DevilWish Публикувано на вчера в 10:02 Report Share Публикувано на вчера в 10:02 Текст : Герго Милов Музика : BIG MUSIC FACTORY Аранжимент : Юлиян Любенов 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Това да не е баладата за майка й? Ама с тоя AI се е получило доста cringe. Разбираме, че й излиза по-евтино да ползва AI, но не се получават нещата така. И майка й изглежда супер зловещо с тоя AI. 3 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 31 минути, FolkEmpire каза: Това да не е баладата за майка й? Ама с тоя AI се е получило доста cringe. Разбираме, че й излиза по-евтино да ползва AI, но не се получават нещата така. И майка й изглежда супер зловещо с тоя AI. По-евтино? Според мен даже направо е било бартер - тя прави онази гавра със Зеленото, рекламирайки онова нещо Персиана, те й правят безплатно AI видео на баладата за майката. Можеха да ограничат AI намесата само до кадрите с майката, ако й носи някаква утеха виждайки майка си да се движи отново... Но е подигравка, че засне цели клипове на предните чалга комерси, а за майка си не можа да се снима поне как си отваря устата върху текста... Ето качествен проект посветен на починала майка, натурален, без гаври с изкуствен интелект: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 час , FolkEmpire каза: Това да не е баладата за майка й? Ама с тоя AI се е получило доста cringe. Разбираме, че й излиза по-евтино да ползва AI, но не се получават нещата така. И майка й изглежда супер зловещо с тоя AI. Тя е. И аз не одобрявам тази идея с изкуствения интелект. Поне да направят клипове на всички неклипирани песни през годините... например Преслава и Анелия да си клипират цялото творчество. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Скучно. Но ми харесва, че чалгата ще се превърне в AI. И без това правят безобразно тъпи проекти естествените им интелекти 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 14 минути, LuydmilGenov каза: Скучно. Но ми харесва, че чалгата ще се превърне в AI. И без това правят безобразно тъпи проекти естествените им интелекти Точно заради десеторазрядната Ина ли жанрът ще се превърнел в AI? Ако топ имената масово започнат да използват изкуствен интелект за проектите си, чак тогава бихме могли да говорим за някаква AI ера. Дори "Сбърка адреса" беше аранжирана от реален човек за да се превърне в сингъл, така че... Когато short с Алпер изглежда по-адекватно от версията с измисления персонаж Персиана... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 10 минути, Gerganafen каза: Точно заради десеторазрядната Ина ли жанрът ще се превърнел в AI? Ако топ имената масово започнат да използват изкуствен интелект за проектите си, чак тогава бихме могли да говорим за някаква AI ера. Дори "Сбърка адреса" беше аранжирана от реален човек за да се превърне в сингъл, така че... Когато short с Алпер изглежда по-адекватно от версията с измисления персонаж Персиана... Колко добре бяхме запомнили Ина преди тя да реши да се завръща. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 3 часа , Gerganafen каза: По-евтино? Според мен даже направо е било бартер - тя прави онази гавра със Зеленото, рекламирайки онова нещо Персиана, те й правят безплатно AI видео на баладата за майката. Можеха да ограничат AI намесата само до кадрите с майката, ако й носи някаква утеха виждайки майка си да се движи отново... Но е подигравка, че засне цели клипове на предните чалга комерси, а за майка си не можа да се снима поне как си отваря устата върху текста... Ето качествен проект посветен на починала майка, натурален, без гаври с изкуствен интелект: Ми за кредитите, които са за по няколко десетки долара за създаване на видео с AI, Спрямо десетки хиляди за клип си е доста по-евтино. Но изглежда тотал щета. Аз ако бях на нейно място щях да се хвърля от някъде с такава тъпня да гледам майка си имитирана от тъполект с безизразно изражение.... Все едно да гледаш статуя. Вместо да намери качествени композитори, режисьори и да я снимат как гледа снимките й примерно тя AI клип ми пуснала... Единствената песен която ще ми остане в главата след "завръщането й" ще е Мармалад защото беше забавна. Като нямаш достатъчно средства за възраждане по-добре си остани със старите песни, но да те помня с добро. Сега остава с впечатлението, че се излага с тези странни "проекти", които пуска. 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Пит Кати! преди 5 часа , Gerganafen каза: По-евтино? Според мен даже направо е било бартер - тя прави онази гавра със Зеленото, рекламирайки онова нещо Персиана, те й правят безплатно AI видео на баладата за майката. Можеха да ограничат AI намесата само до кадрите с майката, ако й носи някаква утеха виждайки майка си да се движи отново... Но е подигравка, че засне цели клипове на предните чалга комерси, а за майка си не можа да се снима поне как си отваря устата върху текста... Ето качествен проект посветен на починала майка, натурален, без гаври с изкуствен интелект: 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.