Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

Над 90% от коментарите за интервюто на Мила Робърт при Мондьо са негативни. 
Хората явно няма да забравят случката със знамето в скоро време.

Също така според мен цялата ѝ концепция е странна. Хем ретро чалга, хем алтернативно, хем сръбско, хем някаква Y2K естетика. 
За широката публика е трудно смилаемо като концепция. Намерила си е нейната аудитория от хора, които ще го схванат но повечето чалгари няма да го възприемат, а пък “алтернативната” публика ще ги отблъсне чалга звука. 
Не е като “трап чалгата”, която някак си може по-добре да обедини двете аудитории.

Иначе е яко че си има някаква нейна креативна линия. По-добре от колкото да пее скучен БГ поп или да се опитва да се впише на 100% при чалгарите и да изпадне като Доника, Джия и тн.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , DarkChild каза:

Мъжът е отражение на жена си. Тя не го облича правилно. 

Може и нарочно да е. Да не е привлекателен за някоя колежка. Преси е стара лисица.

Не виждам коя колежка би го взела. 😂 Ама ако това я успокоява, нека си го пази. 😁

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , pacho каза:

Кака ви Рени е първа пушка на протеста срещу еврото, ще влиза в политиката ми се струва. :D 

Untitled.jpg

Е поне на предизборните кампании ще раздава нещо различно от кебапчета. Тя ще дава еклери. 😂

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , LuboKurov каза:

Поздрав с тази песен, която нямам представа как звучи, но заглавието ми хареса :D 

Очакваме ли скоро това да е новото ти име във форума? Чалгарче ли е този? Сори, ама не ми идва да си го пусна и да чуя. 😀

@KrasyoZlobarQ

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Stela каза:

Не виждам коя колежка би го взела. 😂 Ама ако това я успокоява, нека си го пази. 😁

Аз бих го взел, нищо, че не съм колежка 😘 
И няма изобщо да му позволявам да бъде облечен 🥰

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Много ме кефи как предимно тук сме си останали да следим, броим, смятаме и пресмятаме, а извън форума масовият българин си е с други възприятия, според които турнето на ДС даже е 'повече от успешно'. Придружено от сумати позитивни коментари.❤️

https://www.facebook.com/share/p/1B6gBd6j5k/

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Не и след най-големите си флопове, да изкара най-големият си хит евър. 💀

i fear he ended us real bad @Andrew Cunanan.😭

благодарение на леля Азия.

Иначе изглежда супер пластмасов и остарял на обложката.
image.png.8aa2801ae9b2585d9dc840e62097d189.png

как гледам, когато Гейлин извади хит - т.е 3 пъти за последните 7 години.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

благодарение на леля Азия.

Иначе изглежда супер пластмасов и остарял на обложката.
image.png.8aa2801ae9b2585d9dc840e62097d189.png

как гледам, когато Гейлин извади хит - т.е 3 пъти за последните 7 години.

И аз това забелязах, колко е квадратен и пластмасов в клипа. Буквално скоро ще може да смени Донатела, която така или иначе реши да се пенсионира вече.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , LuboKurov каза:

Говорим за този дето не може да напълни Арената ли? Откога е такъв фактор. Азия е известна навън, но тук не е харесван.

На мен също ми е противен, но нали по презумпция се води "голям", "Краля на фолка" и т.н. Значи Мила е новата Кралица!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

И аз това забелязах, колко е квадратен и пластмасов в клипа. Буквално скоро ще може да смени Донатела, която така или иначе реши да се пенсионира вече.

В момента тя изглежда като негова по-малка сестра:
92745469-14153065-Donatella_Versace_shoc

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Не и след най-големите си флопове, да изкара най-големият си хит евър. 💀

Подми ли я? не направи ли същото с Дийлс и Турболенция? 💀

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Оф, ако Преси пак мисли да пуска август месец лятно парче и то да звучи ретро и баладично - по-добре да остави за септември. Иска ми се да разбие с бърз ковренски летен мегахит ала "Мъж на хоризонта" / "Зле разпределени" / "Жените след мен". 

• Like 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Оф, ако Преси пак мисли да пуска август месец лятно парче и то да звучи ретро и баладично - по-добре да остави за септември. Иска ми се да разбие с бърз ковренски летен мегахит ала "Мъж на хоризонта". 

Не знам защо така бяга от месец юли, буквално за последните 10 години само Пиян е пусната през този месец и то сигурно умишлено защото имаше хайп около носа.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Не знам защо така бяга от месец юли, буквално за последните 10 години само Пиян е пусната през този месец и то сигурно умишлено защото имаше хайп около носа.

Хронологичен ред на летните ѝ песни по месеци, само за 2004-та не знам:

Юни: Завинаги твоя (2005), Първи в сърцето (2006), Предай се на желанието 2 (2007), Бързо ли говоря (2009), Помощ (2011), Аматьорка (2015), Няма да ти пиша (2016), Беден в сърцето (2020), Горчиви истини (2021), Спомени (2023)

Юли:Предай се на желанието 1(2006), Мъж на хоризонта (2007), Усещане за Мерилин (2009), Жените след мен (2010), Скоро (2013), Пиян (2019)

Август: Новата ти (2008), Като за финал (2011), Няма да съм друга (2013), Моето слабо място (2014), Тук жена му пази (2017), Старата ни песен (2024), Нищо (2024)

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Точно преди 20 години на този ден излиза 4-тия самостоятелен и легендарен албум на Камелия, произвел синглите "Ти ела", "В сърцето си ми ти" и "Има любов":

R-7201440-1436032750-5430.jpg

Бях си го купил на касетка....Реално много слаб и неуспешен. Няма голям хит от него, "Има любов" е може би най-добрата песен. Другите са някакъв пълнеж.. А и от този албум нататък гласа и започна да се променя и звучи различно зле. 

• Dislike 4
Сподели в други сайтове

Мале Кокаин няма и грам останал от гласа му...  от алкохола и наркотиците на втората дума остава без дъх 😂😂😂

@Sunlight коментирай

VM.TIKTOK.COM

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

Willy , Andrew Cunanan. моля да ми кажете кои са хитовете и успеха на "Има любов" албума?! 😀

има един хит и това е Ти ела, все пак Анка го чопна

• Like 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...