Blueberry Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Интересен и социален донякъде проект. Дано има успех и по често да се мотивира да пуска неща. Като гледам колко хора са работили по проекта, сигурно и е излязло скъпичко. А дано влезе в чалготеките Папи и Искрата са я предложили на Луна, не мисля, че са й взели много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Този "текст" трябва да е коствал нечовешки усилия за създаването си... отделно - изпълнението не ми харесва, на моменти имам чувството, че чувам блеене от чифтокопитно. Явно будалата за която пее Луна е самата тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 Папи и Искрата са я предложили на Луна, не мисля, че са й взели много. Според мен най-скъпо е излязъл клипът, като и там вероятно са се спазарили, за да пишат в актива си клип на мегазвезда. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Този "текст" трябва да е коствал нечовешки усилия за създаването си... отделно - изпълнението не ми харесва, на моменти имам чувството, че чувам блеене от чифтокопитно. Явно будалата за която пее Луна е самата тя. Тя пее на тия, които слушат песента, че са мишки. А те й се кефят. Смятай кой е будалата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 Тя пее на тия, които слушат песента, че са мишки. А те й се кефят. Смятай кой е будалата.. Будала е двойна похвала за човеците! Не четете посланията :D Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Защо Кралица Луна не влиза в трендинг?? 60 хиляди гледания от канал с 5к последователи за 2 дни не са ли достатъчни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ми честно казано музиката е супер а текста веднага се набива в главата. Гледам, че има вече 100к. Доста силно почва. Клипа като за нея също е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Ми честно казано музиката е супер а текста веднага се набива в главата. Гледам, че има вече 100к. Доста силно почва. Клипа като за нея също е супер. Добре е Президента! Певиците от нейното поколение в канала на Пайнер правят толкова гледания за месец. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Уникално интервю на най-интелигентната певица. И красива. https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-...hU8C-DqnYhPryrI Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Весела провокация, но музиката не ми е така запеваема като на Луна Президент. Иначе видеото е с много добро заснемане и доста прекрасни локации. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...enta-s-kon.html Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Трябваше малко повече да поработи на текста, като за президентската песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ключ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Хитът на годината! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ключ ! Уникална кралица си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.