DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 минути, DevilWish каза: Галена заплашвала Стефифешън? Че защо? Толкова добре пее нейните песни! Стефифешън пее На две големи на Галена WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее На две големи на Галена ами точно затова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, DarkChild каза: ами точно затова. Вместо да помоли за дует, тя заплашва! Безсрамница! Стефифешън пее Майка Индия на Борис Дали и Галена WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее Майка Индия на Борис Дали и Галена 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Вместо да помоли за дует, тя заплашва! Безсрамница! Стефифешън пее Майка Индия на Борис Дали и Галена WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее Майка Индия на Борис Дали и Галена Ще я моли. Галош да се моли да стане рекламно лице на нейната марка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, DarkChild каза: Ще я моли. Галош да се моли да стане рекламно лице на нейната марка. Трябва! Че Стефифешън е модна икона и певица на Балканите! Само така може да достигне истински МЕГА ХИТ. Стефифешън пее Нали ти казах на Магда WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее Нали ти казах на Магда 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Без бъзик ама някои от дрехите на Стефифешън бяха изпреварили времето си. Този шарен, бонбонен стил се наложи много в световен мащаб в последвалите години. Искаме Стефи да изпее този хит на новата лидерка! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 21 минути, DevilWish каза: Галена заплашвала Стефифешън? Че защо? Толкова добре пее нейните песни! Стефифешън пее На две големи на Галена WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее На две големи на Галена Доколкото виждам върти едни и същи неща в кръг. Някакъв магазин за техника имал да й доставя стока от 2020та, говори за съседите си, копи пейства глави върху кропките си, и размахва някакви цени по несвързан начин. Последно бях чувал за нея, когато се оплакваше, че Лили Иванова й свалила канала през 2014 или 2015 не помня точно, но тогава постингите й сякаш бяха по-адекватни. Има нещо гнило. Според мен се въздържайте да прикачвате клипчетата й за известно време. Ако някой е от Варна да каже какво е състоянието й. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, SG каза: Без бъзик ама някои от дрехите на Стефифешън бяха изпреварили времето си. Този шарен, бонбонен стил се наложи много в световен мащаб в последвалите години. Искаме Стефи да изпее този хит на новата лидерка! Е, сега..... ще превърне тази песен в истински хит ако я изпее, дали ще иска? Тя най-много обича да пее Глория, аз очаквам да се стегне и да изпее "Най-добрите" и дуета с Тони Дачева. Много ме кефи как изговаря тук думите: Стефифешън пее Нали ти казах на Магда WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее Нали ти казах на Магда Не съм от тУУУУУк, аз съм влюбена вЪВ дрУууууУУУУгггггггг Пранзит? (rofl) Неееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, Fast каза: Доколкото виждам върти едни и същи неща в кръг. Някакъв магазин за техника имал да й доставя стока от 2020та, говори за съседите си, копи пейства глави върху кропките си, и размахва някакви цени по несвързан начин. Последно бях чувал за нея, когато се оплакваше, че Лили Иванова й свалила канала през 2014 или 2015 не помня точно, но тогава постингите й сякаш бяха по-адекватни. Има нещо гнило. Според мен се въздържайте да прикачвате клипчетата й за известно време. Тя ли е свалила канала й? В ютуб е заглушила всичките си изпълнения, за това от vbox7 😮 Трябва на ново да се качат тези клипове там със звук, за да може да се наслаждаваме на стил и класа from Стефифешън! ❤️ Е, как да се въздържаш като чуеш този глас? Ти пък сега.... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Тя ли е свалила канала й? В ютуб е заглушила всичките си изпълнения, за това от vbox7 😮 Трябва на ново да се качат тези клипове там със звук, за да може да се наслаждаваме на стил и класа from Стефифешън! ❤️ Е, как да се въздържаш като чуеш този глас? Ти пък сега.... В онези години беше на равнище с Джорджано да кажем, но си мисля, че в момента има нещо повече, и не е много за майтап.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, Fast каза: В онези години беше на равнище с Джорджано да кажем, но си мисля, че в момента има нещо повече, и не е много за майтап.. Искаш да кажеш, че има психически проблем? Между другото тук има интервю с нея и оная негърка я пита Коя ти е любимата певица? - Глория Негърката - Глория ЕСТЕФАН? Стефи - само ГЛОРИЯ!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Лили Иванова е отразила Стефифешън!? Никога не спира да е скандална и във вихъра си, chalga girls could only wish! Лили Иванова се разголи! WWW.BGDNES.BG Лили Иванова публикува предизвикателни снимки! Естрадната прима шашна своите последователи с разголени снимки, на които позира в специална фотосесия по силно... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, DevilWish каза: Искаш да кажеш, че има психически проблем? Между другото тук има интервю с нея и оная негърка я пита Коя ти е любимата певица? - Глория Негърката - Глория ЕСТЕФАН? Стефи - само ГЛОРИЯ!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, Fast каза: Какво е това? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: И на мен ми стана странно че Галс точно там би участвала, но защо ще я обявява за гост иначе? Също видях че и двете се следват в инстаграм. Тя Ивка беше обявила че е правила интервю с Галена в Плаза, ама в крайна сметка не качи нищо Ако е вярно че Галена не е била в подкаста...и тва тихомълком ще се покрие. Иначе се следват отдавна, че се знаят от години - тя Ивка сигурно откакто се помни ходи по участия на Галена и на Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 22 минути, SG каза: Лили Иванова е отразила Стефифешън!? Никога не спира да е скандална и във вихъра си, chalga girls could only wish! Лили Иванова се разголи! WWW.BGDNES.BG Лили Иванова публикува предизвикателни снимки! Естрадната прима шашна своите последователи с разголени снимки, на които позира в специална фотосесия по силно... Тая бабка ми е много анти, да вземе да се облича като за възрастта си вече, какво ми излиза на 90 години по-пу*ка... 🤮 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 6 минути, Just_Me каза: Тя Ивка беше обявила че е правила интервю с Галена в Плаза, ама в крайна сметка не качи нищо Ако е вярно че Галена не е била в подкаста...и тва тихомълком ще се покрие. Иначе се следват отдавна, че се знаят от години - тя Ивка сигурно откакто се помни ходи по участия на Галена и на Преслава. Аз съм гледал някои от подкастовете й където има интересни гости, и като стане на въпрос Галена или Преславаз винаги изтъква, че харесва Преслава повече като изпълнител, но Галена като жена или нещо от сорта. Сигурно се е изкефила. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Според статистиките на изпълнителите в Spotify, Турция е втория най-голям консуматор на българска чалга (след България разбира се). Като Азис е единствения с по-голяма турска аудитория, от колкото българска в платформата. Въпреки множеството колаборации и опити, при никой наш изпълнител Сърбия не фигурира като Топ 5 слушателска аудитория. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, DarkChild каза: Ще я моли. Галош да се моли да стане рекламно лице на нейната марка. А СтефиФешън на Бейонд, белким продажбите на втората стигнат първата! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 24 минути, BobiTo каза: Тая бабка ми е много анти, да вземе да се облича като за възрастта си вече, какво ми излиза на 90 години по-пу*ка... 🤮 На Анелия е 90 годишна катеричката, а тази на Лили И. е на 40 години. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 17 минути, BobiTo каза: Тая бабка ми е много анти, да вземе да се облича като за възрастта си вече, какво ми излиза на 90 години по-пу*ка... 🤮 Не мисля, че някой е длъжен да се облича по определен начин. Пък и тя знае, че като се прави на млада тигрица ще разбуни духовете. Да не говорим, че когато наистина е била млада не е имала толкова опции, затова сега компенсира. I mean... тук е на 20 и нещо. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, DevilWish каза: Да направи дует с нея. Но дали ще иска? Стефифешън е недостижима за дуети ... жена! Само ГЛОРИЯ е достойна за дует със Стефифешън! Тя не иска друга дуетна половинка! Стефифешън пее Благодаря на Глория WWW.VBOX7.COM Стефифешън Day ❤️ Email: преди 1 час, DarkChild каза: Ще я моли. Галош да се моли да стане рекламно лице на нейната марка. KozHkypeHzuq ca, Ha/\u u Ga/\ka uMa MogHa /\uHuq преди 1 час, Fast каза: Доколкото виждам върти едни и същи неща в кръг. Някакъв магазин за техника имал да й доставя стока от 2020та, говори за съседите си, копи пейства глави върху кропките си, и размахва някакви цени по несвързан начин. Последно бях чувал за нея, когато се оплакваше, че Лили Иванова й свалила канала през 2014 или 2015 не помня точно, но тогава постингите й сякаш бяха по-адекватни. Има нещо гнило. Според мен се въздържайте да прикачвате клипчетата й за известно време. Ако някой е от Варна да каже какво е състоянието й. uMeū/\: cekupama 😞 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Месец 1: Ютюб: 2 555 686 Топик: 164 379 Spotify: 172 944 Тотал: 2 893 009 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час , asylum каза: Email: KozHkypeHzuq ca, Ha/\u u Ga/\ka uMa MogHa /\uHuq uMeū/\: cekupama 😞 Наистина ли има "модна" линия? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, DarkChild каза: Наистина ли има "модна" линия? Галена ли? Да, има. Алисия също. Сега и Гери-Никол 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Галена ли? Да, има. Алисия също. Сега и Гери-Никол Haū-ycne6Hama Ha moBa nonpu6me: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари