Jump to content

Препоръчани коментари

ДС започна да се връща в час тази година. Може всичко да й е флоп, но поне престана да се натиска да е комерс успешна на всяка цена. Три различни една от друга песни + един приятен ремикс, а също и напомняне на качествена продукция от ретрото вкл. промоцията на Любовта е само чувство. ❤️ И може би най-важното - смяната във възгледите, към по-добро.

За жалост сектантите й сме твърде дърти вече, за да се върнем накуп, както през 2014...  Минаха 10 години от тогава, btw.

• Like 1
преди 7 минути, SG каза:

ДС започна да се връща в час тази година. Може всичко да й е флоп, но поне престана да се натиска да е комерс успешна на всяка цена. Три различни една от друга песни + един приятен ремикс, а също и напомняне на качествена продукция от ретрото вкл. промоцията на Любовта е само чувство. ❤️ И може би най-важното - смяната във възгледите, към по-добро.

За жалост сектантите й сме твърде дърти вече, за да се върнем накуп, както през 2014...  Минаха 10 години от тогава, btw.

Би било добре, ако изрови и промоцията на "Послушай сърцето си", която така и не видяхме.

• Like 1
  • Love 1
преди 2 минути, Gerganafen каза:

Би било добре, ако изрови и промоцията на "Послушай сърцето си", която така и не видяхме.

Аз я видях, на живо. :D 

За мен трябва да се стегне и най-накрая да си реализира обещанията за фолклорния албум и концертите.

• Like 1
  • Haha 1
преди 30 минути, SG каза:

Аз я видях, на живо. :D 

За мен трябва да се стегне и най-накрая да си реализира обещанията за фолклорния албум и концертите.

преди 44 минути, SG каза:

Айде от сега почваш с оправданията. На Гюрулту сеирджиите отидоха на панахидата дори в Русе, въпреки носещата се миризма на пръст, та вие ли няма да занесете на Деса баници в концертната зала ;) На Лила направо не ми се мисли какво е било, надявам се да организира следващия концерт накъде на открито, примерно Софийските Централни Гробища в Орландовци би било дори прекалено подходящо. 

• Haha 1
SIGNAL.BG

Мария спечели делото срещу "Диапазон Рекърдс" за кавъра на хита „Малка черна рокля“, който лятото бе спрян от продуцентската кампания заради предявени

SIGNAL.BG

Мария спечели делото срещу "Диапазон Рекърдс" за кавъра на хита „Малка черна рокля“, който лятото бе спрян от продуцентската кампания заради предявени

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Алелей лей, хи-хи :1000(9):

АКО хит! ❤️ 1 Милион!!! ❤️ 

Не и късметите в питката на Счети да са във формата на Айфони :roll1:

Screenshot-20241226-163653.png

• Haha 5
  • skull 1
преди 7 часа , Sunlight каза:

Ивета си развали естествената красота. Жалко. Стана една от многото.....

iveta_music_20241226_STORIES_3531177298335452796_2_video_cover_3531177298335452796.jpg

Мира Добрева?

преди 36 минути, Fast каза:

Намерих акта за "Малка черна рокля"
https://dox.abv.bg/download?id=7c3925d040

На който му се чете.

"В името на народа"  🤣

• Haha 5

Абе какво става в последните дни на годината? Забелязахте ли колко никому неизвестни мангасари са издали песни, форумът се е наводнил с теми за композициите им. Ще каже човек, че всеки трети в държавата е решил да става певец.

Красен Бонев, Юнал, Адилиа и Наси, Маца, Айшенур, Марияна, Нарцис! WTF? Купиха си телефони с по-модерни камери и почнаха да снимат клипове на поразия.

• Like 5
  • Thanks 1

А тоя Гурманов, който пее в новата песен на Софи Маринова - това ли е текстописеца Гурманов - актьорът от "Светът на Ванката"?

• Like 1
преди 9 минути, Balkandji1 каза:

Абе какво става в последните дни на годината? Забелязахте ли колко никому неизвестни мангасари са издали песни, форумът се е наводнил с теми за композициите им. Ще каже човек, че всеки трети в държавата е решил да става певец.

Красен Бонев, Юнал, Адилиа и Наси, Маца, Айшенур, Марияна, Нарцис! WTF? Купиха си телефони с по-модерни камери и почнаха да снимат клипове на поразия.

Дори не бих си ги пуснал и веднъж тези песни :D 

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

А тоя Гурманов, който пее в новата песен на Софи Маринова - това ли е текстописеца Гурманов - актьорът от "Светът на Ванката"?

Да

• Like 2
преди 5 минути, Bunn каза:

Да

Племенницата ми понеже е малка и е фенка на "Светът на Ванката". Оттам го знам. От няколко дни не спират да ми дават знаци, че е гей, бил пасивен, категорични са. Усещат енергиите на хората. Снощи например, докато пуша на терасата виждам една кола и веднага ми дават импулс на ерекция в пениса. Собственикът на колата бил подходящ за мен. 😂

• Haha 1

Мала толкова ботокс си е нашибала в челото, че чак вече има малки оформени рога над веждите. 😂

• Haha 1
преди 40 минути, Balkandji1 каза:

Той тоя Красен Бонев, е еди пенди дето се излага в тикток за гледания...ама пак няма кой да му слуша песните, освен манготата на които ги праща...като цяло повечето са чавета от циганското приложение тикток

• Like 1
преди 53 минути, Balkandji1 каза:

Марияна е дъщеря на покойната Румяна, Напълно норммално е да пее. 

• Like 1
преди 24 минути, Balkandji1 каза:

Емилия също вярва в уроки. :3fdb8960598fa63e:

470900968_18475394071025566_524374123855

Иван е станал мъж за женене бре

Голяма симпатяга 

Мама да го папа

преди 2 минути, Just_Me каза:

Силвена Роу за чалгата 😀

20241226_193802.jpg

Когато чалгата е стартирала преди 30+ години, Силва сигурно още се е мъчила да сготви нещо сполучливо на домашната печка. По-голямо изнасилване на българския от нейното говорене няма. За писането добре, че е автокоректът.

• Like 3
  • Haha 1
преди 1 час , DarkChild каза:

"В името на народа"  🤣

"С. е работил като служител в „Д.Р.“ ООД
и е извършвал ниско квалифициран труд – разнос на материали, помощ в складове. Същият
няма публикации, при разпита не възпроизвежда нито едно свое произведение с
обяснението, че писането на лирика му било хоби и то назад във времето, включително
използва не-литературни изрази („не ми идва на акъла“)"

• Haha 7
преди 7 минути, Just_Me каза:

Силвена Роу за чалгата 😀

20241226_193802.jpg

Аха, защо най-големите неграмотници се изказват за "българския език"??  Няма такава депресираща, деградирала сган. Хем не познава езика си, хем със самочувствие. Високопарно и глупаво.

• Like 3
  • Thanks 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...