DevilWish Публикувано на Март 13 Report Сподели Публикувано на Март 13 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 13 Author Report Сподели Публикувано Март 13 Много ми е позната песента, но е готина. Егати яките цигански вокали. ❤️ А ето от къде са ми познати вокалите и музиката: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 13 Report Сподели Публикувано Март 13 С парцалИте те изядох хахахахахахах Donkey саунд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 13 Report Сподели Публикувано Март 13 @asylum хит Кати! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 13 Report Сподели Публикувано Март 13 Интрото малко ми е като демо на това на Петя и Коцьо на Сладкото л-йно Отсвира като от аутрото на Галош - Дай ми И тоя мангалски вокал също ми е познат. Иначе пее по същия начин като този от Кали и Ема. Бос бос алебиалллби. Пианото тип камбанка ме кефи как свири. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Сподели Публикувано Март 14 Хитово хитов хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 14 Report Сподели Публикувано Март 14 С това трябваше да започне... :Д Да изтрие другите бози от Милена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 От 13.03.2025 г. от 12:20, Emanuela.Carey каза: @asylum хит Кати! За теб се сетих, като я чух! Чакаме клип! А после и дует с Манол! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 This video is unavailable 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: This video is unavailable Браво! Подклаждат интереса! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.