Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Stela каза:

Това сефте го чувам или изобщо не си го спомням.... 🙄

Рени да се появи с монтьорския екип на сцената, е това вече ще е интересно! 

Усещам, че почти си се навил да си купиш билет 🤭

Правя ремонт у дома, ще ходя на Галош, Софка, Лили Иванова, Азис и Енрике.... Достатъчно ми е! И Рени е твърде скъпа. Ако билетите ѝ бяха по 20-30 лева - бих отишъл.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Правя ремонт у дома, ще ходя на Галош, Софка, Лили Иванова, Азис и Енрике.... Достатъчно ми е! И Рени е твърде скъпа. Ако билетите ѝ бяха по 20-30 лева - бих отишъл.

На Софка 4 пъти ще ходиш, нали!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаш ли

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

@fengergana нямаш ли си друга работа освен да правиш фейк профили?!

IMG-5282.jpg

искам да се видим с Роби в съда!!!!

искам да ни сложат в една килия!!!!

Сподели в други сайтове

Току що, fengergana каза:

На мъжете трябва им богиня,не жени менте! Ти си силна,мила,в интриги,а не с мъже!!!!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , fengergana каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

2,565 likes, 125 comments - alexx_robov1 on May 10, 2025: "Очаквайте много скоро. “6 Плюс” 🥳 В моя YouTube канал. 🤩".

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Willy каза:

ГАНЕВ ❤️

С времето започва да ми харесва, но все още ми звучи като песен на Меди, и чакам оркестъра след припевите. Сякаш му е казала: Направи я като негова песен, но не прекалявай.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

Клипче от сватбата на Супер Саш - така и не разбрахме какво стана с жена му

Приятелската уговорка да му се прави на жИна просто е била временна :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Клипче от сватбата на Супер Саш - така и не разбрахме какво стана с жена му

То не стана и ясно кому беше нужен този цирк :D Някъв бас ли е изгубил, кво :D 

Сподели в други сайтове

Кати със специален подарък за феновете навръх рождения си ден – Не ме боли / Видео

SIGNAL.BG

Попфолк звездата Кати, която е част от Милена Рекърдс, прави емоционален подарък на своите почитатели, представяйки чисто новия си проект "Не ме боли" навръх

Попфолк звездата Кати, която е част от Милена Рекърдс, прави емоционален подарък на своите почитатели, представяйки чисто новия си проект „Не ме боли“ навръх рождения си ден.

Песента, пропита с емоция и страст, излиза заедно с впечатляващ видеоклип – първата продукция от съвместната работа на изпълнителката с лейбъла.

В клипа специално участие взима популярният ютубър и влогър Алпер Чочев, който внася свежест и динамика в кадрите. За визията на певицата се грижи талантливият гримьор Борислав Соколов – Бони, а стилната прическа е дело на Натали Марчовска

Не искам да съм с теб – стига ми, стига ми!
Свърши твоето време, тръгвай си!“

Фразите носят усещане за еманципация и увереност, докато мелодията създава перфектния баланс между модерни аранжименти и традиционни попфолк елементи.

Премиерата на песента и видеоклипа навръх рождения ден на Кати добавя още по-голяма емоционалност към момента, правейки го специален както за изпълнителката, така и за нейните почитатели.

Феновете вече могат да се насладят на новото музикално предложение и да споделят впечатленията си. Очакванията са „Не ме боли“ бързо да се превърне в хит и да намери своето място в сърцата на слушателите.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, xroflx9 каза:

@fengergana Залия и Деян са финалисти в Един за друг! Познай от продукцията каква награда са му приготвили (мен)!!!!!

а мислех,че ще са от първите отпаднали

просто знам,че е флегма,но в леглото брутал,защото пробвах!!! яж ми трохите на финала!!!!

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, xroflx9 каза:

@fengergana Залия и Деян са финалисти в Един за друг! Познай от продукцията каква награда са му приготвили (мен)!!!!!

Някой от тях певИц ли е ? Не следя този формат. Никаква идея нямам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...