asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 11 минути, xroflx9 каза: Маман защо е избрала Ерик за клипа на Сими??? Толкова ли нямаше някое лъвче,което да ни подмокри с @fengergana ??? На ти, задето преди седмица-две пожела завръщането му 🤣🤣 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Хит Соня Френска! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Хит Троян! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Хит Ябланица! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 часа , asylum каза: Ти го празнуваш всеки ден ❤️ Чак пък всеки ден. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 12 минути, Sunlight каза: Чак пък всеки ден. Ида в Бургас, ще дойда до работата ти да пием кафе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ида в Бургас, ще дойда до работата ти да пием кафе. Зависи коя работа. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Author Report Сподели Публикувано Юни 10 Бонка си ремиксира песните Boni 2 ч · “Дай, покажи” Remake Утре в YouTube в 12:00ч. . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 3 минути, DevilWish каза: Бонка си ремиксира песните Boni 2 ч · “Дай, покажи” Remake Утре в YouTube в 12:00ч. . закъсня, мина й вече тренда в тикток 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Виолета е топ. Само тя след Гуци се доближава до прозвището “Барбито на поп фолка“. Другите са просто с руси букли. Китаеца не трябваше да я спира от пеенено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Author Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 4 минути, fengergana каза: закъсня, мина й вече тренда в тикток Мен много ме кефи. Но всъщност песента има и клип версия, която е по-кратка , а в албума е по-дълга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Това е Барбито на фолка на новото десетилетие! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 @asylum подозирам, че ще оцениш този архив. Йорданка Варджийска - Не познавам този мъж - By Planetcho OK.RU Йорданка Варджийска - Не познавам този мъж - By Planetcho 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 часа , xroflx9 каза: Маман защо е избрала Ерик за клипа на Сими??? Толкова ли нямаше някое лъвче,което да ни подмокри с @fengergana ??? Сими е отново с лятна тупалка, след като миналата година именно “Хапи ме” ми беше една от най-слушаните чалги за годината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 1 час, DevilWish каза: Бонка си ремиксира песните Boni 2 ч · “Дай, покажи” Remake Утре в YouTube в 12:00ч. . Флопов флоп. Песента никога не е била хит, защо сега да бъде? преди 1 час, Karma93 каза: Виолета е топ. Само тя след Гуци се доближава до прозвището “Барбито на поп фолка“. Другите са просто с руси букли. Китаеца не трябваше да я спира от пеенено Теди Александрова. преди 23 минути, pacho каза: @asylum подозирам, че ще оцениш този архив. Йорданка Варджийска - Не познавам този мъж - By Planetcho OK.RU Йорданка Варджийска - Не познавам този мъж - By Planetcho Страх ме е да отворя! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Кати завладява с новата си балада „Обичай ме“ – истинска симфония на любовта „Обичай ме“ е не просто песен – тя е пътешествие в дълбините на човешките чувства, разказ за копнежа, любовта и истинската отдаденост. „Обичай ме“ и „Не ме боли“ са две различни музикални истории, които показват многостранния талант на Кати – от нежната романтика до категоричната увереност. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Фолк звезда стана тъща, прекрасната й дъщеря се сгоди / СНИМКИ и ВИДЕО от Signal.bg 10.06.2025 12:51 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Чакам новия ковренски хит на мами за лято 2025. Няма на какво друго да се прави любов.. мн скучно в чалгата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 11 минути, GSA каза: Чакам новия ковренски хит на мами за лято 2025. Няма на какво друго да се прави любов.. мн скучно в чалгата. ако е трети дует с камен или текст георги нинов ще стана пак хетеро!!!!! дано пусне,че нещо не ми се вярва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 12 минути, fengergana каза: ще стана пак хетеро!!!!! Крайно време е,понеже ти е превъртян километража!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 13 минути, fengergana каза: ако е трети дует с камен или текст георги нинов ще стана пак хетеро!!!!! дано пусне,че нещо не ми се вярва да вземе да възроди този мегахит: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 14 минути, fengergana каза: ако е трети дует с камен или текст георги нинов ще стана пак хетеро!!!!! дано пусне,че нещо не ми се вярва да н@пр@ви дует с Мехрез тогаз. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 часа , Gerganafen каза: Това е Барбито на фолка! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: да н@пр@ви дует с Мехрез тогаз. повръщам от ботъмката месечкова също!!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари