Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 7 часа , Willy каза:

Толкова асексуална енергия друг не е излъчвал. Грам не е секси, да си пее фолклорите...

толкова грозни и неестестки обложки също. Последната ѝ яка обложка беше на репютейшъна.

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, swiftiebe каза:

Гейове да обсъждат женски тела и сексапил е любимото ми нещо .

Не, бре, едитинга е траджик. 

Това трябваше да е стандартната обложка.

531392633_1316701866488295_3911748756252998896_n.jpg

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не, бре, едитинга е траджик. 

Това трябваше да е стандартната обложка.

531392633_1316701866488295_3911748756252998896_n.jpg

Трябваше да бъде тая зелената с ръцете по лицето, тя е избрала най- гадната 

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Willy каза:

Ооо Doja ще изяде тези флопаджийки!

Лийд сингъла не прави големи цифри:
image.png.7251a265ec6875869d68f757913103d8.png

image.png.70d96256797b5fbb7e60bc1bc11c33f7.png

а тя никога не е била album seller, и до момента няма и 1 #1 албум в Америка, така че не се знае.

image.png

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

Лийд сингъла не прави големи цифри:
image.png.7251a265ec6875869d68f757913103d8.png

image.png.70d96256797b5fbb7e60bc1bc11c33f7.png

а тя никога не е била album seller, и до момента няма и 1 #1 албум в Америка, така че не се знае.

image.png

Doja има етикет рапърка, а примерно една Карди стартира вън от топ 150 и беше в чарта само един ден. Ще има задържане това парче!

Сподели в други сайтове

Трак който никога не е бил сингъл в момента прави повече от всички албуми на Бионсе. Риана вчера е била с повече дневни от Гага, която има свеж албум и гига хит с по 5-6М на ден. 

her power 🔥

Сподели в други сайтове

Риана не е за обсъждане дори. Не знам плануваше ли го или просто я домързя да записва песни, но формулата е крайна сметка е успешна и след някое и друго десетилетие хората дори няма да се сещат, че е спряла да пее рано, както днес никой не го коментира за ABBA, Sade, Шаная и т.н. И още по-интересното - дори някой ден да се завърне и да е флоп, на никой няма да му пука, както им пукаше за Гага, Кейти и т.н. Тя просто е друга лига вече.

Сподели в други сайтове

По-притеснителното е дали няма насила да изцедят каквото е възможно от Тейлър и да я натрапят да счупи рекорда на Адел. Става нещо страшно откакто с Тръмп се захапаха директно и може би си беше съвсем очаквано политическата пропаганда колко е велика да навлезе в нов етап и предварителните прогнози за продажбата на албума да са за 'bigger than big'.

От друга страна, предвид промените в САЩ за последните години звучи все по-малко вероятно бяла, руса, синеока и хетеро (все още няма потвърждение за другото :D) жена да бъде голям бъдещ лидер точно на либералите, но... и по-странни неща да се случвали.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

По-притеснителното е дали няма насила да изцедят каквото е възможно от Тейлър и да я натрапят да счупи рекорда на Адел. Става нещо страшно откакто с Тръмп се захапаха директно и може би си беше съвсем очаквано политическата пропаганда колко е велика да навлезе в нов етап и предварителните прогнози за продажбата на албума да са за 'bigger than big'.

От друга страна, предвид промените в САЩ за последните години звучи все по-малко вероятно бяла, руса, синеока и хетеро (все още няма потвърждение за другото :D) жена да бъде голям бъдещ лидер точно на либералите, но... и по-странни неща да се случвали.

Има, виж снимката по-горе. Това на жена ли прилича, още повече да е хетеро????? 

ПС This is showgirls, everybody got AIDS and shit .... 

Сподели в други сайтове

Надявам се греша, защото ми е симпатична обаче прогнозирам флоп за Вие. Със Скарлет когато го играеше голяма и вулгарна рапърка поне имаше наистина интересен и фреш саунд + еджи вижуалс. Тук ми епоредния Future Nostalgia рециклаж .

За съжаление усещам същото и за Животът на прости^ката

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Има, виж снимката по-горе. Това на жена ли прилича, още повече да е хетеро????? 

ПС This is showgirls, everybody got AIDS and shit .... 

За мен Тейлър като жена е Топ, макар и да ми харесваше най-много нежната й, класическа светлина от RED. Много не ми се струваше нужно да се мъчи да показва сексапил в новата ера, тъй като публиката я харесва заради друго - и все пак целият aesthetic на ерата ми харесва, като изключим ужасната главна обложка, която не знам какво си е мислела като я е избирала...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

За мен Тейлър като жена е Топ, макар и да ми харесваше най-много нежната й, класическа светлина от RED. Много не ми се струваше нужно да се мъчи да показва сексапил в новата ера, тъй като публиката я харесва заради друго - и все пак целият aesthetic на ерата ми харесва, като изключим ужасната главна обложка, която не знам какво си е мислела като я е избирала...

Мда, твърде е далече от естетиката на Версайс и Шоугърлс 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, swiftiebe каза:

Надявам се греша, защото ми е симпатична обаче прогнозирам флоп за Вие. Със Скарлет когато го играеше голяма и вулгарна рапърка поне имаше наистина интересен и фреш саунд + еджи вижуалс. Тук ми епоредния Future Nostalgia рециклаж .

За съжаление усещам същото и за Животът на прости^ката

Scarlet не беше много, много успешен албум. Два от 4-те сингъла флопнаха, а сингълът от Делукс изданието не направи някакъв шум и даже май в почни никакви класации не влезе. :( 

thanks god paint the town red беше голям за нея хит

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...