Jump to content

Евровизия 2025 - Първи полуфинал - 13 май, 22:00

Препоръчани коментари

Току що, asylum каза:

13-ти май? Да очакваме Кати да се появи на сцената по случай рождения си ден и да забие Лунна нощ!

Кати ще закрива концерта!

• Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Grinch каза:

Според мен Словения има повече шанс за финал от Сан Марино.

Латвия миналата година се класира на финала, даже доста прилично в крайното класиране, въпреки прогнозираното от всички, особено букитата, последно място на полуфинала ;) Та като нищо ще мине Словения. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Lelqtian каза:

Латвия миналата година се класира на финала, даже доста прилично в крайното класиране, въпреки прогнозираното от всички, особено букитата, последно място на полуфинала ;) Та като нищо ще мине Словения. 

Статистически, който поставят на дъното - наистина е там. Освен ако журитата не решат да подкрепят аутсайдера, за да не трупат точки на потенциален конкурент. Но тази година е слабо конкурентна, така че... очаквам дъното да си е дъно.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jalena каза:

Статистически, който поставят на дъното - наистина е там. Освен ако журитата не решат да подкрепят аутсайдера, за да не трупат точки на потенциален конкурент. Но тази година е слабо конкурентна, така че... очаквам дъното да си е дъно.

Журито как точно подкрепя аутсайдера на полуфинала, като класирането е изцяло по вот на публиката? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Журито как точно подкрепя аутсайдера на полуфинала, като класирането е изцяло по вот на публиката? 

И тази година ли ще е така?

Добре. Алтернативна истина: знаят как се прави по модела на Каффе от 2005.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jalena каза:

И тази година ли ще е така?

Добре. Алтернативна истина: знаят как се прави по модела на Каффе от 2005.

Ми не са казвали друго, значи и тая година ще си е така. 

Къф модел на какво Кафе? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Ми не са казвали друго, значи и тая година ще си е така. 

Къф модел на какво Кафе? 

Моделът 50к. Купи карти, купи тук, купи там, купи без да та е срам. Изкарай 12точки от Малта и Люксембург - остави другите без ку... апс... 

Сподели в други сайтове

Добре че ми напомни, че е довечера. Направо изключих.

преди 29 минути, FikLena каза:

тази година интересът е 0%. изобщо няма да гледам. очаквам много нисък рейтинг

Сподели в други сайтове

Пълен потрес. Само Холандия харесах. Другото ми е пиш пауза. Рекордно ниска гледаемост. Няма и половин милион. Миналата година беше над милион.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Jalena каза:

Пълен потрес. Само Холандия харесах. Другото ми е пиш пауза. Рекордно ниска гледаемост. Няма и половин милион. Миналата година беше над милион.

По скучно от Холандия бяха само Швейцария и Италия. Да си стягат куфарите и тримата. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

По скучно от Холандия бяха само Швейцария и Италия. Да си стягат куфарите и тримата. 

Ще ме изкефи Белгия да отпадне хахах

ХОЛАНДиЯ Е топ!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Дано не са разопаковали куфарите - Португалия, Азербайджан, Исландия, Словения и Сан Марино. Въпреки че вместо последните 3 бих предпочел да се разделим с Холандия, Италия и Украйна. Също може и Азербайджан да останат вместо Швейцария, въпреки че звучат безкрайно зле на живо. 

преди 2 минути, Jalena каза:

Ще ме изкефи Белгия да отпадне хахах

ХОЛАНДиЯ Е топ!

Холандия не е топ дори ако броим от зад напред ;) 

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Lelqtian каза:

Дано не са разопаковали куфарите - Португалия, Азербайджан, Исландия, Словения и Сан Марино. Въпреки че вместо последните 3 бих предпочел да се разделим с Холандия, Италия и Украйна. Също може и Азербайджан да останат вместо Швейцария, въпреки че звучат безкрайно зле на живо. 

Холандия не е топ дори ако броим от зад напред ;) 

Миличък, съжалявам. :D Загубил си нюх. Белджьо отпадна хихихих

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...