Jump to content

Препоръчани коментари

Преслава от това десетилетие май само 2020-та и 2021 имаше големи хитове, до колкото помня. За 2020-та особено повече в първата половина предимно с песни от 2019-та, Пиян беше огромен хит, щом аз дето вече не следя новия фолк толкова го знам, както и клипа. Което е жалко, защото е една от най-талантливите ни фолк певици.

То въобще фолк жанра през 2019-2022 ми звучеше доста добре, имаше бая раздвижване, доста интересни песни излязоха в онзи период. Тая 2023 година и 2015-2018 не ми допадат като звучене толкова.

Галена обаче има много по-добро ухо и нюх какво ще се хареса и ще е хит от Преса. Преслава много повече залага на куци коне. И съответно Галя има хитове през всички години досега от 2020-та насам. Уики статията на Преслава е направо тъжна гледка след 2019-та, а Галена има доста повече успехи за тези години от тогава насам. 2022 направо гърмеше, но и 2020, 2021-ва и тая 2023-та година са й силни.

Редактирано от Tommy
  • Like 1
  • Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Tommy каза:

Преслава от това десетилетие май само 2020-та и 2021 имаше големи хитове, до колкото помня. За 2020-та особено повече в първата половина предимно с песни от 2019-та, Пиян беше огромен хит, щом аз дето вече не следя новия фолк толкова го знам, както и клипа. Което е жалко, защото е една от най-талантливите ни фолк певици.

То въобще фолк жанра през 2019-2022 ми звучеше доста добре, имаше бая раздвижване, доста интересни песни излязоха в онзи период. Тая 2023 година и 2015-2018 не ми допадат като звучене толкова.

Галена обаче има много по-добро ухо и нюх какво ще се хареса и ще е хит от Преса. Преслава много повече залага на куци коне. И съответно Галя има хитове през всички години досега от 2020-та насам. Уики статията на Преслава е направо тъжна гледка след 2019-та, а Галена има доста повече успехи за тези години от тогава насам. 2022 направо гърмеше, но и 2020, 2021-ва и тая 2023-та година са й силни.

Ти зЪбия един шамар??????
image.png.9c527c464237cb3ce0f765dc5d65d2a5.png

--------------------------

image.png.1d7dbab377a3024d204ae8760db51f8f.png

image.png.b4727b8703f0c7781f16d419baee40e6.png

-------------------------------

image.png.ebcd361caf17e14442fdcc436b7b15c4.png

image.png.00e56b62d089561bad7be74be6128134.png

• Haha 5

Сега като ги видях си прав, ама считай щом ги позабравих вече. Струва ми се, че не ги въртят толкова по Веселина спрямо тези на Галена. Определено Галката има по-дълга и продължителна ротация. Някак след Пиян и една друтга дето вече не й помня името няма такива супер трепач хитове като Галката. И говоря и за пускане по чалга радиото на народа Веселина и по гледаемост в Тубата. Аз всъщност повече симпатизирам на Преслава, но Галена като избухне с хит и размазва. Как ми се иска Преса от 2004-2010 да се върне. В Уикито даже не са й написали песните от 2022-ра на Преслава, свършва на 2021-ва. Значи щом и ултра феновете на Преслава не си правят труда да турят по няколко реда за 2022-ра и 2023-та считай.

Редактирано от Tommy
  • Like 1
преди 43 минути, meleto каза:

Глория казва единствено:

щи забия един шЪмар

WWW.VIDEOCLIP.BG

Гледай Смях - Глория - Ако ти забия един шамар .... - YouTube, видео качено от JARO, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи!

Не, това беше друг клип където казва - Я, ГИ БУТНЕТЕ ТИЯ!
Иначе, ако забием един ШАМАР на Георги Христов очилата ще му паднат.

• Haha 1
преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

закривайте музиката!!!!!

Преслава до края на десетилетието ще е втора

Втора? 

GIF-edd3dda81e884b9ee819ecb8528bef6a.gif

преди 13 минути, Tommy каза:

Сега като ги видях си прав, ама считай щом ги позабравих вече. Струва ми се, че не ги въртят толкова по Веселина спрямо тези на Галена. Определено Галката има по-дълга и продължителна ротация. Някак след Пиян и една друтга дето вече не й помня името няма такива супер трепач хитове като Галката. И говоря и за пускане по чалга радиото на народа Веселина и по гледаемост в Тубата. Аз всъщност повече симпатизирам на Преслава, но Галена като избухне с хит и размазва. Как ми се иска Преса от 2004-2010 да се върне. В Уикито даже не са й написали песните от 2022-ра на Преслава, свършва на 2021-ва. Значи щом и ултра феновете на Преслава не си правят труда да турят по няколко реда за 2022-ра и 2023-та считай.

Улицата е най-големият и харесван самостоятелен женски хит за годината! 

Ама вие по десетилетие ли ги смятате? 
Да, от 2020 насам е така.... Ама какво да очакваме като имаше само 1 песен тогава? И 2021 й беше слаба..... 
Иначе до 2019 си беше най-добрата, ако го броим като десетилетия или определени години. То всеки е имал силни и слаби години.
2004 - изгряваше, така че не е имала кой знае колко бум, тогава си беше Ивана Периода 2005-2009, 2010 малко се позагуби, само Пия за тебе беше голям хит тогава. 2011 до 2019 също почти всяка година се е разписвала с големи хитове.

• Like 2
преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза:

много добре изглеждат Графа и Глория тук - в тон с пенсионната си възраст и праисторическия си дух.

Не че нещо, ама Глория не е толкова смела в прическите и роклите. ;) 

• Haha 2
  • Sad 1
преди 2 минути, meleto каза:

Банален, но ХИТ на годината! :D 

:D :D :D :D :D 
Diona - Новата ти, Емилия - Пак ли :D :D :D :D :D :D 

преди 3 минути, DevilWish каза:

:D :D :D :D :D 
Diona - Новата ти, Емилия - Пак ли :D :D :D :D :D :D 

Мда, никой не помни, че е имало такива песни. Да бъдем в 2023. 

Току що, meleto каза:

Мда, никой не помни, че е имало такива песни. Да бъдем в 2023. 

Да , бе. Това са едни от най-големите хитове на Преслава и Галена..... и точно на тях да им повторят заглавието.
2023 няма нищо общо с песните на времето, които си бяха тотални хитове. След 2021 положението е много слабо. Иначе самата песен на Емилия е яка, слушам ги новите песни. С тях улучи. Дано се възприемат добре. Особено Връзки по учебник е много яка от трите. 

• Like 3
преди 16 минути, DevilWish каза:

Да , бе. Това са едни от най-големите хитове на Преслава и Галена..... и точно на тях да им повторят заглавието.
2023 няма нищо общо с песните на времето, които си бяха тотални хитове. След 2021 положението е много слабо. Иначе самата песен на Емилия е яка, слушам ги новите песни. С тях улучи. Дано се възприемат добре. Особено Връзки по учебник е много яка от трите. 

Кои са тези баби Преслава и Галена. Емилия е ПЕВИЦА на 2023!

• Haha 3
  • Love 1
преди 27 минути, DevilWish каза:

И 2021 й беше слаба..... 

Покай се, ГРЕШНИКО!

преди 1 минута, meleto каза:

Ако те са "баби", то Емилия мирише на пръст и гробища, защото е по-възрастна от тях.
Певица на годината не се става с 0 самостоятелни хитове за годината и 1 дуетен с купени гледания.  🤡

• Haha 1

Емилия обяви в COOLt, че в началото на 2024 си взима лека почивка от сцената. Ще редуцира доста участията и публичните изяви като цяло.

@Emanuela.Carey, коментирай, че за последните 24 часа ''Пак ли'' е минала по дневни гледания ''Връзки по учебник''.

• Like 1
преди 7 минути, meleto каза:

Ко тия забия едно червило в една вана с две яйца? Баба е само баба ни Данче и шимейла Ивайло!

• Haha 1

Цветелина Янева - По живота / 19.12 

WWW.INSTAGRAM.COM

cvetelinaianeva on December 17, 2023: "Моят Коледен подарък за вас ще подрани с няколко дни�..."

• Love 2
Току що, Гальо каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

cvetelinaianeva on December 17, 2023: "Моят Коледен подарък за вас ще подрани с няколко дни�..."

Истинската ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА! Emilia can choke on Costi's Dick!

• Like 1
  • Haha 1
Току що, Гальо каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Глория ще й забие един шАмар!
"Цветелино, как не те е срам да ми крадеш заглавието. Само аз мога да се възползвам от живота. Ти си една продажница, която се прави на мен, но е певица от Илиенци преспала със свиня. СМЕНЯЙ ЗАГЛАВИЕТО, МЪРЛО!"

• Haha 2
преди 1 час, Willy каза:

Лидер на новото десетилетие засега е Галена с направени 364.1М в ютуб на продукция от последните 4 години. Зад нея е Емилия с 329М, като само от Джале+Турболенция идват две трети от тези гледания. Меди е лидер сред мъжете с почти 270М и като цяло на соло песни с малка преднина пред Галена. Азис миналото десетилетие нямаше конкуренция, но през това пада на 4то място засега и то главно заради проекти в които участва по покана, иначе на лийд проекти е доста зле откъм активност. Преслава губи позиции и е направила само около 150 милиона, еднакво с Криско, Галин, Фики и други подобни с повече продукция. 

То е хубаво да се изчисляват и колко песни са пускали изпълнителите. Галена тази година пусна три песни в един месец. 

• Casper 1
преди 1 час, Tommy каза:

npeca e 

преди 19 минути, meleto каза:

Dja dja!

• Haha 2
  • Sad 1
преди 6 минути, Denis каза:

То е хубаво да се изчисляват и колко песни са пускали изпълнителите. Галена тази година пусна три песни в един месец. 

4 🙂

• Haha 1
  • Wow 1
Току що, asylum каза:

4 🙂

Е, то това само Азис помни че е излизало. 

• Haha 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...