Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az sam samo dupka, sir. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Поправка! Най-любимото ОБИЧАМ ТЕ! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Сашка Васева и Юлиян Асенов с песен в аранжимент на Лобошки - скоро 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Глория яде словестни шЪмари в Тикток след като клип от прослушването на Невена Цонева набра популярност. Хората смятат, че се държи и гледа твърде злобно. Ами да не е лъжа. Изложи се като кифладжийка в този формат и повече не я поканиха никъде. Освен това стана ясно, че е тъпа като гъз. Само повтаряше 4-5 заучени фрази. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Глория яде словестни шЪмари в Тикток след като клип от прослушването на Невена Цонева набра популярност. Хората смятат, че се държи и гледа твърде злобно. Хората...ааа овцета реагират на нещо преди 20 години и все едно не знаят Гьора какъв характер е - проста и нагла Изумяват ме тия хора.. ааа овце, все едно са расли в саксии и нищо от живота не са виждали, и си мислят, че всичко е цветя и рози и като видят нещо против техния мироглед конструиран през розови очила и уааауу какво е товааа В тоя Шок Смок, друго освен отрязъци от стари предавания и малоумни скечове и идиоти правещи се на маймуни има ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Глория яде словестни шЪмари в Тикток след като клип от прослушването на Невена Цонева набра популярност. Хората смятат, че се държи и гледа твърде злобно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 11 минути, FolkEmpire каза: Хората...ааа овцета реагират на нещо преди 20 години и все едно не знаят Гьора какъв характер е - проста и нагла Изумяват ме тия хора.. ааа овце, все едно са расли в саксии и нищо от живота не са виждали, и си мислят, че всичко е цветя и рози и като видят нещо против техния мироглед конструиран през розови очила и уааауу какво е товааа В тоя Шок Смок, друго освен отрязъци от стари предавания и малоумни скечове и идиоти правещи се на маймуни има ли? Ами честно казано и аз изобщо не я помня в Мюзик Айдъл. По-скоро се помнят неща като Кен Ли - или от журито Фънки. Дори с Мара се сещам за повече моменти от колкото Гло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Утре щял да излиза новия химн на България, по предложение на правителството. Чакаме да се насладим на новия (флоп) ураган! Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. ПП: Поне не е била по-хубава в клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Ами честно казано и аз изобщо не я помня в Мюзик Айдъл. По-скоро се помнят неща като Кен Ли - или от журито Фънки. Дори с Мара се сещам за повече моменти от колкото Гло. Е да Гло-то е най-незапомнящата се от това предаване, ръкомахаше с една химикалка там. Иначе си го позня предаването. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 ИДВАМ ДА ТЕ ВДИГНА ДО ТАВАНАААААААААА, с мен си взимай някой за охрана! Като бебе ще ревеш за мама - пак, пак, пак! С мене ти омекват коленетеееееееееее, твърдо днес ще си ми в ръцете, и на пета да ми бягаш ще те хвана - пак, пак, паааааааааааааааак! ❤️ ХИТА на лятото дойде! ХИТ! ХИТ! ХИТ! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 преди 12 минути, DevilWish каза: ИДВАМ ДА ТЕ ВДИГНА ДО ТАВАНАААААААААА, с мен си взимай някой за охрана! Като бебе ще ревеш за мама - пак, пак, пак! С мене ти омекват коленетеееееееееее, твърдо днес ще си ми в ръцете, и на пета да ми бягаш ще те хвана - пак, пак, паааааааааааааааак! ❤️ ХИТА на лятото дойде! ХИТ! ХИТ! ХИТ! ❤️ Много си изостанал. Излезе преди 10 дни. Има още 20 дни живот. На мен вече взе да ми втръсва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 3 минути, meleto каза: Много си изостанал. Излезе преди 10 дни. Има още 20 часа живот до Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Мен Джоджана не ми действа, нито пък песньовките му, такива пасивни лелки - бол. Виж ако беше бивол - ебач в силата си - щях да слушам песните му, дори и да бяха само пръдни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 even Galosh & Azo cant save this bottom bitch from the flop. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 12 минути, meleto каза: Много си изостанал. Излезе преди 10 дни. Има още 20 дни живот. На мен вече взе да ми втръсва. Аз я чух още когато излезе, но се хващам, че в последните дни много я слушам. Зарибявка е. На първо слушане ми хареса, но не чак толкова колкото сега с повече слушания. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Мен Джоджана не ми действа, нито пък песньовките му, такива пасивни лелки - бол. Виж ако беше бивол - ебач в силата си - щях да слушам песните му, дори и да бяха само пръдни. Е, ти намери кой да ни предложиш. Нека си се дупи човека, нали хитове прави? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 55 минути, Andrew Cunanan. каза: even Galosh & Azo cant save this bottom bitch from the flop. Даже не знам как има 3,6 млн това. Ебати флопа, никога не съм я чувал никъде тази песен. Антонио отдавна трябваше да се е отказал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Когато мислиш че певицата Дебора е потърпевшата: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Певицата Деборах е една безличница, която можеше да има силна кариера, ако не беше такъв скорбут като човек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 80% от постовете в този форум са за анонимници, които дори у тях не ги познават. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 6 минути, DarkChild каза: 80% от постовете в този форум са за анонимници, които дори у тях не ги познават. Нищо, ние им отдаваме нужното внимание, за да може и те да се чувстват значими с нещо, освен с титлата "Мис Северозападналост". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Певицата Деборах е една безличница, която можеше да има силна кариера, ако не беше такъв скорбут като човек. Кофти пиянде е ... Но и без алкохол не си контролира нервите. Така и не видяхме да съди Луна 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Най-големия хит на Деборах и то защото Кристин и гея сервираха енергията, която да спаси песента от забвение и тотален погром: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 хАнтонина е предрекла бъдещето още през 2016: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: хАнтонина е предрекла бъдещето още през 2016: Тя го е възпяла, винаги го е имало млатенето по домовете.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари