Jump to content

Online: Ивана - Едно "Обичам те"

Препоръчани коментари

След всяко слушане зарибява повече. Последната минута особено е жестока. Трябваше и другите пъти припевът да го пее така по-високо. Предпочитам 1-2 такива песни в година от Ванче, вместо 5-6 чекийки.

Сподели в други сайтове

Това се казва истинска музика, истински творец. С такива песни жанрът стигна връхната си точка през 2006 година и само с такива песни ще се запази като музиката на народа. Песни с душа, послание, текст, нещо което да те жегне. Потресен съм от извратеността на музикалните вкусове днес. Браво на кака, абсолютна десятка. Майната им на гледания, на милиони и рейтинги, тук има изкуство бе хора. Последната минута е просто нещо уникално, има още хляб в тази жена. Брутална в клипът също! Радвам се, че повечето певици започват да предлагат качествен поп-фолк. След "Сърце", това е втората песен за тази година, която ме оставя без думи. Има надежда! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

То било почти балада, харесва ми, нежна и истинска песен, изживян текст. Липсва малко кулминация, на моменти е доста мудна, но наистина текстът доста ми харесва, дълъг е и са се потрудили. Накрая изпяването много радва. Иначе е прекрасна, толкова красива не е била, все едно са върнали времето назад и това е Ивана от първия й албум.

Сподели в други сайтове

Може да поздравим Ивана за актуалността да се инспирира за визията си в клипа от предстоящ филм, трейлъра на който тъкмо върви в ютуб, чак се обърках кога свършва рекламата и кога почва песента. Тряяло е обаче и малко екшън да вкарат вътре, че много заспало.

Също намирам за много удачно и добро решение да не се харчи за нови песни, а да си кавърдиса старите. Ама да беше записала някоя нова Грешна нощ или 100 патрона, а не точно дори по заспала Уморени и студени.

Сподели в други сайтове

Яка е лелината песен, вярно, че е малко бавничка, ама е готина. Следващата дано не е догодина обаче.
Кога ще ни зарадваш с иконки от клипа? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Смятам, че това е посоката, в която трябва да се движи Ивана.

Много приятно за слушане парче, дано му направи добра промоция по предавания и тн.

Личи си, когато прави нещата с удоволствие.

Сподели в други сайтове

Хубав проект. Да почне да прави клипове като в топ периодите на кариерата и' с такива хубави текстове и шлагерски мелодии - добре ще е.
Сподели в други сайтове

На мен много ми харесва - най-вече заради "моя" текст. :)

Много приятна и мелодична балада - в пъти повече предпочитам такива пред последните на Емануела и Анелия.

Сподели в други сайтове

Пенсионерска песен. Заспах. Съжалявам. Каква беше през 2004, какви бози пуска през 2019....

Не го виждам да мине половин милион това. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...