Jump to content

Ина - Една звезда

Препоръчани коментари

Това да не е баладата за майка й? Ама с тоя AI се е получило доста cringe. Разбираме, че й излиза по-евтино да ползва AI, но не се получават нещата така. И майка й изглежда супер зловещо с тоя AI.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, FolkEmpire каза:

Това да не е баладата за майка й? Ама с тоя AI се е получило доста cringe. Разбираме, че й излиза по-евтино да ползва AI, но не се получават нещата така. И майка й изглежда супер зловещо с тоя AI.

По-евтино? Според мен даже направо е било бартер - тя прави онази гавра със Зеленото, рекламирайки онова нещо Персиана, те й правят безплатно AI видео на баладата за майката.

Можеха да ограничат AI намесата само до кадрите с майката, ако й носи някаква утеха виждайки майка си да се движи отново... Но е подигравка, че засне цели клипове на предните чалга комерси, а за майка си не можа да се снима поне как си отваря устата върху текста...

Ето качествен проект посветен на починала майка, натурален, без гаври с изкуствен интелект:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FolkEmpire каза:

Тя е. И аз не одобрявам тази идея с изкуствения интелект. Поне да направят клипове на всички неклипирани песни през годините... например Преслава и Анелия да си клипират цялото творчество.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Скучно. Но ми харесва, че чалгата ще се превърне в AI. И без това правят безобразно тъпи проекти естествените им интелекти :P 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, LuydmilGenov каза:

Скучно. Но ми харесва, че чалгата ще се превърне в AI. И без това правят безобразно тъпи проекти естествените им интелекти :P 

Точно заради десеторазрядната Ина ли жанрът ще се превърнел в AI? Ако топ имената масово започнат да използват изкуствен интелект за проектите си, чак тогава бихме могли да говорим за някаква AI ера. Дори "Сбърка адреса" беше аранжирана от реален човек за да се превърне в сингъл, така че...

Когато short с Алпер изглежда по-адекватно от версията с измисления персонаж Персиана...

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Gerganafen каза:

Точно заради десеторазрядната Ина ли жанрът ще се превърнел в AI? Ако топ имената масово започнат да използват изкуствен интелект за проектите си, чак тогава бихме могли да говорим за някаква AI ера. Дори "Сбърка адреса" беше аранжирана от реален човек за да се превърне в сингъл, така че...

Когато short с Алпер изглежда по-адекватно от версията с измисления персонаж Персиана...

Колко добре бяхме запомнили Ина преди тя да реши да се завръща.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

По-евтино? Според мен даже направо е било бартер - тя прави онази гавра със Зеленото, рекламирайки онова нещо Персиана, те й правят безплатно AI видео на баладата за майката.

Можеха да ограничат AI намесата само до кадрите с майката, ако й носи някаква утеха виждайки майка си да се движи отново... Но е подигравка, че засне цели клипове на предните чалга комерси, а за майка си не можа да се снима поне как си отваря устата върху текста...

Ето качествен проект посветен на починала майка, натурален, без гаври с изкуствен интелект:

Ми за кредитите, които са за по няколко десетки долара за създаване на видео с AI, Спрямо десетки хиляди за клип си е доста по-евтино. Но изглежда тотал щета. Аз ако бях на нейно място щях да се хвърля от някъде с такава тъпня да гледам майка си имитирана от тъполект с безизразно изражение.... Все едно да гледаш статуя. Вместо да намери качествени композитори, режисьори и да я снимат как гледа снимките й примерно тя AI клип ми пуснала... Единствената песен която ще ми остане в главата след "завръщането й" ще е Мармалад защото беше забавна. Като нямаш достатъчно средства за възраждане по-добре си остани със старите песни, но да те помня с добро. Сега остава с впечатлението, че се излага с тези странни "проекти", които пуска.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Пит Кати!

преди 5 часа , Gerganafen каза:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...