Jump to content

Препоръчани коментари

Ето и песента на Малта. Май това е Colors, с която Поли Генова е кандидатствала миналата година, но е избрана Bones.

Ето и песента на Малта. Май това е Colors, с която Поли Генова е кандидатствала миналата година, но е избрана Bones.

Не е това колърс.

Голема скука тая година ... Да не може човек да се впечатли от една песен.

Според повечето (мен включително) е по-силна от миналата. Аз пък имам поне 6 песни, които искам да сложа в топ 3. :D

И на мен ми харесват много песни. Доста по-силен е подбора от миналата година, ще видим със сценичните представяния как ще се раздвижат нещата. Основни фаворити са ми Холандия, Русия, Швейцария, Италия, Кипър, Малта, но харесвам още и Швеция, Азербайджан, Исландия, Словения, Унгария, Гърция, Армения, Белгия, Норвегия... почти 41 фаворита :D

Айде честит ни победител, мисля да затварям темата :D

Прогнозата ми е:

1. Холандия

2. Швейцария

3. Кипър, Малта или някоя друга женска денс чалгия (то май няма други)

4. Русия

5. Тук някаква изненада заради стейджинг...

6. Италия

• 2 weeks later...

Гърция, Италия, Португалия, Малта, Швейцария, Холандия

Тези са най-добри и съвременни.

MARUV щеше да направи най-бруталния performance ever на сцената на този песенен конкурс! Много, много жалко!

Жалко за Марув. Беше готов хит и победител.

Швейцария, Холандия, Франция, Малта и Италия. Това са ми фаворитите. Като цяло, нито една песен не ме грабна от първо слушане.

Според мен ще има доста разпилян телевот тази година.

Да, много жалко за Марув. Тия украинци не се спряха с политическата си пропаганда, трябваше още през 2017-та да бъдат санкционирани поради възпрепятстване на руската представителка от участие.

Припевът на македонската песен страшно много ми прилича на 

От 14.04.2019 г. от 20:38, meleto каза:

Припевът на македонската песен страшно много ми прилича на 

1:1 е с One last breathe на Гърция 2015.

Btw по-късно или утре ще кача албума с всички песни както и караоке албума.

Личен топ 10 засега:

Топ 10

• 5 weeks later...

Голямото заключение от тази година - Украйна тотално се прецакаха! MARUV щеше да им донесе победата и то толкова скоро след Jamala. Щяха да смажат Киркоров и Сергей Лазарев, да ги изравнят със земята. Нека им е за урок!

https://www.youtube.com/watch?v=Io1fJ-MRQBc

Поредното зверско парче от MARUV :1000(30):

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...