Jump to content

Препоръчани коментари

Всеки да посочи Топ 5 на любим или нелюбим изпълнител. През ден-два ще задаваме ново име.

Започваме с Галена, която наскоро спомена, че има топ 5 на своите песни, та... кои са 5-те ви любими песни на Галена?

1.

2.

3.

4.

5.

Хайде! 

• Отговори 1,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От 9.05.2020 г. от 11:09, asylum каза:

Всеки да посочи Топ 5 на любим или нелюбим изпълнител. През ден-два ще задаваме ново име.

Започваме с Галена, която наскоро спомена, че има топ 5 на своите песни, та... кои са 5-те ви любими песни на Галена?

1.

2.

3.

4.

5.

Хайде! 

Сложно...

1. Moro mou

2. Дай ми

3. Феноменален

4. Тихо ми пази

5. След раздялата

1. Знам диагнозата 

2. Само миг

3. Намерих те 

4. Всяка нощ

5. Дай ми / Мразя да те обичам /След раздялата 

Последните са ми наравно и със Сто пъти, Можеш ли, Много ми отиваш, Пак ли. 

1. Харесвам те

2. Чупката

3. Вземи си дъх

4. Една целувка

5. Не поглеждай в мен

Имам много любими песни на Галош - няма място за Как не те е срам, Лъжец, Хавана Тропикана, Дай ми, Можеш ли, Феноменален.

За следващите ще хвърлям жребий - ще напиша на листчета бая певци и певици с над 15 песни и каквото се падне! Мисля всеки ден да го правя! Който се включил навреме, включил. 

Изключително трудно е. Толкова различни и яки песни. Само за топ 3 съм сигурен че е така, другите всички ми харесват еднакво малко или много, но ето:

1. Феноменален 

2. Точно никога

3. Хавана тропикана

4. С кое право/Мразя да те обичам

5. Стара каравана

Закачих темата. Интересна идея!

• Willy pinned and featured this Тема

Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. 

Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? 

преди 1 минута, asylum каза:

Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. 

Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? 

По едно листче на ден ми звучи добре. Така няма да сме смесват мненията. 

преди 2 минути, asylum каза:

Всеки ден. Кой играл, играл. Да се оправя

преди 44 минути, asylum каза:

Според мен на 2 дни, един изпълнител е добре. Все пак не сме голяма страна, ако е всеки ден... до месец ще се изчерпаме, ако разбира се включваме само поп-фолк, а не и други жанрове.

преди 2 часа , gabbati каза:

Според мен на 2 дни, един изпълнител е добре. Все пак не сме голяма страна, ако е всеки ден... до месец ще се изчерпаме, ако разбира се включваме само поп-фолк, а не и други жанрове.

О, споко, има за поне 100 дни напред ;) 

1. Пак ли

2. Моро му

3. Една жена

4. Сърце

5. GiveMeLove

Умишлено не включвам 100 живота, защото времето ще покаже. Иначе към момента определено ми влиза в топ 5.

преди 1 минута, asylum каза:

О, споко, има за поне 100 дни напред ;) 

Може един ден да пишем кои са ни любимите песни на изпълнителя, които ние си харесваме, а на следващия ден Топ 5 на същия изпълнител, които не си харесваме. 😁

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...