Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Най - голямата! 

BLITZ.BG

Никога не съм била любовница на покойния Нончо Воденичаров, твърди фолкпевицата с най-голям естествен бюст.

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Интервю на Цомбата на Фолка и лична любимка на @WindWalkerMonk от далечната 2000-ната:

Помня го това. Вика, че искала умен муж и Венета я пита "за какво ти е умен мъж" и Сиса отговоря "ами за какво ми е и тъп?".

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Ютуба ли е зле или Даймъндите официално изпаднаха в Г група?

IMG-5327.jpg

Е, ти пък сега! Какви са тези комплименти? От група Ъ минават направо в група Я. Скоро ще са извън българската аз бука или английското Z. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

Е, ти пък сега! Какви са тези комплименти? От група Ъ минават направо в група Я. Скоро ще са извън българската аз бука или английското Z. 

Английското Z теоретично е преди нашто Я, 26та буква е в тяхната азбука, срещу 30та от наште :) 

Иначе защо изобщо ги им зачислявате групи/букви на тия, единствено заслужават да си отбележат прилежащото им кьоше на магистралата/околовръстното. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Сложили са зелената обложка, а Камелия беше казала, че оранжевата й харесва повече, и че зелена е била разпечатана без да се консултират с нея

73e178c0514d4e5370b5f9c4a9507244.gif

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Karma93 каза:

Сложили са зелената обложка, а Камелия беше казала, че оранжевата й харесва повече, и че зелена е била разпечатана без да се консултират с нея

Пак саботират Ками.

Дано качат скоро и Еротика.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Karma93 каза:

Foxy_vd: СаМо ГлЕдАйТе пРеЗ ЕдИ КоЯ сИ ГоДиНа КаМа кАтО Си ОтКуПи ПрАвАтА На ВсИчКо

2025: Правата все още са у Пайнер и си правят каквото искат с песните

Заканите за концерт в Арена и те толкова се сбъднаха.

• Like 3
  • Haha 5
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Gerganafen каза:

Foxy_vd: СаМо ГлЕдАйТе пРеЗ ЕдИ КоЯ сИ ГоДиНа КаМа кАтО Си ОтКуПи ПрАвАтА На ВсИчКо

2025: Правата все още са у Пайнер и си правят каквото искат с песните

Заканите за концерт в Арена и те толкова се сбъднаха.

Има най-малко 150-200 песни в Пайнер, голяма част от които са кавъри. Нереалистично е. Но можеше да ги откупува на парче като Емилия. Само Андра успя да си откупи репертоара, защото започна по-рано, и нямаше чак толкова голям бек каталог.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Andrew Cunanan. каза:

Интервю на Цомбата на Фолка и лична любимка на @WindWalkerMonk от далечната 2000-ната:

И преди е имала тоя налудничев поглед и странни физиномии като сега :D

• Haha 1
Сподели в други сайтове

@fengergana Мила коментирай, че Робов е с 26 хиляди гледания за първото денонощие. :roll1:Пак си забравила да рефрешваш страницата като му се наслаждаваш 😜 Нещо безсмислиците на Даймънд забоксуваха дори сред тийновете, за които са предназначени. Дори десеторазрядници биха се затруднили да направят чак толкова нисък резултат за първите 24 часа.

• Haha 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , DarkChild каза:

Помня го това. Вика, че искала умен муж и Венета я пита "за какво ти е умен мъж" и Сиса отговоря "ами за какво ми е и тъп?".

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DevilWish каза:

Djena 27 м  · 

🔜🎥 🎞 Готов ли си за нещо ново❓ Защото съм❗️ 😏📸 #ShootingDay #ComingSoon #NewSong #Djena #Summer2k25 🔜
image.png.8e1862e4e61fe616c9f66dbaeb8c13a6.png

Не сме! Да си го запази за себе си

• Like 2
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...