Jump to content

Препоръчани коментари

Мара сигурно се къса от яд, че Глория първа пусна Парижкия клип :1000 (29):

Камелия Владимирова Вескова - Пинтията визираш май? :3fdb8960598fa63e:

Добре, засечи гледанията. Това, което видях аз днес е, че съм засичал общите на 27 септември в 22:00 часа и тогава са били 10.070 mln.

Днес, няма и 5 дни по-късно са 10.544 mln. Тоест покачване с 478К за 4 дни и 18 часа. До 22:00 часа покачването ще достигнало над 500К. Средно по 100К на ден. Това и "Зоопарк" не го правеше 3 месеца след премиерата си.

Същата визирам, как се досети? Или викаш, не е много трудно... :1000 (29):

Аз реших да ги засека, защото не знаех, че и ти ще го направиш. Така и така съм ги записала, ще ги отбележа. Нека има да се брои. :P

Много добре са си по близо 100К на ден. Не се случва и с уж големите хитове на годината. Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... :3fdb8960598fa63e: :cheers:

Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... :3fdb8960598fa63e: :cheers:

МОИСЕЙ: В 23 часа и 59 минути на 31 декември 2018 най-гледаната попфолк песен за годината в България ще е колаборация между шкембест турчин от Шумен на име Тунчер и жена от същия край, която някои наричаха Пришитото Лице.

Запомнете това предсказание.

Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер :gun_bandana:

Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт.

Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си.

Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо.

plambata, ще се обявиш ли за победен в залога или ще изчакаш официално до 10-ти? :3fdb8960598fa63e:

Преслава - 1,189 млн.

Фики ft. Джена - 430 хил.

:3fdb8960598fa63e:

Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си.

Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо.

Идеално! Тъкмо за концерта ще е хем нова, хем достатъчно наложена, хем "Шефката" ще продължи да върлува като есенен грип още месец.

Каква ирония - и двете най-големи в чалгата с паузи тази година, едната - за да посрещне нов живот, другата - за да оплаче края на един такъв. :confused:

40-те дни изтичат съвсем скоро btw.

Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер :gun_bandana:

Защо? Не му трябват албуми. Аз искам хитове. Иначе ще му бия шута и ще си намеря нов любимец. :1000 (29):

Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт.

Няма нищо. Пак не съм доволна от него. Да си мисли какво ще направи.

Няма нищо. Пак не съм доволна от него. Да си мисли какво ще направи.

Галин ще има песен, която ще е любовна..

Това ще е на Десита.

Галин ще има песен, която ще е по-любовна..

Ако е и с фолк звучене ще е супер.

Ако е и с фолк звучене ще е супер.

Той нали още в началото на лятото беше казал, че Десита има песен, но ще я пускат след края на лятото, може тая малка част да е именно от нея. А нали вчера имаше стори в студиото и каза, че новата му песен е любовна. Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес.

Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес.

Да, две отделни песни са. Една на Деси фийт Галин и една изцяло негова.

Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? :Vishenka_05:

:Vishenka_05:

Еволюция е до 7:30, нататък е потрес с изключение на Ме Густа :mf_surrender:

Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? :Vishenka_05:

Приемът й ще е по-добър от миналогодишния концерт, въпреки че тогава уж имаше по-голям хит. Очаквам най-много да се избухва на Константин/Алисия, "Да гори в любов" и "Шефката". Ако не поканят Тони Стораро на концерта, сами ще си забият нож в гърба - това е най-големия хит на годината.

Галена и Янева най-добре изобщо да си спестят представянето на "Маракеш". Макар завидните гледания, мисля, че ще приспи залата тази песен.

Преслава със сигурност ще изпее новата + "Обратно в играта" (може и нещо старо).

Според мен тия трите песни, които изброих най-горе, ще си оспорват титлата "Най-добър прием". На миналия рожден ден титлата отиде при Галенови, да видим какво ни чака този път.. :3fdb8960598fa63e:

Ох, и аз не харесвам този му стил, но пък "112" доста я слушах. Обаче много бързо ми омръзна ... :mf_surrender:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...