Stela Публикувано Май 16 Author Report Сподели Публикувано Май 16 преди 9 минути, DevilWish каза: Тя акото ще покаже, но циците - едва ли. При нея положението е да живеят филтрите 😁 Още имаме кошмари от кадрите от Сървайвър. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 31 минути, Stela каза: При нея положението е да живеят филтрите 😁 Още имаме кошмари от кадрите от Сървайвър. А бях останал с впечатление, че наистина е красива и симпатична, но явно е било до преди 10-тина години. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 5 часа , pacho каза: Графа е много печен и изобщо не се държи като звезда. Живееше в кооперацията на едни приятели и винаги ме поздравяваше, като сме се засичали на входа. Мен пък са ме поздравявали истински звезди като Фики и Коста Марков! преди 4 часа , DevilWish каза: Не само..... готова е с цял албум! 1.Кът ти забия един шЪмар 2.Я се разкарай от тука с тая камера 3.Я ги бутнете тия 4.Как не Ви е срам? 5.zdr на майка ти 6.Свалям ти шапка, животе! 7.Няма време да остарея 8.Нося втори номер копита 9.Сега доволен ли си? 10.Аз бих осъдила вас за тези въпроси 11.Не ми дръж такъв тон! 12.Ще пея до когато ми се пее 13.Виж се ква си селянка! 14.Ти си Илиенци! 15.Младо момиче си - не ти отива! 16.Чай, мед и плодове 17. Толкова мога! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 4 минути, asylum каза: Мен пък са ме поздравявали истински звезди като Фики и Коста Марков! 17. Толкова мога! 18.Всеки понеделник 19.Дар от Боба 20.Я се разкарай от главата ми Глория албумът "Я". Той включва 20 песни и всяка от тях е хит от "НАЙ-ДОБРИТЕ" на Примата на поп-фолка. Хитове от А до Я. ГлориЯ - "Я" от "Кът ти забиЯ един шЪмар", "Я се разкарай от тука с тая камера", "Я ги бутнете тия" до "Я се разкарай от главата ми". 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Хитът на лятото! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 минути, asylum каза: Хитът на лятото! По-добре да изчакаме Анджи или Ваня Великова! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 3 минути, DevilWish каза: По-добре да изчакаме Анджи или Ваня Великова! Анджи тъкмо пусна, но съм сигурен, че до два месеца ще издаде нещо ново и по-хитово! Най-продуктивната хитачка! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 минути, asylum каза: Анджи тъкмо пусна, но съм сигурен, че до два месеца ще издаде нещо ново и по-хитово! Най-продуктивната хитачка! Очакваме самостоятелен хит като Пий едно или Пак, пак! Любимите ми! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM И Ивайла май е напомпала ци*ите 😆 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 16 минути, DevilWish каза: Очакваме самостоятелен хит като Пий едно или Пак, пак! Любимите ми! ❤️ На мен любими са ми Всяка минута, Сто милиона и най-вече ненадминатият дебют - Твоя! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 минути, asylum каза: На мен любими са ми Всяка минута, Сто милиона и най-вече ненадминатият дебют - Твоя! И те са яки, но "Пий едно" ми остава най-любимата. ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 32 минути, Bunn каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM И Ивайла май е напомпала ци*ите 😆 Не знаех че от едните цомби видимата възраст скача с едни поне 50 години ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Дали не ни готвят дует? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Румънската песен „Баба Ванга“ е плагиатство от български композитор, съобщи наследничката му - Площад Славейков WWW.PLOSHTADSLAVEIKOV.COM Румънските изпълнители – хип-хоп певецът F. Charm и изгряващата певица Paula Dancă – не са поискали разрешение да използват музиката на Петър Льондев, заяви пред „Площад Славейков“ едната от дъщерите на композитора – Радина Льондева-Андреева. В парчето „Баба Ванга“, което има вече повече от 6 милиона гледания в Ютюб, е изградено изцяло върху... Даже прилича и на "Тръгна Желка на оранйе, на копанйе". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 6 часа , DevilWish каза: Плаче небето ми е една от най-любимите песни на Райна ❤️ Много се радвам, че я пее. Със сигурност трябва да пусне видеото както направи Деси Слава с нейна песен. Мисля, че навремето Фильо я е правил за Глория, но е дадена на Райна. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Току що, DenFevgo каза: Мисля, че навремето Фильо я е правил за Глория, но е дадена на Райна. Плаче небето ли? Аз знам, че е гръцки кавър. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 7 часа , fengergana каза: говориш като бабите по новините като задържат някой от входа "добро момче беше, винаги поздравяваше!" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 15 минути, DevilWish каза: Плаче небето ли? Аз знам, че е гръцки кавър. Може би бъркам песента, май беше тази: 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Току що, DenFevgo каза: Може би бъркам песента, май беше тази: Вероятно и тази е много хубава. Иначе за тази песен имах предвид 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Райна беше наредила Люси във фейса на един шорт от подкаста при Чефо. Беше писала, че лъже за тоя клип, в който си викнала съседите и братовчедите да участват и не е имала изобщо такъв случай. Даже вика да й покаже кой е този клип, за да се запознае с братовчедите си. Бая лъжи му се насъбраха, първо с Магда, сега с Райна... какво му става, явно виетнамката не пуска често. 4 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 9 минути, pacho каза: Райна беше наредила Люси във фейса на един шорт от подкаста при Чефо. Беше писала, че лъже за тоя клип, в който си викнала съседите и братовчедите да участват и не е имала изобщо такъв случай. Даже вика да й покаже кой е този клип, за да се запознае с братовчедите си. Бая лъжи му се насъбраха, първо с Магда, сега с Райна... какво му става, явно виетнамката не пуска често. Как Гло продължава да снима с този интригант? Май само тя и Преса останаха. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Дай ми още vibe ANELIA (@anelia_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 299 likes, 29 comments - anelia_official on May 16, 2025: "До събота… #coming #soon #anelia". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Как Гло продължава да снима с този интригант? Май само тя и Преса останаха. И Емануела снима с него И трите са дзифтарки и не обичат да хвърлят пари по клипове, а той взима най-евтино. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 То па на Глория едни клипове прави сега.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.