Jump to content

Галена - Ти не си за мен

Препоръчани коментари

преди 31 минути, ribaton каза:

Знаеш ли колко хора тук имат песента а?Многооо ...

То всеки може да си я свали през Ютуб ;) но не всеки има мастър версията

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , ribaton каза:

Не говоря за you tube ... Поне 15-20човека разпологат с песента с мастер-а

И що за комплексарщина е да постнеш само снимка за да покажеш, че и ти я имаш? Ако не искаш да я споделиш си е твое право, слушай си я не се хвали пред останалите, никой няма да те вземе за по-готин, дори напротив.

Песента и клипа ми харесват! 

Сподели в други сайтове

Бруталния клип, песента днес ме зариби съвсем, но много як текст и рими, Галена просто няма слабо. Тази година си е нейна, ако не броим "Турбуленция".

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, stone_93 каза:

Гледанията на Галка май са купени… вече е смъкната от trending-a 😮🤷‍♂️

И на мен ми направи впечатление, за 3-4 часа стана №1 и след още толкова падна на 3, а сега никак я няма

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , lucellent каза:

И на мен ми направи впечатление, за 3-4 часа стана №1 и след още толкова падна на 3, а сега никак я няма

Не падна... На трето беше в музикалния, а на първо в главния. Под клиповете предимство за изписване има музикалният тренд, а там по-късно я вкараха.

Сподели в други сайтове

Кефи ме. Първо като я чух, си рекох - скука и баналност. Но бях някъде и мина като фон 2-3 пъти по ТВ и ми се наби в главата. Явно формулата за хит си остава да звучи като сто други, плюс готин клип. Знае си работата Галена. Ще стане хит, но няма да надмине Турбуленция. 

Сподели в други сайтове

От 22.07.2021 г. от 13:45, Born to Die каза:

Бруталния клип, песента днес ме зариби съвсем, но много як текст и рими, Галена просто няма слабо. Тази година си е нейна, ако не броим "Турбуленция".

Защо за Бога трябва да броим едната "Турбуленция" на счетоводителката :rolleyes: Ако ще се брои, нека е както следва - включете и другата песен на горепосочената "Deals". Тя не беше ли също турбо хит преди няколко месеца :laughing: Масово явно ви е напекло яко жаркото слънце. И запомнете, че ако не беше Башур "Турбуленция" щяхте да видите през крив макарон :no2: Айде сега по темата, че много се отплеснах с въздухарки, харчещи кеша на евреина си.

Браво, Галче! 100 живота мога да те слушам и гледам! :1000(33):

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Wild_Style каза:

И запомнете, че ако не беше Башур "Турбуленция" щяхте да видите през крив макарон :no2: 

Сякаш щяхме да видим 80% от кариерата на Галя, ако изобщо все още беше действаща певица. Айде, стига глупости. Радвайте се на хубавите песни и стига сте злобели!

Сподели в други сайтове

Галче е имала и по-силни летни парчета със сигурност, но е зарибяващо парчето. Изпълнението е топ! Аранжиментът ми е леко постен, ако беше по-ударен щеше да е 6 точки. 

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Постпродукцията е тотал щета, но излъчването, визията и маниерите на Галош компенсират. Тотален мууд е. Песента е Ж Е С Т О К А.

Сподели в други сайтове

От 21.07.2021 г. от 18:22, Olay каза:

Иначе як римейк на Пиян, радвам се, че е решила да възражда старите хитове на Преслава.

Галена 2010: "Аз съм най-голямата фенка на Преслава!"

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...