Jump to content


Кристиан - Сам в бурята


Препоръчани коментари

Много точно го е нацелил заглавието - сам, някъде по средата на торнадо, ураган, или квато там друга буря е под ръка - най-правилното място да изпълявна това или друго собствено творчество. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колко КристиА/Яновци станаха? В първия момент помислих, че е на Джулия Кристиян Кирилов и въздъхнах - ох, колко ли още ще ни натрапва присъствието си този "актьор" и "певец", то взе, че се оказа, че е друг негов адаш. Все едно - песента не ми харесва, личи си, че няма кой знае какви гласови данни, но и текстът е банален. Музиката - копие на Емануела - "Запознай я с мен". С една дума - нищо, което да си заслужава, нищо невиждано и нечувано. Пайнер се излагат като промотират подобни изпълнители. Отдавна вече се мерят с ФЕН ТВ - кои ще затънат повече и по-скорострелно. Жалко. А преди години, ако някой твърдеше това, всички вкупом щяхме да му се изсмеем.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Оффф това е тоя дето има дует с Джоанна - Горещо е, беше в Ара, сега е сам в задника на ПайнерЪ!

Кой? попитах аз, все едно се интересувам реално от индивидуалните заглавия на рекламиращите се по Кокошарник Тиви тружнички. 

148 му се падна на този от номерацията, ако някой друг е бил зачислен под този номер, да изпрати оплакването си до gugutkata@boli.me

Link to comment
Сподели в други сайтове

А, Педерастиан от Фен ТВ мигрирал след дълга пауза у Планетата и естествено с песен от тенекийката некст... Прекалено дълга и досадна песен с педалски гласец. Тенекийката и текстописец станал :D

Тенекията има ли право да ползва семпъла на Слави "уооу" от песента му Тя? Вече втори път го чувам преди беше в песен на Алфа Бета Гама Мюзик :D

Справка 2:55

 

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...