Jump to content

Препоръчани коментари

Ако не спечели Боби, България няма сърце! 

Нищо, че победителят няма нищо общо със зрителски вот, казах го!

Дано Ваня спечели, злобеят защото ги превъзхожда изцяло освен в силата. Милен и Боби се оказаха доста жалки, една елиминационна не са изиграли, иначе големите победители. Вайс и Йоана отпадат утре според мен, отдавна трябваше да са отпаднали. Жалко само за Джералдин, заслужаваше финал

Нямам топ фаворит от останалите на този етап, но на първо време искам да изхвъчат Йоана и Ваня. А тази вечер Борислав и Милен ми харесаха с разсъждения, единия срещу едната, другия срещу другата - точни и на място. Мисля, че утре отпадат Йоана и Вайс на първата битка, на полуфинала - Ваня и в петък ще гледаме Милен - Боби.

преди 22 минути, Starboy каза:

Нямам топ фаворит от останалите на този етап, но на първо време искам да изхвъчат Йоана и Ваня. А тази вечер Борислав и Милен ми харесаха с разсъждения, единия срещу едната, другия срещу другата - точни и на място. Мисля, че утре отпадат Йоана и Вайс на първата битка, на полуфинала - Ваня и в петък ще гледаме Милен - Боби.

Мен ще ме изкефи Йоана утре да натрие носовете на ония сополингери и в петък да гледаме Йоана срещу Ваня ей така да им е гадно. Борислав ммного ми падна в очите!

Борислав е като ощипана етърва. Милен или Ваня да спечелят формата.

преди 2 часа , THE IIconic каза:

Мен ще ме изкефи Йоана утре да натрие носовете на ония сополингери и в петък да гледаме Йоана срещу Ваня ей така да им е гадно. Борислав ммного ми падна в очите!

Мен пък ми се вдигна в очите! Дебеланата утре хвърчи, хвърчи като Папи Ханс, а в края на епизода и Ванчето, достатъчно ѝ беше.

преди 6 минути, BobiTo каза:

Кои трима ще отпаднат днес, хайде да залагаме.

Нали ще са двама? Третия отива на финал с Милен и Ваня? 

преди 2 минути, DevilWish каза:

Нали ще са двама? Третия отива на финал с Милен и Ваня? 

Днес е и полуфинала, ще играят Милен, Ваня и третия оцелял и един ще отпадне от тях

Вайс и Йоанна ще отпаднат, след това на полуфинала си тръгва Ваня и утре един срещу друг Борислав и Милен. Представям си Йоанна да е на финал утре, пълен смях. 😂 Даже и това и е много.

Харесвам Йоана, но времето и изтече въя формата. Прекалено много слаби звена има. Иска ми се финал от Вайс, Милен и Ваня. 

Боби нещо много ми опротивя без конкретна причина. 

преди 1 час , Slavi каза:

Харесвам Йоана, но времето и изтече въя формата. Прекалено много слаби звена има. Иска ми се финал от Вайс, Милен и Ваня. 

Боби нещо много ми опротивя без конкретна причина. 

И на мен ми опротивя. Дано не е на финал, не ми се ще. 

Борислав печели сезона😢😢😢

Гала тъпото издаде всичко от последната седмица... 

FB_IMG_1607019493741.jpg

преди 11 минути, Slavi каза:

FB_IMG_1607019493741.jpg

Предпочитах Милен от двамата!

А Гала директно да я уволнят, аман от нея.

преди 11 минути, Slavi каза:

FB_IMG_1607019493741.jpg

Това откъде е ?

Между другото Милен също ми е стана черен като почна да говори срещу Ваня. Дали покрай Борислав, но грозно я коментираха. 

Ваня е най-комплексна и най-доказала се. Вечно номинирана и прецаквана. Да, правеше се на стратег, но нищо не се получи както й се искаше. Малко е дразнеща като личност, но генерално не е толкова голяма манипулаторка. Просто Тодор настрои всички срещу нея. Като отиде при жътварите не спря да дудне.

Вайс минава между капките, а вчера как си местеше частите... Тодор 2. Трябваше да го дисквалифицират. Сигурно 3 пъти му направиха забележка. Ако не беше си помогнал, щеше да е отпаднал вече. 

Милен не изигра нито една елиминационна битка. Дори като го пратиха като капитан загуби от Джералдин. Нивото му е средно.

Йоана - освен на плуване, другаде е слаба. Вече много пъти я видяхме, че пъзелите не са й силна страна. Сестра й беше по-добра.

Джералдин - отпадна навреме. Тя си е типична жътварка. Не ги умее интелектуалните задачи и това е.

Борислав - единственото, с което дразни е със самочувствие. Говори с превъзходство, но пък гледните му точки са правилни. 

преди 24 минути, meleto каза:

Това откъде е ?

Между другото Милен също ми е стана черен като почна да говори срещу Ваня. Дали покрай Борислав, но грозно я коментираха. 

Ваня е най-комплексна и най-доказала се. Вечно номинирана и прецаквана. Да, правеше се на стратег, но нищо не се получи както й се искаше. Малко е дразнеща като личност, но генерално не е толкова голяма манипулаторка. Просто Тодор настрои всички срещу нея. Като отиде при жътварите не спря да дудне.

Вайс минава между капките, а вчера как си местеше частите... Тодор 2. Трябваше да го дисквалифицират. Сигурно 3 пъти му направиха забележка. Ако не беше си помогнал, щеше да е отпаднал вече. 

Милен не изигра нито една елиминационна битка. Дори като го пратиха като капитан загуби от Джералдин. Нивото му е средно.

Йоана - освен на плуване, другаде е слаба. Вече много пъти я видяхме, че пъзелите не са й силна страна. Сестра й беше по-добра.

Джералдин - отпадна навреме. Тя си е типична жътварка. Не ги умее интелектуалните задачи и това е.

Борислав - единственото, с което дразни е със самочувствие. Говори с превъзходство, но пък гледните му точки са правилни. 

Милен уточни, че Ваня има страхотни умения и качества и с тях е щяла да стигне пак до където стигна и не е било нужно да крои планове и номера. Доста добре де аргументира без да подцени Ваня като играч, както правят Тодор, Боби, Вайс и други. 

Боби е хитрец нс дребно. Докато беше при Ловци гък не казс на Тодор зсщото усещаше лидедртеото му и не исксше дс бъде на елимимсциона. Използва това, което Ваня му предложи само и само да се хареса на племето тогсва. Не го харесвам. Прикрит, няма издържливост, слабак на плуване и пъзели. 

преди 23 часа , Starboy каза:

This aged well.

преди 1 час , AleX каза:

Бях за Йоана, а това с Гала...

Някои твърдят, че било фотошоп. Други, че първо го постнали, после го изтрили. Ще видим утре. Надявам се да е фейк и Милен да разбие Боби. Все пак има плуване и други неща, в които Милен е по силен

Учуден съм от слабата игра на Ваня тази вечер. Точността явно й е слабост. Боби пък се издъни с нареждането на частите. 

Наистина Милен излезе като категоричен победител. Иначе е ясно, че той остана най-неопетнен. И да, аргументира се добре и каза всичко в очите. Но същото важи и за Борислав.

Нормално е да не каже нищо на Тодор, защото беше влязъл като резерва, имаше си установени правила и така. Щеше да е тъпо да се бута за лидерство след като Ловците вече си бяха сплотено племе.  

Има две разлики: Борислав е малко високомерен и слаб на интелектуални игри. Милен е обратното. И двамата не са много издръжливи. Не вярвам Борислав да победи. Освен ако нещо извънредно не спъне Милен.

преди 17 часа , Slavi каза:

FB_IMG_1607019493741.jpg

Дано това е някакъв фотошоп. Ако е така.... жалко. И всъщност няма да ме е яд толкова на Гала, колкото, че тоя ще спечели! Милен ми е категоричен фаворит! Дано победи тази вечер. Вчера тотално го размаза оня, дето 10 часа се чудеше за един пъзел. Ваня от самото начало много я харесвах и беше един от фаворитите ми, очаквах да е в топ 3. Нищо чудно. Добро представяне и стигна далече. :) Искаше ми се тя да е на финала с Милен, но..... шанс. Играта беше по-скоро силова, ако беше само пъзел, ясно е, че тогава Бобъра щеше да отпадне. 

преди 16 часа , Slavi каза:

Някои твърдят, че било фотошоп. Други, че първо го постнали, после го изтрили. Ще видим утре. Надявам се да е фейк и Милен да разбие Боби. Все пак има плуване и други неща, в които Милен е по силен

И аз съм за Милен

Въпреки огромното му самочувстие аз пък съм за Борислав, ей така да им е гадно на всички подкрепящи Милен. 😁 Ама втори сезон ще бъде спечелен от някой, които цял сезон спа, лежа и яде, нито на номинации са ходили, нито на елиминации, особено Милен.

Много режисиран този финал :1000(23): Вчера на полуфинала и Милен и Борислав тичаха като гламави по трасето, днес Борислав буквално се разхожда и хвърля топка все едно е на село на ливадата.

Грам напрежение няма в играта.. много странно. И двамата се влачат и това е финалът.. Миналата година имаше студио,коментатори,напрежение до самия край.. тази година нищо. Малко разочароващ завършек,но поне Милен ще спечели.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...