Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много яка песен!!! Очаквах нещо добро, но надмина това, което си мислех. Песента и видеото са супер!

Ех.. какъв хубав индийски вокал надявам се да си го е платила иначе клипа и отива дирекшън в коша!

Кишев като Ганев ли иска да звучи или Пашев?

Песента и изпяването е 1:1 с Няма да ме купиш.

Много хубава песен, от сто години не ми беше харесвало нещо на Мария, но това е супер яко. Трета тупалка от Планета за седмица, започвам да се обнадеждавам. Есил и Карлос не ги спирам.

Свежарско е. Поздрав за новото семейство Гущерови ли е това :1000 (29):

Не помня от колко време не ми беше харесвала песен на Мария, но тази е добра.

Страшна е и тая, макар да ми е една иде по-слаба от предната. Но Мара тая година кърти с добри парчета.

Само, че... снимала със Станислав, който е мега добрия реж. а пуска клип за 5 лв. Отчитам го, като минус за проекта...

Не е зле, напоследък трудно възприемам песните от първо слушане, допускам, че ще ме зариби.

Не е зле. Все едно е писана за Алисия.

Изпяла я е много хубаво и нежно. Видеото е 1,50лв, което не е много типично за нея.

Ар кей ....... Още някой дали ще го използва ??? Слабо изпълнение .... Нищо интересно!

Ар кей ....... Още някой дали ще го използва ??? Слабо изпълнение .... Нищо интересно!

Това са инициалите на Радомир Кишев. :1000 (29):

Това са инициалите на Радомир Кишев. :1000 (29):

Гениално значи! :3fdb8960598fa63e:

Изключително слаб припев. Цялата песен я прави отсвира и семпъла на вокалите, който е използван. Нямам търпение да се разобличи откъде е откраднато.

Не ме кефи заради текста и изпълнението. Мария има голям проблем с текстовете в последните години.

Марчелис вади зверски форми и тяло. Клипа е стилен и много добре заснет и монтиран. Трябва и по стилни клипове да има. Кво не му харесвате. Няма го характерния кич за Мария

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...