Jump to content

Препоръчани коментари

Топ проект. От първо слушане ми влиза в любимите за годината.

можеше малко да поотслабне, ако иска да се разголва. Така прилича на вакумиран салам. 

Леля Сиса реши да се завърне и не само да харчи парите на мъжа си. И тя като Елена Паришева имаха късмет да си хванат гаджета композитори, иначе нямаше да чуем за тях. :Д 

Песента е боза. 

Готин глас, но песента ми е слаба. С началото изглеждаше обнадеждаващо, а се превърна в кифленски текст.

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

можеше малко да поотслабне, ако иска да се разголва. Така прилича на вакумиран салам. 

Ама го нагъваш като невидял.

преди 24 минути, DarkChild каза:

Ама го нагъваш като невидял.

Аз дегустирам само кордон бльо, скъпа. Други са селянките тук.

Тая и тя си сменила главата. Слаба песен и излишно “завръщане” Никога не е била от топ имената,така че не мисля че е липсвала на някого.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Аз дегустирам само кордон бльо, скъпа. Други са селянките тук.

Така ли му викате вече на руло Стефани из панелните джунгли?

Приятна песен, кефи ме обаче това “бейбе, бейбе” ме дразни. Много ми е криндж, може би щеше тази фраза да е актуална през 2015.

Лелеее.. Сисата се завърнала? Супер!

И както винаги любимия им техен стил на Ганев + Сиа.. Ей това е поп-фолк! Без мазнотии и агресивни текстове.

Оуу бейбе-бейб

преди 22 часа , asylum каза:

Tegu /\oMcka style

Когато Сиса правеше такава музика, Теда пееше Мой докрай...

Липсва ми фолк нотката, песента сякаш е правена за въртене по City и The Voice..

Иначе се радвам че пусна нещо, дано не е само за рождения й ден, а да продължи 😃

Тази е като подвижна тулумбичка в клипа....

Иначе песента си е 2015 Ганев, да не кажа , че може и да е някое старо демо. Някои кадри ми напомнят на "Оп,оп" но като цяло си е добре. Не е нещо дето ще слушам 24/7 ама не е лоша.

преди 3 часа , Just_Me каза:

Липсва ми фолк нотката, песента сякаш е правена за въртене по City и The Voice..

Иначе се радвам че пусна нещо, дано не е само за рождения й ден, а да продължи 😃

Изглежда имат дует с Теди А. защото тя намекна следващата песен на Сиана да е дуета (или предстои да запишат)

Ей това е последното , което ме кефеше от нея. Било е песен на Галена - "Три за щастие", с друг текст.

Но и ходи много, готина песен. И тука пак се пее "Бейбе"... 

Супер е песента, след толкова години все още да запасиш стила си и да звучиш модерно и актуално си е постижение! Дано следващата й песен не е след още 10 години! 

преди 17 часа , Just_Me каза:

преди 14 часа , lucellent каза:

Изглежда имат дует с Теди А. защото тя намекна следващата песен на Сиана да е дуета (или предстои да запишат)

Мисля че ще се активизира, щом е лицензирала песента под собствен лейбъл “Siana”.

На рождения ѝ ден бяха освен Александрова и Емануела, Джордан. Близка си е с Преслава и Галена.

Има доста опции да направи дуети с тези имена ако пожелае.

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Мисля че ще се активизира, щом е лицензирала песента под собствен лейбъл “Siana”.

На рождения ѝ ден бяха освен Александрова и Емануела, Джордан. Близка си е с Преслава и Галена.

Ганев може да пробутва Сиана за дует срещу намаления

От 5.08.2024 г. от 12:19, Emanuela.Carey каза:

Как няма да са като им пее беквокалите на всички...

Лош навик е да се пускат такива песни тип радио хит!
Песента им с DJ Живко Микс - Искам всичко е в пъти по добра от този радио хит Лош Навик.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...