Jump to content

Препоръчани коментари

• Emanuela.Carey changed the title to Андреа и Деси Слава - Да се разделим

Изпреварих те този път😛 Истинска лидерка е щом си качва премиерата в 1 сутринта!

Иначе песента е поредния пълнеж от Андреа. Не я виждам като хит

преди 11 минути, xroflx9 каза:

Изпреварих те този път😛 Истинска лидерка е щом си качва премиерата в 1 сутринта!

Иначе песента е поредния пълнеж от Андреа. Не я виждам като хит

Не си! Интернета ти е все така бавен!

IMG-2466.jpg

Иначе песента е много добра, главно за певица като Деси Слава. Дано се забележи, за да не ги демотивира.

Аууу, колко хубава песен... Можело значи да се правят и качествени песни. Това трябваше да го изпее Деси Слава без Андреа...

Звучи като естрадна песен. Едни пробиват във фолклора, други в естрадата.

преди 12 минути, lucellent каза:

Кои са авторите някой знае ли?

Музиката и текст: Лора Димитрова и Йордан Ботев

Аранжимент: Деян Асенов

Лол наистина е почти като естрада, може би затова и ми харесва толкова... Ще се окаже вярна още една моя теория...

Не съм очаквал, че комбинацията Андреа и Десислава би се получила толкова сполучливо. Анди пее изненадващо добре. Да направят и клип...

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Само и това не очаквах като се събудя да видя. Сашка как и е позволила на Десислава да участва не знам, но песента е вълшебна

Да, точно естрадна песен!
На Деси Слава частта е много яка!  Подходяща песен за Свети Валентин.

преди 16 минути, ToqOtTam каза:
преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Само и това не очаквах като се събудя да видя. Сашка как и е позволила на Десислава да участва не знам, но песента е вълшебна

Сашка не й е продуцент/мениджър, а само урежда участия. Нея никой не я пита с кой да се работи или не 🙃

Ей това е песен. Не мога да повярвам, че Асенов е направил толкова як аранжимент, отсвирът е жесток! Трябваше клип.

Песента явно е за правена за Андреа и тя е поканила Деса. Ако беше изпято от Деса и някоя друга можеща и да беше пусната с клип, както си трябва, щеше да гръмне. 

Песента е различна защото Андреа (въпреки че е чатната) си има усет да пуска различна музика.

Не очаквайте че целия жанр сега ще се избие да пуска подобни песни.

Нещо различно е... и звучи като песен на Маргарита Хранова :Д  Частта на Деси Слава е супер, другата е мъка. Андреа няма гласа и дори след обработка не може да вземе високите тонове. 

преди 4 часа , Just_Me каза:

Сашка не й е продуцент/мениджър, а само урежда участия. Нея никой не я пита с кой да се работи или не 🙃

Сашка според мен толкова не понася Андреа, че е способна да контролира кой какво прави и явно го прави, както гледам Деси Слава не е споделила нито едно стори.

преди 43 минути, ToqOtTam каза:

Сашка според мен толкова не понася Андреа, че е способна да контролира кой какво прави и явно го прави, както гледам Деси Слава не е споделила нито едно стори.

Андреа е тази, която има проблем със Сашка, не обратното.

А това, че урежда участията на Деси, Лорена и Софка не значи че им се бърка в проектите или какво да качват в профилите си. Само в МегаСтар има такива правомощия, ясно защо.

Все едно Жени Димова да се меси в работата на певците в Пайнер. Това е работа на Митьо, тя само им урежда участия.

преди 10 часа , i810 каза:

Аууу, колко хубава песен... Можело значи да се правят и качествени песни. Това трябваше да го изпее Деси Слава без Андреа...

Личи си колко са си играли да уголемият микроскопичното гласченце на Дора.

Изобщо не им отиват подобни песни. Защо Дора се надува толкова? :D 

Хахаха Тода Христова :D

Сега естрада ли почна да пее?! Не разбра ли, че само в чалгата й се получава. Тя все бяга по-други жанрове където не се получава.

И пак чувам гадната Текения...И Естествено в комплект с гаджето му с текста.

Очаквах яка хитачка, а то някакво вяло парче.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...