meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чичо Ви Марко много се е газирал. Прескачат му очичките. от притеснение. Сигурно е гадно да очакваш втората колона. Ужасна визия, трудно смилаема песен. Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Австрия Сърбия Албания Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Швейцария Португалия Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 А оная сребристата пола дето си я разменяха всички в Ротердам не е отишла зян. Преправили са я на пуловера за Марко. В тоя ред на мисли, може и да видим някой от биг 5 на 26то място. Бях забравил че Италия участват. 1 Report Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, Lelqtian каза: А оная сребристата пола дето си я разменяха всички в Ротердам не е отишла зян. Преправили са я на пуловера за Марко. В тоя ред на мисли, може и да видим някой от биг 5 на 26то място. Бях забравил че Италия участват. Баш, все едно я е заел от Планета-Пайнер. Нелеп е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Австрия Сърбия Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 И като съм се сетил за 2021, просто е взел песента на испанчето от Ротердам и е превел текста на италиански? Или просто и той пее за баба си и затова ми се вижда същата песен? Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мислех, че Естония е претендент за последното място, но май не е. Току що, Lelqtian каза: И като съм се сетил за 2021, просто е взел песента на испанчето от Ротердам и е превел текста на италиански? Или просто и той пее за баба си и затова ми се вижда същата песен? Проблемът е, че не помним испанчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, meleto каза: Баш, все едно я е заел от Планета-Пайнер. Нелеп е. Определено е в голяма грешка. Ако беше се нагласил без тоя пуловерен потник, щеше да събере някой глас повече. 1 Report Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Cha cha chaaaa ето срутиха залата 2024 Хилзинки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, meleto каза: Мислех, че Естония е претендент за последното място, но май не е. Проблемът е, че не помним испанчето Помня достатъчно че си беше много заслужено на едно от последните места с нил поа Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Естония защо ми се струва все едно гледам нещо, различно от полуфинала ... Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Австрия Сърбия Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Телевотът е за Финландия. Но не мисля, че журитата ще са на същото мнение. По-скоро Швеция ще им е топът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Австрия Сърбия Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Сори, но Австрия са наистина много невздрачни. Забравиха се, а сме едва на 14 песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чехия е топа Администратор: Подписът е изтрит поради несигурна връзка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Прага 2024? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Никъв шанс Чехия да спечелят с това. Топ 10 може би, но да спечелят - абсурд. Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Австрия Сърбия Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Между другото случайно ли са сложили Хърватия в края!? Дали няма да се окажа с пророчески сън и да е спечелила полуфинала? Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Белгия Австрия Сърбия Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много тъпо. Половината бършат пода, другата половина са в розово. Армения ми напомня за умрялото ни Вики. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Густав ще вземе да изненада с телевот. Току що, meleto каза: Много тъпо. Половината бършат пода, другата половина са в розово. Арменката - и двете 2 Report Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, Lelqtian каза: Густав ще вземе да изненада с телевот. Ами аз това го говоря от онзи ден, ама не щете да ме вземете насериозно. Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Белгия Австрия Сърбия Молдова Армения Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 @Blueberry Берке, що не си тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 6 минути, meleto каза: Ами аз това го говоря от онзи ден, ама не щете да ме вземете насериозно. Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Белгия Австрия Сърбия Молдова Армения Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия На мен си ми е фаворит от началото на сезона, просто не очаквах да чуя залата да избухне по-силно от Чачача. преди 2 минути, meleto каза: @Blueberry Берке, що не си тук? Албания се класираха Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, Lelqtian каза: На мен си ми е фаворит от началото на сезона, просто не очаквах да чуя залата да избухне по-силно от Чачача. Албания се класираха И Армения е аутсайдер Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Белгия Австрия Сърбия Украйна - ще обере точици от жалостиви зрители Молдова Армения Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, meleto каза: И Армения е аутсайдер Швеция - сценография, добра и запомняща се песен... това е положението. Финладия - ще хване повече телевот от Швеция, но журитата са непредвидими. Австралия - много е прехвалвам, но се надявам да се класират високо. Все пак нямат конкуренция в жанра. Полша Кипър - явно беше глътнал бастуна на полуфинала, но сега пя доста добре. Испания - очаквах да глътне микрофона насилствено в началото. Жалко, че имат тъпа сценография. Чехия Белгия Австрия Сърбия Украйна - ще обере точици от жалостиви зрители Молдова Армения Албания Eстония Швейцария Португалия Франция - макар да е ми идва с Воила вайб. И ми е малко заспала и статична. Италия Барбара с Войлато беше 2ра, нали, предпоследна от пред назад Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари