Jump to content

Qshame4os

Members
  • Коментари

    19
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Qshame4os's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

27

Репутация

  1. Очаквах да бъде 1:1 с “Нямаш мене” или друга даймънд песен, обаче са се постарали и звучи добре. Иначе текста наистина е много опростен, явно за да е още по запеваем, ще видим дали ще има ефект. В леля Данче още има потенциал да бъде от новите лидерки, ама защо и беше да се забутва тук…
  2. Нз в деня на премиерата я изслушах на 21вата мунита и имаше 13к, а на 38мата имаше 27к. Не вярвам, че не е купил някакви стартови гледания, все пак е Галин.
  3. Qshame4os

    Hidden gems

    Любимата ми на Ивена❤️ След кавъра на Доник намерих тази песен на Теодора и не съм я спирал от тогава🤗
  4. Qshame4os

    Селина х Меди - Откачила

    Приятен комерс може и да стане сезонен хит. Момичето пее, но няма нищо отличително, нито визуално, нито в гласа. Ганев е решил да смеси отсвирите от “Гонка” със сегашния стил на Кости. Песента ми звучи като “Българи юнаци” и “Лока-лока” + “Гонка”, но пак браво че е разнообразил малко, беше почнал да рециклира в последно време.
  5. Боби Павлов можел и нещо различно от “Чалга пеперудки” да направи, браво на него и на Есил. Тази песен наистина ако я беше направила някоя актуална певица като Десита, Симона или Данна, щеше да е поне сезонен хит.
  6. В ТикТок се появиха няколко клипа, в които се подиграват на пеенето на Джия и КОНика от участието на Галена за GalenaXX. И видях това противно същество СуперСмеш, че и той се подиграва. Явно още са скарани СуперСмеш и Емануела с Джия.
  7. Qshame4os

    Галена - Мъко моя

    Прекалено монотонна балада, да беше направила като Мъди със “Здрасти” с повече ритъм. Иначе на Ганев баладичното му звучене вече си е гръцко. И в “Здрасти” и в “Карма” се усеща гръцкото уеднаквено звучене. Браво, че Галче е включила и балада в албума, поне клипа е на ниво както винаги.
  8. Типичната песен на Кишев, познатия аранжимент и отсвири. Еднодневка ще защото тези двамата нито с глас впечатляват, нито с песен.
  9. Попаднах на този клип, в който се вижда Оцко когато е бил актуален колко е крал. Знаех за песните от клипа на Господарите ама не и за тези на Димана и Гальо. Явно затова повечето изпълнители не работят вече с него. " Автора " Йорданчо Василковски - Оцко | Открий разликите ? Димана -... WWW.FACEBOOK.COM Открий разликите ? Димана - Викай смело - Islamic Background Nasheeds - THE UMMAH Галин ft. Яница - Роклята ти пада - Kieran Alleyne - Runnin' Low
  10. Айвария има предаване бледо копие на Сигнално Жълто. Поканила е Дебора за да обсъдят псевдонима на Дебора М(от дуета с Лидел) и новата песен на Дебора(Мис Мухмурлук) Мале Айвария без грим е чист jump scare😭
  11. Дебора (не Михайлова от дуета с Лидел) обяви в сторитата си в инста, че скоро пуска новата си песен в нейния канал. Тази песен от Биолчев я е запускала от 2021 година. Watch this story by Debora / Дебора on Instagram before it disappears. WWW.INSTAGRAM.COM 81K Followers, 1,282 Following, 1,347 Posts
  12. Браво на Теди за продуктивността тази година. Едва ли това ще е хит колкото Гонка, но определено ще гърми. Отсвирите и аранжимента ми напомнят на “Никога твой” ,а заглавието е крадено от хита…
  13. Qshame4os

    Лео - Добро момче

    Не е лоша песента, припева е горе-долу запеваем и може и да се завърти в ТикТок. След “Да се влюбиш” това е най-доброто. Иначе типична рециклирана Оцкова песен, микс между повечето му след като Питър Райнов напусна.
  14. Точно Дион да го казва, като до скоро с Гальо си бъркаха по дупките. А всички го знаем кви нереални гледания купува.
×
×
  • Create New...