния контекст няма никакво значение, когато става въпрос за сексуална ориентация, защото няма нищо общо с култура, личен избор и тн. Това е една лотария. Дайте и хората, които пишат с лявата ръка да почнат да се крият.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, fengergana каза:

не съм била права,скъпа

мами даже е репостнала и коментирала!!!!

IMG_4729.jpeg

Мами да не би да се е съгласила да се качи на една сцена с Коцьо на концерта му? Ами хайде - време е да покаже каква сила са техните дуети и да се превърне в сензацията на вечерта.

Pulse Figness Бургас раздават безплатно 200 билета за концерта на Десислава. Дано продажбите и потръгнат в другите градове.  

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

В Еventim билетите за концерта на Десислава в Бургас вървят по 30 лева. Просто няма голям интерес към нея. Странно как Софка и Галена разпродадоха  концертите си толкова бързо,а Десислава и Азис не успяха.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Plamen97 каза:

В Еventim билетите за концерта на Десислава в Бургас вървят по 30 лева. Просто няма голям интерес към нея. Странно как Софка и Галена разпродадоха  концертите си толкова бързо,а Десислава и Азис не успяха.

Кое му е странното? По-актуални са.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , GSA каза:

Мами да не би да се е съгласила да се качи на една сцена с Коцьо на концерта му? Ами хайде - време е да покаже каква сила са техните дуети и да се превърне в сензацията на вечерта.

Pulse Figness Бургас раздават безплатно 200 билета за концерта на Десислава. Дано продажбите и потръгнат в другите градове.  

Ми имат зали и в други градове, и там ще раздадат. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GSA каза:

А на събитието с папагалите с Дес (някой го беше качил тия дни), ще се продават билети на "преференциални" цени - по 20лв.
Много тъжно, хич не й вървят продажбите.

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Just_Me каза:

А на събитието с папагалите с Дес (някой го беше качил тия дни), ще се продават билети на "преференциални" цени - по 20лв.
Много тъжно, хич не й вървят продажбите.

аз го качих,приятелко!!!! мислех че си ми фенка и помниш всички мои бисери!!!!

• Haha 2
  • Love 1
  • Hug 1
  • Kiss 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Plamen97 каза:

Просто Софка и Галена ще пеят основно чалга на концертите си, за разлика от Деса която се набута с народно, където не е наложен изпълнител. Ако Деси Слава беше с чалга или смесен концерт, и нейният щеше да е продаван. А сега някакъв фитнес ще подарява билети, само и само да има някой в залата освен нея. Събитието с папагалите пък за мен е странно и не става ясно дали Деса изобщо ще пее там, или само ще се появи да гледа птици и за снимки и автографи. А Азис явно е опротивял на хората с фасоните си.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Gerganafen каза:

Просто Софка и Галена ще пеят основно чалга на концертите си, за разлика от Деса която се набута с народно, където не е наложен изпълнител. Ако Деси Слава беше с чалга или смесен концерт, и нейният щеше да е продаван. А сега някакъв фитнес ще подарява билети, само и само да има някой в залата освен нея. Събитието с папагалите пък за мен е странно и не става ясно дали Деса изобщо ще пее там, или само ще се появи да гледа птици и за снимки и автографи. А Азис явно е опротивял на хората с фасоните си.

Може да е преместила Деса мероприятието от летния театър във фитнес залата - тамън подходящо по размер помещение за желаещите да посетят 

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

В Русе също абсолютно нищо не е продала. Айде, там е в края на октомври, но дали ще продаде 5 хиляди билета дотогава? Трябваше да тръгне с по-малка зала.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DarkChild каза:

Днес ви искам всички на паркинга под строй!

WWW.INSTAGRAM.COM

977 likes, 19 comments - gloria_bulgaria on June 10, 2025

Вика ни на паркинга да ни бие ли? Страх ме е. 😰Добре, че не съм от Горна.

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Може да е преместила Деса мероприятието от летния театър във фитнес залата - тамън подходящо по размер помещение за желаещите да посетят 

Ако е у фитнес, и Тоти Тяло ще долети ❤️

преди 23 минути, DarkChild каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Гюр на паркинг ще събере повече паплач, отколкото Деса в зала 💔

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Кът ти забий иджин шъмар!

Хит Дони Тачева!

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Gerganafen каза:

Не, днес няма да има лечебни шамари. В паркинга е, защото не е концерт, а Гюри ще прави дрифтове с трактора.

• Haha 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DarkChild каза:

Поли Праскова е трябвало да си покаже прасковата.

Тя специално май има ябълка вместо праскова. Адамова. Не знам защо търси номенация в мис, вместо мистър ;) 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Ако е у фитнес, и Тоти Тяло ще долети ❤️

Гюр на паркинг ще събере повече паплач, отколкото Деса в зала 💔

Кът ти забий иджин шъмар!

Хит Дони Тачева!

Гюр днеска ще е в примоция за празника и шЪмарите ще са два без гарнитура. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Cериозно ли ще пр@ви кoнцерт н@ п@ркинг@ н@ летния те@тър, @ не в c@мия летен те@тър? Тов@ г@вр@ ли е или c@м@ cи признава, че е ударил@ дъното?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

Поли Паскова е недоволна, че не е включена в номинациите на Мис Секси!

Митко П@инер@ към Поли Паскова
image.png.b987e9bb9978816b28cc798b6a46d185.png

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...