Jump to content

Препоръчани коментари

:Vishenka_05:

"Все напред" си остава любимата ми песен на Галин. 2015 му е най-силната година, както и на много други изпълнители като Галена, Фики, Яница, Теди, а даже и на Тотя! :3fdb8960598fa63e:

Ох, и аз не харесвам този му стил, но пък "112" доста я слушах. Обаче много бързо ми омръзна ... :mf_surrender:

Аз всички съм ги слушала много, само "Мойта дама" и "Готина кола" не ги прослушах веднага, но след месеци ги преоткрих. И все пак с Оцко беше най-добре.

"Все напред" си остава любимата ми песен на Галин. 2015 му е най-силната година, както и на много други изпълнители като Галена, Фики, Яница, Теди, а даже и на Тотя! :3fdb8960598fa63e:

На мен "Момче без сърце". С тази песен ми стана любимец.

Аз всички съм ги слушала много, само "Мойта дама" и "Готина кола" не ги прослушах веднага, но след месеци ги преоткрих. И все пак с Оцко беше най-добре.

"Само за минута" и "Един на брой" са топ песните на Г.

На мен много ми харесва и "Колко много", но пеенето на Кристиана ме дразни, не мога да я понасям. Да развали хубавата песен с тая бездарница. :gun_bandana:

Аз доста слушах и "Сменям ти адреса" и "Царя на купона" които не станаха много големи хитове.А топ хитът "С мене да вървиш" съм го слушал само няколко пъти.

Обаче колко нагло Джена му е отказала дует година по късно и по интервютата да говори как й е все тая дали е обидила някой, а накрая си я включи в албума. :3fdb8960598fa63e: Истинска кралица на лицемерието! :Vishenka_05:

На мен много ми харесва и "Колко много", но пеенето на Кристиана ме дразни, не мога да я понасям. Да развали хубавата песен с тая бездарница. :gun_bandana:

Е, то е ясно, че Оцко го е поканил за тая песен колкото някой да забележи противната му женичка! Същото стана и за турнето когато му набутаха двете бездарнички.

Любимите ми песни на Галин са "Няма да боли", "С мене да вървиш" и "Парата ако хвана (тази е абсолютен топ). Парчето с Камелия също е много яко. От "На Египет фараона" насам не го търпя този позьор. Единствено "Ме Густа" съм слушал повечко.

Тази песен също ми е в топа. Има 15 млн. гледания!!!

Зададох въпрос към теб по-горе.

Анелия за мен ще остане с най-много...

Иначе на Галин, като се замисля нямам само 1 песен, която да харесвам най-много. Поне 5-6 са.

Обаче колко нагло Джена му е отказала дует година по късно и по интервютата да говори как й е все тая дали е обидила някой, а накрая си я включи в албума. :3fdb8960598fa63e: Истинска кралица на лицемерието! :Vishenka_05:

Джена е включила "С мене да вървиш" в нейн албум?

Любимите ми песни на Галин са "Няма да боли", "С мене да вървиш" и "Парата ако хвана (тази е абсолютен топ). Парчето с Камелия също е много яко. От "На Египет фараона" насам не го търпя този позьор. Единствено "Ме Густа" съм слушал повечко.

Тук ми е много сладък в клипа. В градината е топ. Песента е страхотна, но тези двете са пълен потрес.

Днес си я слушах в колата. Голям хит беше. :Vishenka_05:

Анелия за мен ще остане с най-много...

Облог или се признаваш за победен от сега? :1000 (29): :1000 (29):

Е, то е ясно, че Оцко го е поканил за тая песен колкото някой да забележи противната му женичка! Същото стана и за турнето когато му набутаха двете бездарнички.

После беше накарал и Фики да се влючи в нейна песен. Сега тая е в десета глуха, там да си остане.

Джена е включила "С мене да вървиш" в нейн албум?

8

:girl_witch:

8

:girl_witch:

:1000 (29): :1000 (29):

Все едно Галена да включи "Все ми е тая" в свой албум. Или Преслава - "Горе-долу" на Фики в следващия нейн албум.

Никога съм я харесвал тази търговищка злобарка.

Стелче,мила,как ще коментираш,че "провала" на Андрю е на път да се окаже най-успешната й чуждоезична песен? Гледанията скачат от ден на ден и с това темпо до края на седмицата нищо чудно да има милион,защото вече има повече и от Фики: :1000 (29):

Ивана сякаш е най-зле от старата генерация.

Глото - пуска често песни, сред които има и добри попадения, а и приятни за ухото песни, концерти, тук-таме участи..

Деса- разнообразни неща, експерименти, колаборациии, наколко самостоятелни хита, включително и балада хит. Много участия.

Камелия - От както е извън Пайнер, смело.можем да кажем, че залага на разнообразието в песните. Няма песен, която и минимално да прилича на предходната. Експериенти тип - Престъпно е, Само за минута. Рап-чалга, типичен фолк и лека мазнотийка (Плюшено мече). Голям хит и стабилни гледания в личния й канал. Клипове на ниво, участия- бол + Гласът.

Василка - хит до хит, голям отзвук в медийното пространство, участия в чужбина.

Ванча кво има за последните 5-6 години??? Една леко позната песен - Твое копие, от там насетне само някакви ташаци ала Ще ти взема всички.пари и Кралете. С участията май също е зле...

На фона на останалите, направо бледнее.

Коя от последните песни на Глория /2 - 3 години/ има повече гледания от "Твое копие"?

След това ти сам каза - от 2010 насам да има 3-4 нормални и познати песни. Всичко друго - ни клипа, клип, ни песента хит, те дори и за слушане не стават.
Абсолютна лъжа!

Стелче,мила,как ще коментираш,че "провала" на Андрю е на път да се окаже най-успешната й чуждоезична песен? Гледанията скачат от ден на ден и с това темпо до края на седмицата нищо чудно да има милион,защото вече има повече и от Фики: :1000 (29):

Песента е много яка, но това са купени гледания.. :girl_cry2:

Защо да са купени? Няма големи разлики между харесванията,коментарите и тн.

Алисия е тотална любимка на студентите обаче. Вчера с Константин събориха Плаза и буквално нямаше никакви места за никого.

И аз това заподозрях btw без дори да съм чул песента и да следя за какво става въпрос. На теб какво ти подсказва, че са купени? Ти май си фен на Андреа, забелязал съм, че харесваш доста от песните й.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...