WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 2 часа , Lelqtian каза: Егати наглата кражба, както е тръгнал, Гален гавърдиса и Ало Делта Форс Наистина много грозно е да открадне и на цигански песента. Нали я направи на български. Срамота. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Стараро планира след някоя година стадион Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 9 часа , fengergana каза: добро утро с хит: РАЙНА!!! Че я препика права одма! преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Реално БГ Радио можеха да спечелят доста ако награждаваха поп напъните на чалгаджийките. Защото нашите кукувици като чуят думата “награда” започва да им излиза пяна от устата и щяха да се набутат с поне 1 поп проект на година. А и имат аудитория, която могат да пренесат. Не е нужно да им дават “Певица на Годината”, но при сушата на поп сцената все могат да им измислят място в някоя категория. Наргиз щеше да е първа писта с поп и джаз песни! преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Дара Екимова бойкотира като Папи Ханс HOTNEWS.BG Горещи новини Трябвало е Дара Е и Любо Киров да се сбият като Габриела и Ивена на наградите на НФ. Един скандал като хората не могат да спретнат, ний хит исками! преди 3 часа , pacho каза: Едно Пасо Добле. Като ги няма танцьорките и тя взе да ги замества. 100 хил. гледания · 1,5 хил. реакции | Глория ❤️❤️❤️ | By Меринджей |... WWW.FACEBOOK.COM Глория ❤️❤️❤️ Райние, тилиси? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 @FikLena кажи къде ще се срещнем в джунглата. Черпя уиски с кашу. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Реално БГ Радио можеха да спечелят доста ако награждаваха поп напъните на чалгаджийките. Защото нашите кукувици като чуят думата “награда” започва да им излиза пяна от устата и щяха да се набутат с поне 1 поп проект на година. А и имат аудитория, която могат да пренесат. Не е нужно да им дават “Певица на Годината”, но при сушата на поп сцената все могат да им измислят място в някоя категория. Това никога няма да стане, защото: 1. Това означава да дадат радио ефир на чалгарки. Тоест те да завземат най-голямата им трибуна. Да напомня, че така убиха класацията БГ ТОП 100, която мачкаше рейтингите в събота следобяд по БТВ. Когато влезе чалгата и там - я спряха от ефир. Просто идеята им катастрофира. Не става да се месят чалга и поп. 2. Саня брани поп бранша и набутва своите изпълнители успешно през ПРО организациите. 3. БГРАДИО е на НОВА, така че правят щедри концерти - които ТВ заснема и излъчва. Някой бута здраво Софка. 4 Арени, дуети с Дони, Евровизия. Генерално след 5-10 години ще е със статута на Лили Иванова. По-скоро чалгарките да си направят награди. Само че кой ще им даде 50к за наем на Арена или 25к на НДК, или голяма зала? Как ще решат коя да получи статуетка. Винаги победители са по вкуса на организаторите. Както и ситуацията в попа доказва. Навремето колко измислени награди се даваха в чалгата, че и в сериозни категории. Но това създава напрежение и активност около церемонията. Една идея: всички чалгарки да внасят по 200 лв на година, а печелившите 1000 лв. и ще съберат за наем на зала и сцена, ако е по-малка, например НДК 3. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Аз си ходя облечена така и по улиците!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Дара Екимова не беше ли в пъти по-успешна от Дара миналата година? Аз дори не се сещам дали е издавала песен изобщо втората… Любо Киров с три награди… малко прекалено. Другите изобщо не знам кои са… 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 14 минути, xroflx9 каза: Аз си ходя облечена така и по улиците!!! ❤️❤️❤️ И аз така. Сега като топло да проветряваме. Иначе който го е постнал горе, Господ здраве да му дава. Смях се със сълзи. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Нескопосан хит: Анче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Зелено! Деса закъснЕ с кавърището си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 21 минути, WindWalkerMonk каза: ❤️❤️❤️ Иначе който го е постнал горе, Господ здраве да му дава. Смях се със сълзи. Аз бях. 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 20 минути, asylum каза: Зелено! Деса закъснЕ с кавърището си! Щом Азис и Галена направиха хит от По, по.... значи не е късно за баба Деси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 57 минути, Jalena каза: Една идея: всички чалгарки да внасят по 200 лв на година, а печелившите 1000 лв. и ще съберат за наем на зала и сцена, ако е по-малка, например НДК 3. Това и на мен ми мина през главата. Да си направят нещо като членски внос и да си внасят и накрая на годината си правят една такава сбирка + рекламодатели и спонсори. Жалко, че поп фолкът така тихомълком се изниза и вече няма никаква легитимност и тежест. На 90% чалгарките са изостанали откъм песни, клипове и пърформанси, даже и като стил на обличане, щото им е по-важно да са с големи джуки.... личи си липсата на продуценти и екипи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Да се радваме, че не е Коника. Щеше да има повече за гледане. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Хит Тошка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Хит Името й е роза! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Хит чак до Дубай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Лек хит! Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4 likes, 0 comments - merindjei_bg on May 26, 2025: "Яница направи фурор на последното си участие – фенки се качиха на сцената да танцуват с... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 33 минути, DarkChild каза: Да се радваме, че не е Коника. Щеше да има повече за гледане. Че това не е ли Коника? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Изгледах интервюто на Деса при Джизъса и ми се стори доста радикализирана с разсъжденията, че вече е стара и трябва да се отказва от чалгата. Не знам дали някой ѝ го е набил като идея или сама е стигнала до такова разсъждение, предвид неуспеха на последните ѝ проекти, но реално до съвсем скоро си пускаше доста свежи песни. Дори "Дилър на Любов" ми беше една от любимите чалги за годината си. Също ми направи впечатление, че още дъвче темата за това как едва ли не насила е била вкарана в чалгата. Дори на моменти привидно съжалява за това, че не е останала само фолклорна певица. Вяроятно се притеснява, че на дърти години няма да я приемат насериозно и няма да може успешно да премине във фолклора. Но според мен като фолклорна певица нямаше да има дори 1/3 от успеха, който пожъна в попфолка. Като чели сама си подценява златната дискография и се набива в някакви филми. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 48 минути, DarkChild каза: Да се радваме, че не е Коника. Щеше да има повече за гледане. или Дион. След адамова ябълка е редно да си покаже и адамовия полов орган. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 В чалгата кога ще има такива свежи мъжки пърформанси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 2 часа , Jalena каза: Стараро планира след някоя година стадион Като едното нищо. Човекът виси на "Милиони звезди", "Отличен 6", "Отиваш си" и "Ако една звезда си", но смело прави един след друг тъпи кючеци и фючъринги, които никой не помни. По същият път вървят и Фики, и Емрах - ако от 10 песни ти се получава 1, но издадеш 50, все пак имаш 5 хита. Продължавам само да не знам как Софка продаде 45к билета, при положение, че Азис не може и 15к. Ей тая мистерия няма кой да ми я обясни - че Азис вече е досаден, банален и прочее е факт, ама Софка чак пък такива хитове да прави? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Ей до сега бях на механа в студентски срещу фантастико. Пуснаха Драгана, Лепа Брена, Цеца с по 1 песен. Окадар разби абитуриентите, най - аплодираната песен. Глория както пратих на @-A., която му е любимка я пуснаха с Майстора, Белите манастири и малка мома вода налива. Преслава прозвуча с три песни също Неривте, дяволското и Пиян. И от там насетне Галена буквално беше песен след песен, сещам се за Ергенът, Пей сърце, Диагнозата, Welcome, ток по тялото, Делта форс. И това само за два часа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Изгледах интервюто на Деса при Джизъса и ми се стори доста радикализирана с разсъжденията, че вече е стара и трябва да се отказва от чалгата. Не знам дали някой ѝ го е набил като идея или сама е стигнала до такова разсъждение, предвид неуспеха на последните ѝ проекти, но реално до съвсем скоро си пускаше доста свежи песни. Дори "Дилър на Любов" ми беше една от любимите чалги за годината си. Също ми направи впечатление, че още дъвче темата за това как едва ли не насила е била вкарана в чалгата. Дори на моменти привидно съжалява за това, че не е останала само фолклорна певица. Вяроятно се притеснява, че на дърти години няма да я приемат насериозно и няма да може успешно да премине във фолклора. Но според мен като фолклорна певица нямаше да има дори 1/3 от успеха, който пожъна в попфолка. Като чели сама си подценява златната дискография и се набива в някакви филми. Ако не беше комплексирана от теглото си, щеше да си бичи кючеци до дупка. Нещо се е сдухала. Че те по-дърти певици от нея си правят попфолк, например Ивана. преди 1 час, Thecranfan каза: Като едното нищо. Човекът виси на "Милиони звезди", "Отличен 6", "Отиваш си" и "Ако една звезда си", но смело прави един след друг тъпи кючеци и фючъринги, които никой не помни. По същият път вървят и Фики, и Емрах - ако от 10 песни ти се получава 1, но издадеш 50, все пак имаш 5 хита. Продължавам само да не знам как Софка продаде 45к билета, при положение, че Азис не може и 15к. Ей тая мистерия няма кой да ми я обясни - че Азис вече е досаден, банален и прочее е факт, ама Софка чак пък такива хитове да прави? Азис е доста антипатична личност, нормално да не е привлекателен като народната, забавна и “непретенциозна” Софка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари