swiftiebe Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Галин иска да има “По по по” момент толкова силно (забавното е че май успя) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 22 минути, asylum каза: “Тя се пипа”, сега доволен ли си! Е, Гюр обикновено пее за собствената си особа, следва да е "Той се пипа" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Не е истина какъв терор ми оказват Гюреви, като ми пишат в социалните мрежи постове с дължината н "Под иготото" и "Тютюн" взети заедно, защитавайки Гюрга, Любен Киркоров и другите творчески трупове и плюейки по Пайнер и техния разпад. i dont give a single f*ck, leave me alone. Кажи им за ферманите ви, харпуни! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Who tfff iss this? Един тракторист на след пенсионна възраст, не си ли го виждал с трактора в Павлово? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Току що, asylum каза: Кажи им за ферманите ви, харпуни! @adorable 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Author Report Сподели Публикувано Юни 27 Току що, asylum каза: Кажи им за ферманите ви, харпуни! Глория е възпяла "пеперудите" в едната от новите си песни! Бързо Кати да долети тук! Даже и Глория е голяма фенка на Кати! Доказателство! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Току що, DevilWish каза: Глория е възпяла "пеперудите" в едната от новите си песни! Бързо Кати да долети тук! Даже и Глория е голяма фенка на Кати! Доказателство! Нали Гюр се беше нацупил, че Кати пуснала Пеперуда с клип с клетка преди Златна клетка 🤣никой не помни втората песен, разбира се. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Глория е възпяла "пеперудите" в едната от новите си песни! Бързо Кати да долети тук! Даже и Глория е голяма фенка на Кати! Доказателство! Много ясно, че Гюра е фенка на Кати, все пак Кати е в пъти по-успешна, има и вечни хитове - все неща с които Гюр не може да се похвали. Скоро питах в офиса - "Знаете ли някоя песен на Гюра" и отговорът на всички беше "Коя е Гюра" - екзестенциалния въпрос на нашето съществуване! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Много ясно, че Гюра е фенка на Кати, все пак Кати е в пъти по-успешна, има и вечни хитове - все неща с които Гюр не може да се похвали. Скоро питах в офиса - "Знаете ли някоя песен на Гюра" и отговорът на всички беше "Коя е Гюра" - екзестенциалния въпрос на нашето съществуване! Пък баш шефа пита "Абе Гюра не беше ли любовница на оная мутра - Жоро Илиев и след като го гръмнахаа спря да пее?!" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Току що, Andrew Cunanan. каза: Пък баш шефа пита "Абе Гюра не беше ли любовница на оная мутра - Жоро Илиев и след като го гръмнахаа спря да пее?!" Все едно преди да го гръмнат е пеела? най-обикновена проста тутка, всички сме слушали историята как е карала трактора от Две могили всеки ден до Дунав мост .. . 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Author Report Сподели Публикувано Юни 27 Симона с по-яка песен от всички на Гюр тази година! "Жега до теб е жега" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Симона с по-яка песен от всички на Гюр тази година! "Жега до теб е жега" Истински биологичен травестит! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 9 минути, DevilWish каза: Симона с по-яка песен от всички на Гюр тази година! "Жега до теб е жега" Това Мара или Дион е? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 15 минути, DevilWish каза: Симона с по-яка песен от всички на Гюр тази година! "Жега до теб е жега" Не виждам да е налузила килотити? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Това синът на Павел ли е? да ме потърси като порасне!!!!!!!! 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Author Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 30 минути, asylum каза: Това Мара или Дион е? Симон! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Преслава ли е? @SG Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 114 likes, 8 comments - desislavaofficial on June 27, 2025: "Наблюдателните от вас знаят, че женските дуети в моята кариера са рядкост… този обаче ми е много... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Преслава ли е? Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 114 likes, 8 comments - desislavaofficial on June 27, 2025: "Наблюдателните от вас знаят, че женските дуети в моята кариера са рядкост… този обаче ми е много... Струва ми се висока за Преслава В коментарите пишат, че е Анелия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 8 минути, Mr. Greshen каза: Преслава ли е? @SG Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 114 likes, 8 comments - desislavaofficial on June 27, 2025: "Наблюдателните от вас знаят, че женските дуети в моята кариера са рядкост… този обаче ми е много... Аня? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Струва ми се висока за Преслава В коментарите пишат, че е Анелия Бях се размечтал за дует с Преса….. Не е ли слаба много като за Анелия? Може ли да е Алисия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Who tfff iss this? Your sugar daddy 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Ако е Аня / Ася, пак може да е флоп. С Преса ще е хит, дано са направили Зелено 🤣🤣🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Глора в коя часова зона е? Обявила беше новите бози за 00:01 ч на 28-ми. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 Току що, DarkChild каза: Глора в коя часова зона е? Обявила беше новите бози за 00:01 ч на 28-ми. Стара е. Решила е да си легне по-рано. Освен това е категорична в успеха на тези хитачки, така че е преценила, че няма значение кога ще ги пусне! Сюрприз и земетресение по скалата на Гюр, демек 0. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 4 минути, Mr. Greshen каза: Може ли да е Алисия? Може и Алисия да е. Съвпадат ходилищата На Преса като гледам са по-малки, а на Аня по дълги. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари