Jump to content

Препоръчани коментари

Тони Стораро и Деси Слава да нямат дует и да са кавърдисали Luj Qyqek?

+ Фики

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тони Стораро и Деси Слава да нямат дует и да са кавърдисали Luj Qyqek?

Това са кавърдисали аман от тоя Стораро не се спря да краде готови хитове!

Това са кавърдисали аман от тоя Стораро не се спря да краде готови хитове!

Не е това.

Не е това.

Не е ли твоята песен дето сподели тук?

"Завиждайте, че като нас не сте!"

Не е ли твоята песен дето сподели тук?

"Завиждайте, че като нас не сте!"

Да, снощи Деса я е пяла в Ревю. :D

Голям хит ще е.

Не е това.

Същата е , на куплетите е едно към едно а и сега тази е голям хит при нас , а ние сме една и съща етност със Стораро!

Попаднах на тая песен наскоро и докато ми вървеше в бекраунд се заслушах... Пресито яко е имала говорен дефект. Звучи като Джулиана Гани хахах. Само, че не звучи така натрапчиво. Друг е въпросът, че мяза на циганка в този клип. Даже са чудя как се харесваше толкова и не сме я хейтили навремето. :1000 (29):

Като цяло Пресито много се ъпгрейдна и като визия, и вербално.

Много пъти сме обсъждали дали Преса е циганка. По-скоро само прилича, подобно на Иван Костов. :D Теда Александрова пък не прилича толкова, например.

Много пъти сме обсъждали дали Преса е циганка. По-скоро само прилича, подобно на Иван Костов. :D Теда Александрова пък не прилича толкова, например.

На Иван Костов са му сини венците. Целувал съм се с него, знам. :3fdb8960598fa63e:

Новата песен на Слави и Криско е с участието на Ку-ку бенд. Явно ще е с чалга звучене. Не че предната не беше де...

На Иван Костов са му сини венците. Целувал съм се с него, знам. :3fdb8960598fa63e:

Нарочно ги е боядисал, да те впечатли!

Вече е ясно коя чалга дива ще видим във "Вип Брадър 2019". :3fdb8960598fa63e:
Вече е ясно коя чалга дива ще видим във "Вип Брадър 2019". :3fdb8960598fa63e:

Коя?

Темата на Преслава - видяна 6077 пъти

Темата на Галена - видяна 12 279 пъти

:3fdb8960598fa63e:

Темата на Преслава - видяна 6077 пъти

Темата на Галена - видяна 12 279 пъти

:3fdb8960598fa63e:

Леко, леко, Пепа, ти си будала, леко, леко, леко, леко, леко... :D

Обаче Цецо ще направи брутални разкрития за Емануела. :3fdb8960598fa63e:

Кой е Цецо?

Какви? :baaasmiley:

Сравнително бързо направихме 2 милиона :3fdb8960598fa63e:

Абе, добре сме.

По-силен първи ден от "Да гори" направихме. Гледах и седмичните данни, направили сме и по-силна първа седмица от Преслава. Държим втората най-силна дебютна седмица в чалгата за 2018 след.....АМАН от нея! :mf_surrender:

Днес пуснах двете парчета на една жена, която отдавна не се интересува от чалга и си пада по по-мелодични неща, западна музика и тем подобни. Много по-впечатлена беше от проекта и цялостната визия на "Феноменален". Вика "Това парче е за яко пиене".

Тя е била преди няколко години във Велико Търново, каза, че ахнала, като видяла палата на Галена и Галин.

Ужасна махленска простачка.

Единственото, което я спасява са добрите и вървежни песни, иначе е абсолютен боклук.

Абе, добре сме.

По-силен първи ден от "Да гори" направихме. Гледах и седмичните данни, направили сме и по-силна първа седмица от Преслава.

Не е вярно, Преслава първата седмица имаше повече. Галена падна под 200К много по-бързо...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...