Emanuela.Carey Публикувано на Май 6 Report Сподели Публикувано на Май 6 Музика: Галин Текст: Станислава Василева - Стаси, Галин Аранжимент: Павел Казаков 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 6 Author Report Сподели Публикувано Май 6 Звучи като румънските песни от преди години. Определено е по-добра от предната кръчмарска песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Оооооооооо, даже тази ми е любимата от всички които пусна! Не очаквах! Текста ми е близко до сърцето.... видеото е добре направено... А музиката е точно това, което харесвам да слушам. Както и по-горе е написано румънските денс песни, точно това ме кефи! Абсолютните ми фаворити до момента "Муза" и "Къде си сега"! С най-яките музики! Ами хубав албум предлага за момента.... Само заглавната песен не ми допада.... Но тази е просто номер 1 ! От всякъде! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 36 минути, Emanuela.Carey каза: Звучи като румънските песни от преди години. Определено е по-добра от предната кръчмарска песен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Текста е под всякаква критика. Музиката бива, малко Джала и Буба Корелли ми идва. Галин добре копира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 час, Alexandrov каза: Доста прилича, а в припева на тази: Слаба работа, тая песен и Глория не би я изпяла. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Харесва ми, музиката е страхотна, прилича на Глориевите песни от към 2006-та. :Д Текста и пеенето няма да коментирам, банално Галиневи. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Хубава музичка - микс между румънско и Глория На места тъкстът е криндж, а на други места бива доста Видеото е топ! Ти, моя муза, Махай тази блуза Ти, моя муза, Толкова си вкусна 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Припевът си е чисто копие на Рина, рина, сега пак я слушам. То беше хит и в БГ, той си мисли, че е открил топлата вода и никой няма да забележи. Да, 15 годишните няма да забележат, защото не са се били родили тогава. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Ето на коя песен ми напомня много, страшно много си приличат... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Всяка следваща песен е по-тъпа от предишната. Това даже 50К няма да мине, различен саунд не винаги значи успешен. А текстовете са най-тъпото във всички песни, след първата 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Крадено, крадено, та чак прекалено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Приятна песен с малоумен клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Сефте ми харесва гъбинова песен от може би 15 години. Не че ще си я пусна пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 ХичЧЧЧчч хиЧЧчч, ччЧЧЧудяяя аууу отвратително ЧЧЧЧ педалско гадно! Този кога ще му свият сърмите най-накрая! Аман от това противно виене! Същия кейборд като от тук ама в по-високия регистър "Музика: Галин" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.