Marin Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 Аранжимент: Мартин Биолчев Мих и Мастер: Мартин Биолчев Текст: Анастасия Мавродиева Цигулка: Лидиян Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Джулиано ли? Помислих си за Джорджано! Не ми харесва песента! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Джулиано го харесах като изпълнител още щом пусна "Бонбон" през 2016, ако прави по-често песни ще е супер. Цоцко изгуби доста след като напусна Хит Микс, със Зоя Мутишева също си вкара автогол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 6 часа , DevilWish каза: Джулиано ли? Помислих си за Джорджано! Не ми харесва песента! И аз прочетох Джорджано и сега съм дисапойнт. Аман от кликбейт, разсипаха го тоя форум! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 (редактирано) "КЯЯЯдеее сиии" тая като Синанчо не може да говори български ама пее горката... Джулката много наедрял след последните имитации на Кики във Шит Фикс Дрюзик Сега май гласа му бие на Лайнах Поредна версия на ВНЛ-то от Али Експреса.. Редактирано Август 19 от FolkEmpire Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Самлена е доста талантлива. Кавърите на наши песни ги прави уникално, но тази песен ми е малко безлична. Дано пусне отново, но нещо по-силно и не в дует с неизвестни герои. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.