Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 3 часа , Gerganafen каза: Скука.Не присъстват ли Party Animals, Да вдигнем шум, Попът от сусам, 100 парички бате, абсолютно не си струва. Въпреки отсъствието на тези класики, съм сигурен, че след първите няколко песни, след като умъртви 3-мата души на концертите от скука, ще забие: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 8 часа , Just_Me каза: Ох 😄 Какво работи Гюр към днешна дата? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 35 минути, Karma93 каза: Planeta Payner X Sesame Street! Тук е страхотна. Личи се, че има качества и някакво разбиране къде се намира. 12:17 - Yass Queen Vocals Slay Тя имаше по-сезамска визия на друг концерт с къдрици 🤣 преди 27 минути, fengergana каза: утката на Рени ще изскочи,както моята като види Пашата!!!! И твойта лий провиснала тъй? 😳 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: От трите само Пепа има възраждане на два хита това десетилетие - "Студена", благодарение на машъпа на Преслава, и "Еротична машина" благодарение на Тик Ток; Има леб в Пепка. И да не случи на нови песни, може да развърти участия. преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво работи Гюр към днешна дата? Мете двора у тех, а като стигне малкия басейн, съжалява, че не е засадила картофи на негово място. Можеше да се изхранва с тях сега. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 Аз се надявам някъде между глупостите да забие един хитово хитов микс от Казваш че ме обичаш, Фактите и Не си ми спешен, но най-вече да закрие с любимата мега народна песен за наливане с водка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво работи Гюр към днешна дата? Имитатор на божинката във фейса тоест безработна пенсионерка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 2 минути, Lelqtian каза: Аз се надявам някъде между глупостите да забие един хитово хитов микс от Казваш че ме обичаш, Фактите и Не си ми спешен, но най-вече да закрие с любимата мега народна песен за наливане с водка! Тая е "Наливай ми водка..." 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 В промеждутъците на Десиното турне, Мария ще пее: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво работи Гюр към днешна дата? Отглежда треволяци в задния си двор, за да спазва диетите на доктор Емилова 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 4 минути, Lelqtian каза: Аз се надявам някъде между глупостите да забие един хитово хитов микс от Казваш че ме обичаш, Фактите и Не си ми спешен, но най-вече да закрие с любимата мега народна песен за наливане с водка! Ако беше умна, щеше да забие концерт с чалга класики. Сега може и да си отблъсне публиката с тия народни опити и да не й се получи чалга соаре по-късно. Пепа е умна и каза, че нема па да мине у фолклоро. преди 1 минута, Lelqtian каза: Имитатор на божинката във фейса тоест безработна пенсионерка. Не обиждай Божинката. Висока топка е да Гюр. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Тая е "Наливай ми водка..." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: В промеждутъците на Десиното турне, Мария ще пее: Помним ли мастурбационния хит на Райние - “по-добре с ръка”? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 2 минути, asylum каза: Помним ли мастурбационния хит на Райние - “по-добре с ръка”? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 Райнето не признава нищо под като размер 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 5 минути, Karma93 каза: Тя най-много опит има в това, видно от тези две песни, но най-вече от фейсбук изблиците й 🥰 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 Яни е фенка на Емилия? 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 48 минути, fengergana каза: утката на Рени ще изскочи,както моята като види Пашата!!!! Тая мадам е яко загоряла. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво работи Гюр към днешна дата? Механизатор в растениевъдството kъм Столична община, район Павлово. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 5 минути, pacho каза: Механизатор в растениевъдството kъм Столична община, район Павлово. Защо точно в квартала, в който аз живея? Натрапница! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Защо точно в квартала, в който аз живея? Натрапница! Внимавай да не те намери и да не ти забие един храсторез. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: Яни е фенка на Емилия? Коя Емилия? Счетоводителката ли? А туй наистина ли е Яничев профил? 🤣🤣 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: Защо точно в квартала, в който аз живея? Натрапница! Защото е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 Хит Цицилия! Не помнех да е имала клип 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 Хит Дани Пенелова! Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 0 likes, 0 comments - merindjei_bg on May 9, 2025: "Дани Пенелова не просто изгрява – тя направо избухва на фолк сцената. С всеки нов хит и всяка поява тя... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 23 минути, asylum каза: Хит Цицилия! Не помнех да е имала клип на обложката е като нарисувана с AI. Тая песен ми е неслушаема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Сподели Публикувано Май 9 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: на обложката е като нарисувана с AI. Тая песен ми е неслушаема. Ти ми кажи за Яница Путкува! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 9 Author Report Сподели Публикувано Май 9 преди 23 часа , Jalena каза: Къде са Галенините? Втори ден... гробно мълчание. Бързо да я боготворите. Нов проект има. Иначе почвам да й сипвам наново. Това беше подходящо за 22.02.2022 в 22:22 ч. Да беше направила 5.05.2025 в 5:55 Какво искаш да кажем? Песента е номер едно в тренда, супер много положителни коментари, прави си гледания... Фактите говорят вместо нас. Провокирането ти е безмислено. 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 9 Author Report Сподели Публикувано Май 9 преди 2 часа , fengergana каза: утката на Рени ще изскочи,както моята като види Пашата!!!! Явно е скрила два еклера в панталона за да не й ги изяде някой... 😂 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари