Gerganafen Публикувано вчера в 10:05 Report Share Публикувано вчера в 10:05 Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват! Такъв клип не беше правен в попфолка: Лидия пусна архивни кадри от абитуриентския си бал в "Матурата" / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:18 Report Share Публикувано вчера в 10:18 преди 13 минути, Gerganafen каза: Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват! Такъв клип не беше правен в попфолка: Лидия пусна архивни кадри от абитуриентския си бал в "Матурата" / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на Тия са луди!💩 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано вчера в 10:22 Report Share Публикувано вчера в 10:22 преди 4 минути, DevilWish каза: Тия са луди!💩 Много гаден клюкарски сайт е станал, слагат кликбайт заглавия звучащи като евтина сензация, а както виждаме, и информациите си не проверяват. Само цветът му е розов, иначе си е жълт отвсякъде 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:27 Report Share Публикувано вчера в 10:27 преди 4 минути, Gerganafen каза: Много гаден клюкарски сайт е станал, слагат кликбайт заглавия звучащи като евтина сензация, а както виждаме, и информациите си не проверяват. Само цветът му е розов, иначе си е жълт отвсякъде Направо е като емотиконата накрая.... едно голямо, шоколадово..... и топло бебенце. Въпреки, че сайта е всичко друго, само не и бебе. А после Ванилия Сметанова искала да купува нашия форум. Те първо новините си да научат да пишат. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 11:20 Report Share Публикувано вчера в 11:20 Топ 10 най-слушани през април: 1.[=] Галена - 11.5М 2.[+2] Преслава - 10.9М 3.[=] Азис - 10.5М 4.[+14] Галин - 8.8М 5.[-3] Фики - 7.9М 6.[=] Меди - 7.2М 7.[+2] Емилия - 6.3М 8.[-3] Софи Маринова - 5.7М 9.[-2] Джордан - 5.6М 10.[-2] Емануела - 5.5М 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 12:31 Report Share Публикувано вчера в 12:31 преди 2 часа , Gerganafen каза: Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват! Такъв клип не беше правен в попфолка: Лидия пусна архивни кадри от абитуриентския си бал в "Матурата" / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на Много добре помня, че когато бях предучилищна, Лидия беше абитуриентка. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа Людмил - “Няма вече драма” 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа Чая Днес албум ли пуска? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 3 часа , Gerganafen каза: Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват! Такъв клип не беше правен в попфолка: Лидия пусна архивни кадри от абитуриентския си бал в "Матурата" / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на Е правили са свободни съчинения по снимка и ИИ изпарения, какво са виновни как не-Чипса сама се е докарала на видима възраст 40+? Ти се радвай че промпта не е бил снимка от бала на леля Данче 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 32 минути, DevilWish каза: Чая Днес албум ли пуска? Да, доколкото чух от тийзъра има кавър на "Не е любов" на Джена. Тя е гръцка песен де, ама 100% е чула на Джена версията, гръцката не е известна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 17 минути, Lelqtian каза: Е правили са свободни съчинения по снимка и ИИ изпарения, какво са виновни как не-Чипса сама се е докарала на видима възраст 40+? Ти се радвай че промпта не е бил снимка от бала на леля Данче По турско робство имало ли е балове? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 2 минути, Just_Me каза: Да, доколкото чух от тийзъра има кавър на "Не е любов" на Джена. Тя е гръцка песен де, ама 100% е чула на Джена версията, гръцката не е известна Евала, че всяка година пуска нов албум. Едно време и ние бяхме така.... сега е скука. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 3 часа , Gerganafen каза: Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват! Такъв клип не беше правен в попфолка: Лидия пусна архивни кадри от абитуриентския си бал в "Матурата" / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на Че тя е доста над 40+. По-скоро 55+. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 15 часа , xroflx9 каза: Това ми звучи много познато. Някой знае ли дали има българска версия? Това е румънско "Made in Romania". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 2 часа , DarkChild каза: Много добре помня, че когато бях предучилищна, Лидия беше абитуриентка. През хиляда и седемстотната? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Кака ви Ели на 54 пръска мрака. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Това не е ли същия кавър като дуета на Цура и Константин? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Това не е ли същия кавър като дуета на Цура и Константин? за тази песен ли имаш предвид? Уж не са на един и същ автор... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 1 минута, Bunn каза: за тази песен ли имаш предвид? Уж не са на един и същ автор... Да 1 към 1 ми е - особено отсвира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Да 1 към 1 ми е - особено отсвира Ама тази яко е започнала да снима клипове у нас, само две песни не са снимани от Торекс 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 7 минути, Bunn каза: Ама тази яко е започнала да снима клипове у нас, само две песни не са снимани от Торекс Дошла е на евтиното. Поне и от Ганев да беше купила някоя песен. Преслушах албума ѝ - похвално че има толкова нейни авторски песни, но като чели нищо не се очертава като някакъв голям хит. Но ще е интересно някоя наша да купи нейна песен и да я преработи по български модел както Селина. Очаквах поне да е вербувала някое популярно име за дует. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 12 минути, Bunn каза: за тази песен ли имаш предвид? Уж не са на един и същ автор... Една и съща песен.... Абсолютно като тяхната песен. В момента слушам албума й. Предните бяха по-силни.... 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Аз харесвам първите й два албума - от 2022 и 2023, този и миналогодишния не са ми много по вкуса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Току що, Bunn каза: Аз харесвам първите й два албума - от 2022 и 2023, този и миналогодишния не са ми много по вкуса. На мен миналогодишния ми хареса, но в момента от 9 песни, първите 5 които чух, нито една не ми харесва. Нищо не ми звучи хитово. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 18 минути, DevilWish каза: На мен миналогодишния ми хареса, но в момента от 9 песни, първите 5 които чух, нито една не ми харесва. Нищо не ми звучи хитово. Объркала съм се за Джена, а толкова си приличаше едната песен от тийзъра.. 😅 Иначе и аз мисля, че предните й албуми са по-силни. На първо слушаме малко мудни ми идват новите песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.