FolkEmpire Публикувано на Август 25 Report Share Публикувано на Август 25 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 Тоя с женските стойки и той да намаже от тъпата стара сензация на тази песен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Какво да прави. Явно го е закъсал финансово, за да се излага така. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Айде, почна се. Чакаме и версиите на Преса, Ема и всички други копирни машини. Да не забравяме как Башурка задигна направо целия новогодишен микс на Ментата, не просто Шушана. 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Почна се, наистина. По-трудно ще ни е да познаем кой няма да я бастиса и тази свещена тъпота. Естествено Крум се вписва идеално в ролята на първия паразит, който го прави. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Вече има и ремикс на този вече хит и е пъти по добре от тази пародията на Крум. DJ Dian Solo - Vasko Jabata (power remix) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Това отвратително същество ми беше адски неприятно да го слушам 5 минути, но просто не гледах! Не, не му отива подобен тип песен и да се прави на циганин! Едно е да си клоун от цирка и да фалшивееш, друго е да си циганин! Поне пеят, а това се е справила изключително зле! Поне и той да е първи в нещо, обаче със сигурност най-неуспешното. Да видим на коя ще й се получи с този микс! Дано Преслава не се изложи с това и изобщо да не го пипа, че това определено не ми се иска! Но ще се изредят, нали е новия-стар хит! :& Гнусно! 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Я, още един гущер бил изпълзял от дупката си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Ужас 🤣 Май вече има и сръбска версия на песента - попаднаха ми сторита от участие на Кеба вчера в Бургас и пее малко от песента и се провиква нещо тип "а сега на сръбски" 😆 Той ако не вземе някой такъв бг хит..няма кой 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 4 часа , Just_Me каза: Ужас 🤣 Май вече има и сръбска версия на песента - попаднаха ми сторита от участие на Кеба вчера в Бургас и пее малко от песента и се провиква нещо тип "а сега на сръбски" 😆 Той ако не вземе някой такъв бг хит..няма кой 🤣 Ако можеш дай линк да видим. 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Поне този път е облечен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 15 часа , Stela каза: Ако можеш дай линк да видим. 😂 https://files.fm/f/5zwchtu79 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.