z_o_ Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Много точно го е нацелил заглавието - сам, някъде по средата на торнадо, ураган, или квато там друга буря е под ръка - най-правилното място да изпълявна това или друго собствено творчество. 1 Цитирай Report Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Колко КристиА/Яновци станаха? В първия момент помислих, че е на Джулия Кристиян Кирилов и въздъхнах - ох, колко ли още ще ни натрапва присъствието си този "актьор" и "певец", то взе, че се оказа, че е друг негов адаш. Все едно - песента не ми харесва, личи си, че няма кой знае какви гласови данни, но и текстът е банален. Музиката - копие на Емануела - "Запознай я с мен". С една дума - нищо, което да си заслужава, нищо невиждано и нечувано. Пайнер се излагат като промотират подобни изпълнители. Отдавна вече се мерят с ФЕН ТВ - кои ще затънат повече и по-скорострелно. Жалко. А преди години, ако някой твърдеше това, всички вкупом щяхме да му се изсмеем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Оффф това е тоя дето има дует с Джоанна - Горещо е, беше в Ара, сега е сам в задника на ПайнерЪ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 4 минути, DevilWish каза: Оффф това е тоя дето има дует с Джоанна - Горещо е, беше в Ара, сега е сам в задника на ПайнерЪ! Кой? попитах аз, все едно се интересувам реално от индивидуалните заглавия на рекламиращите се по Кокошарник Тиви тружнички. 148 му се падна на този от номерацията, ако някой друг е бил зачислен под този номер, да изпрати оплакването си до gugutkata@boli.me 2 Цитирай Report Fast каза: Ако и пукаше за стотиците дечица на 11-12 години които я следват щеше да откаже. Става въпрос са силно токсичен продукт, предизвикащ зависимост и трайни щети на човешкото тяло, а не за бисквити "Тук" примерно. Не я оправдавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 А, Педерастиан от Фен ТВ мигрирал след дълга пауза у Планетата и естествено с песен от тенекийката некст... Прекалено дълга и досадна песен с педалски гласец. Тенекийката и текстописец станал Тенекията има ли право да ползва семпъла на Слави "уооу" от песента му Тя? Вече втори път го чувам преди беше в песен на Алфа Бета Гама Мюзик Справка 2:55 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тенекията хубаво е рециклирал на Еми хита "Запознай я с мен" и началото на "Щрак", не звучи ужасно даже леко приятно. Ама на този гласа е отврат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Кой е тоя? Изобщо не се сещам. Песента много ми прилича на стар хит, но на кой? Като копие 1:1 ми е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 2 минути, Stela каза: Кой е тоя? Изобщо не се сещам. Песента много ми прилича на стар хит, но на кой? Като копие 1:1 ми е. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.