Jump to content

Препоръчани коментари

Не е нищо особено приемът. По-слаб е от на Цура.

Видяхте ли невъзможността на Жалена тази вечер? Две песни без никакъв прием и една мазна цигания на Стораро, че да се поспаси и оправдае място толкова късно в концерта... ужас

Това при нея е от 2 години насам, не е само на този концерт. И после "Шефката" ще я отрежат и няма да я излъчат.

Галена и Анелия са пълни разочарования. Преса и Емануела е лекота ще ги смажат..

Леле, то никой не пее с нея бе. Егати балона :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Галена да слиза, че срамота

Оле, ама то приемът е по-зле от на Феноменален, даже и от Дай ми любов хахах

Като подадоха накрая никой почти не пееше :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

https://www.facebook.com/maisbg/videos/2234987443186650/

2:15

Аз пък от линка дето прати Fast виждам че цялата зала е на крака и пее хита на годината!

Ако Фаст е записал приема от профила на Стоян думите ви за топ хита на годината наистина отиват на вятъра.

Преди последния припев пуснаха публиката и в начало пълна тишина.

А бе вие на черното бяло ли ще казвате. Мега прием? пеене? Къде са :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ахахахахаха

Аз пък от линка дето прати Fast виждам че цялата зала е на крака и пее хита на годината!

И аз където гледам много яко се чува. В момента се дерат и за Маракеш. Чува се как публиката пее.

А бе вие на черното бяло ли ще казвате. Мега прием? пеене? Къде са :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ахахахахаха
И аз не я харесвам, ама си се пееше доста силно

Оле, ама то приемът е по-зле от на Феноменален, даже и от Дай ми любов хахах

Като подадоха накрая никой почти не пееше 1000 (29).gif 1000 (29).gif 1000 (29).gif

https://www.facebook.com/maisbg/videos/2234987443186650/

2:15

Аз от това което видях Денис, Цура и Ваня имаха най-добър прием. :roll1: :roll1:

Галена всъщност не е толкова противна.Просто жената има противни фенчета. Иначе приемът на Шефката узобщо не отговаря за категорията "Хит на годината" . "Грешка беше" я размаза,а за Да гори в любов не ми се мисли. :1000 (29):

Оооо, остави този провал за край...

Кралица на провалените приеми :1000 (29):

Силен прием ама самата Галена е feat. в песента ... жалко убеждавам се,че надутият балон Галена се спуква!

Абе, вие нормални ли сте, сериозно питам? Или се правите на глухи? На Шефката приема беше топ както се очакваше, защо извъртате нещата?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...