Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не е истина какъв терор ми оказват Гюреви, като ми пишат в социалните мрежи постове с дължината н "Под иготото" и "Тютюн" взети заедно, защитавайки Гюрга, Любен Киркоров и другите творчески трупове и плюейки по Пайнер и техния разпад. i dont give a single f*ck, leave me alone. 

Кажи им

за ферманите ви, харпуни!

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Кажи им

за ферманите ви, харпуни!

Глория е възпяла "пеперудите" в едната от новите си песни! Бързо Кати да долети тук!

Даже и Глория е голяма фенка на Кати! Доказателство!

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Глория е възпяла "пеперудите" в едната от новите си песни! Бързо Кати да долети тук!

Нали Гюр се беше нацупил, че Кати пуснала Пеперуда с клип с клетка преди Златна клетка 🤣никой не помни втората песен, разбира се.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Много ясно, че Гюра е фенка на Кати, все пак Кати е в пъти по-успешна, има и вечни хитове - все неща с които Гюр не може да се похвали.

Скоро питах в офиса - "Знаете ли някоя песен на Гюра" и отговорът на всички беше "Коя е Гюра" - екзестенциалния въпрос на нашето съществуване!

• Like 1
  • Love 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Много ясно, че Гюра е фенка на Кати, все пак Кати е в пъти по-успешна, има и вечни хитове - все неща с които Гюр не може да се похвали.

Скоро питах в офиса - "Знаете ли някоя песен на Гюра" и отговорът на всички беше "Коя е Гюра" - екзестенциалния въпрос на нашето съществуване!

Пък баш шефа пита "Абе Гюра не беше ли любовница на оная мутра - Жоро Илиев и след като го гръмнахаа спря да пее?!"

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Пък баш шефа пита "Абе Гюра не беше ли любовница на оная мутра - Жоро Илиев и след като го гръмнахаа спря да пее?!"

Все едно преди да го гръмнат е пеела? най-обикновена проста тутка, всички сме слушали историята как е карала трактора от Две могили всеки ден до Дунав мост .. .

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DevilWish каза:

Симона с по-яка песен от  всички на Гюр тази година! "Жега до теб е жега"
image.png.0672b205f6ca10d753d73d7ad6321d4e.png

Не виждам да е налузила килотити?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Преслава ли е? @SG

WWW.INSTAGRAM.COM

114 likes, 8 comments - desislavaofficial on June 27, 2025: "Наблюдателните от вас знаят, че женските дуети в моята кариера са рядкост… този обаче ми е много...

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Mr. Greshen каза:

Преслава ли е?

WWW.INSTAGRAM.COM

114 likes, 8 comments - desislavaofficial on June 27, 2025: "Наблюдателните от вас знаят, че женските дуети в моята кариера са рядкост… този обаче ми е много...

Струва ми се висока за Преслава

В коментарите пишат, че е Анелия

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Mr. Greshen каза:

Преслава ли е? @SG

WWW.INSTAGRAM.COM

Аня?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Струва ми се висока за Преслава

В коментарите пишат, че е Анелия

Бях се размечтал за дует с Преса…..

Не е ли слаба много като за Анелия?

Може ли да е Алисия?

Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Глора в коя часова зона е? Обявила беше новите бози за 00:01 ч на 28-ми.

Стара е. Решила е да си легне по-рано. Освен това е категорична в успеха на тези хитачки, така че е преценила, че няма значение кога ще ги пусне! Сюрприз и земетресение по скалата на Гюр, демек 0. 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...