Starboy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Всеки коментар на @retr0 е дар!!! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Батальона се строява сега по Веселина на поздравите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Вече почти разгадах целия текст. Само някой ако може да ми каже какво пее след "сърцето ми.." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, xroflx9 каза: Вече почти разгадах целия текст. Само някой ако може да ми каже какво пее след "сърцето ми.." Че се захваща със зверове, после тоя и ония са й виновни. Онзи я прави да не знае, да ридае. После само да й свирне и си навирва трътка с готовност. Мхм, даам. Така са нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Че се захваща със зверове, после тоя и ония са й виновни. Онзи я прави да не знае, да ридае. После само да й свирне и си навирва трътка с готовност. Мхм, даам. Така са нещата. 😣😣😣😣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 1. Отново си с температура и треска те тресе. Кажи, кажи, че авантюра с мен гореща ти се ще. С очи от грях ще те разпаля, порочна ще съм аз. Порочно диво ще те галя, за да викаш от екстаз. Ти разкъсай без остатък моите дрехи и душа, татуирай отпечатък с устни върху мен в нощта. Припев: Мокри сьнища имаш, мен и теб в нощта виждаш. В мокри мечти ме любиш, по мен ума си губиш, не ти се ще да се събудиш. 2. С ръце от грях по мене скитай, отпивай ме безкрай. С любовен грях ме предизвикай и с ръце ме закопчай. Познавам лек за болестта ти - целувка от сатен. Вземи в дар за любовта ти сън действителен от мен. Ти разкъсай без остатък мойте дрехи и душа, татуирай отпечатък с устни върху мен в нощта. Припев: Мокри сьнища имаш, мен и теб в нощта виждаш. В мокри мечти ме любиш, по мен ума си губиш, не ти се ще да се събудиш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 15 минути, xroflx9 каза: Вече почти разгадах целия текст. Само някой ако може да ми каже какво пее след "сърцето ми.." ".. не бие, не тупти" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 13 минути, xroflx9 каза: 😣😣😣😣 В случая е горкото момче. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Искам Кристиана и Емилиано в дует! Две влечуги на едно място🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Много е зле Кристиана човек, толкова ужасно да звучи някой който официално издава музика не се сещам да е имало. Не се търпи, просто е непоносима... Дано скоро излезе караоке на новата й песен само с вокалите на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 4 минути, Slavi каза: Искам Кристиана и Емилиано в дует! Две влечуги на едно място🤭 Моля Мелето да добави и повръщаща реакция,иначе няма как да реагирам на това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 8 минути, xroflx9 каза: Моля Мелето да добави и повръщаща реакция,иначе няма как да реагирам на това. Confused ще свърши работа😆 А сега бързо напиши своя топ 3 на Крисето. Всъщност ако друга пееше някои от песните и, щяха да бъдат тотални хитове. Моя топ 3: Диги дай Дуета с Галин Цяла нощ Новата също се очертава да влезе в топа ми. Припадам на акцента и когато пее Колко по колкоо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 6 минути, Slavi каза: Confused ще свърши работа😆 А сега бързо напиши своя топ 3 на Крисето. Всъщност ако друга пееше някои от песните и, щяха да бъдат тотални хитове. Моя топ 3: Диги дай Дуета с Галин Цяла нощ Новата също се очертава да влезе в топа ми. Припадам на акцента и когато пее Колко по колкоо 1. Буба лази 2. Цяла нощ 3. Тук не мога да избера между новата,Диги дай дай ,Нищо друго и "монопола в спалнята" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Моят топ 3 на Кристиана. 1.Инструментала на “Звяр си” 2.Частта на Галена в “Моето време” 3.Частта на Галин в “Между нас” 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 8 минути, retr0 каза: Моят топ 3 на Кристиана. 1.Инструментала на “Звяр си” 2.Частта на Галена в “Моето време” 3.Частта на Галин в “Между нас” Предполагам,че топ 4 завършва с частта на Джорджано в "Цяла нощ"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, xroflx9 каза: Предполагам,че топ 4 завършва с частта на Джорджано в "Цяла нощ"? Майтап, майтап ама е като мехлем за ушите след като си слушал 3 минути Кристиана и започне неговата част. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Лека нощ, трупайте гледания за да сме #1 в трендинг и не спирайте да слушате новия химн. 🖤 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 39 минути, Vancho каза: В случая е горкото момче. По-смущаващо е момчета да се асоциират с лирическата героиня. Предлагам да ги наричаме "Криси" за по-кратко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 42 минути, Slavi каза: Искам Кристиана и Емилиано в дует! Две влечуги на едно място🤭 Осъзнавам, че сме в 21-век и в ЕС, но това не виждам как някой може да го пусне на родителите си и да каже "Мамо, тате, аз харесвам Емилияно!". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Осъзнавам, че сме в 21-век и в ЕС, но това не виждам как някой може да го пусне на родителите си и да каже "Мамо, тате, аз харесвам Емилияно!". “Как може такова нещо, сине, ние на твоите години Азис слушахме и гледахме как се чекне с рокли и полилеи на главата, толкова ли пропадна вашето поколение. Съсипаха я тая младеж.” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Току що, retr0 каза: “Как може такова нещо, сине, ние на твоите години Азис слушахме и гледахме как се чекне с рокли и полилеи на главата, толкова ли пропадна вашето поколение. Съсипаха я тая младеж.” Ми, честно казано, Азис имаше много повече класа от това малко чучело, а и беше феномен за времето си. Хората го харесваха наистина, това никой няма да го хареса - пъстроцветен папагал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Поздравявам ви с още нещо🥰 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Никакви Азисчовци и Емилияновци,това ще е бъдещата чалга кралица 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 4 минути, retr0 каза: “Как може такова нещо, сине, ние на твоите години Азис слушахме и гледахме как се чекне с рокли и полилеи на главата, толкова ли пропадна вашето поколение. Съсипаха я тая младеж.” От друга страна, ако баща ти даде одобрението си да слушаш Емилияянооу хей-йей - може само да ме радва. В ЕС сме, 21 век. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: От друга страна, ако баща ти даде одобрението си да слушаш Емилияянооу хей-йей - може само да ме радва. В ЕС сме, 21 век. Това демонстрация на някакъв морал ли трябва да е сега или какво? В чалга форум, където се избивате да защитавате наркоманки и свиркаджийки, пеещи нон стоп за алкохоли и кокаини, проблема е някаква розова коса на някакъв пендел в интернет? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари