Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не са ли само 3 до момента?
image.png.707539e055591736f2651596747e6202.png

Не е дамско, не е за дама ако имаш такива претенции и на мен това не ми харесва. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 14 минути, SantaCloud каза:

Мисля че Преслава ще я помете... тук е песен-пълнеж. 

Посредствена песен, няма да е проблем за Преслава да я отсвири. Преслава в 18:00 ли е?

• Like 2
преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Като имаш предвид, че има купени гледания в два от дните си. Галин не можа да се стърпи, но видя, че няма смисъл да купува, песента е флоп.

Жалко, на мен ми хареса. Явно няма достатъчно пияници в тая държава!  :D Или всичките смятат, че алкохолът не може да те убие.  

Току що, Balkandji1 каза:

Посредствена песен, няма да е проблем за Преслава да я отсвири. Преслава в 18:00 ли е?

Мхм. 18ч

Току що, SantaCloud каза:

Жалко, на мен ми хареса. Явно няма достатъчно пияници в тая държава!  :D Или всичките смятат, че алкохолът не може да те убие.  

Мхм. 18ч

Толкова Галин да няма нюх за хитове при Лидия, когато става въпрос за самостоятелни песни.

Измежду толкова успешни дуети вече трябваше да е наредила поне един солов хит. А то всеки път едно и също.

преди 15 минути, DevilWish каза:

Ахахаха как ги обиждат!

Отврат. Що за медия са с тоя кенефен език?

• Like 3
преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Толкова Галин да няма нюх за хитове при Лидия, когато става въпрос за самостоятелни песни.

Измежду толкова успешни дуети вече трябваше да е наредила поне един солов хит. А то всеки път едно и също.

Най-големият й хит е солов

• Haha 1
  • Love 2
  • skull 1
Току що, asylum каза:

Отвратителни са! Какво си позволяват? Диона май на тях е въртяла номера? Ако е така - с право!

SIGNAL.BG

Разобличиха скандалната Диона за изфабрикувано от нея клеветническо видео, в което бе замесено онлайн издание. След като певицата сподели пред последователите

преди 6 минути, DevilWish каза:

Отвратителни са! Какво си позволяват? Диона май на тях е въртяла номера? Ако е така - с право!

SIGNAL.BG

Разобличиха скандалната Диона за изфабрикувано от нея клеветническо видео, в което бе замесено онлайн издание. След като певицата сподели пред последователите

Противоречат си. Писмено вадят професионален изказ, а после говорят като каруцари във видеата 🤦🏻‍♂️

• Like 2
Току що, asylum каза:

Противоречат си. Писмено вадят професионален изказ, а после говорят като каруцари във видеата 🤦🏻‍♂️

Именно заради подобни речи е постъпила така. Тук е в пълното си право! На тия трябва да им забранят да са каквато и да било медия! Няма лошо да имаш изказ тип "Албена Вулева", но тя не е обиждала по този начин. Заслужават да ги осъдят! 

• Like 2
  • Haha 1
преди 11 минути, asylum каза:

Ох, Теда и одъртя. Вече над 10 години правиш хитове, приближаваш 40-те. Не е ли време да изпаднеш в някоя криза на средната възраст? Не забравяй, че на теб ти дадохме малкото лъвче Емрах Староро да те плющи известно време. Вселената беше благосклонна към теб. Сега е време да си нашариш лицето с ботокс и да изпаднеш в една криза на средната възраст. Стига скачала, стига рипала, идва ново поколение изпълнителите, джен зи, ти си аут.

• Haha 3

Целият жанр звучи така, а в Рамания за посредствената е сочена Лидия.

Не мисля, че някой би очаквал от Галин нещо по-различно от това. Стандартна сезонна зарибявка, но Преслава ще я издуха. Обаче Лиди е трепач!

• Like 1
  • Haha 1
преди 20 минути, asylum каза:

Каква медия. Някой си решил да озвучава видео материал и сложил надпис, че е медия. И аз мога да си направя така медия. Никаква медия не са, никой не ги уважава. Квартални плювачи.

• Like 1
  • Haha 1
преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Ох, Теда и одъртя. Вече над 10 години правиш хитове, приближаваш 40-те. Не е ли време да изпаднеш в някоя криза на средната възраст? Не забравяй, че на теб ти дадохме малкото лъвче Емрах Староро да те плющи известно време. Вселената беше благосклонна към теб. Сега е време да си нашариш лицето с ботокс и да изпаднеш в една криза на средната възраст. Стига скачала, стига рипала, идва ново поколение изпълнителите, джен зи, ти си аут.

Че тя отдавна си направи джуки а ла нажилена от пчели

• Like 1
Току що, Balkandji1 каза:

Каква медия. Някой си решил да озвучава видео материал и сложил надпис, че е медия. И аз мога да си направя така медия. Никаква медия не са, никой не ги уважава. Квартални плювачи.

Ние сме медия и марка тука. Еталон за качествено съдържание и редакционен коментар!

• Like 2

❤️❤️❤️ 
Тази песен трябва да остане във времето! ❤️ 

• Like 1

Явно няма да чуем версията на По Бельо със Симона. Галин е пълен комплексар и си саботира певиците. Заслужава всички освен Мирела да си тръгнат!

Не знам защо Лидия и Десита не се самопродуцират като имат по-високи хонорари от някои “топ имена”, които се оправят сами.

• Like 2
преди 3 минути, DevilWish каза:

@SantaCloud каква е тая брутална песен? 😮 

Вчера я постнах, ама къде си блял пак? Припозна ли се в текста, @Stela веднага я хареса... хахах... Даже влезе в БГ ТОП 100 на #90 - топика. Иначе сумарно вече има 20-25к за денонощие. :D Но сигурно Преса ще ми я засенчи. 

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Явно няма да чуем версията на По Бельо със Симона. Галин е пълен комплексар и си саботира певиците. Заслужава всички освен Мирела да си тръгнат!

Не знам защо Лидия и Десита не се самопродуцират като имат по-високи хонорари от някои “топ имена”, които се оправят сами.

Аз не знам защо не им направят самостоятелни канали. Това с бутането на всички в един канал ще ги прояде.

• Like 2
преди 1 минута, SantaCloud каза:

Вчера я постнах, ама къде си блял пак? Припозна ли се в текста, @Stela веднага я хареса... хахах... Даже влезе в БГ ТОП 100 на #90 - топика. Иначе сумарно вече има 20-25к за денонощие. :D Но сигурно Преса ще ми я засенчи. 

Припознах се малко.... :D ха ха ха и Вещицата е брутална.

• Like 1

От този форум научавам, че имало чалга певица на име Преслава.... През коя година е дебютирала?

• Haha 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

От този форум научавам, че имало чалга певица на име Преслава.... През коя година е дебютирала?

Ето я. Често си сменя имената и главите. В този клип имитира Екстра Нина

• Like 1

Гласът на Прес прави песента. Иначе едва ли ще си я пусна пак. Очаквах, че клипът ще е уау, ама тц.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...