stereoto_ Публикувано на Юли 19 Report Share Публикувано на Юли 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Нещо не мога да я усетя скитницата... Имах други очаквания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Не те давам" е по-добре, особено в куплетите. Но е жалко, че нито една от песните не е баладична. Пак с едни и същи автори е бачкала. Малко съм разочарована от Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 На мен"Добре дошла,скитнице"ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Не те давам" не я изслушах до края даже - много е зле, особено припевът. Скитницата става, но с това залавие такава песен и такъв текст можеше да се направят... Слабо от Гло, последната нейна песен, която слушах беше Стрелците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Цццц .... а като си помисля,че това беше най-добрата певица години наред .... все едно е оглушала .... не мога да повярвам,че тя самата харесва песните които прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Май всички се изчерпаха... Убеден съм вече, че Ивана затова не пуска песни, защото самата тя не ги харесва. Втората песен е по-добре, определено, но пак не е нищо особено. Очаквах скитницата да е по-умерена, по-тежка. Глория пее по един и същи начин в последните си песни, което е грешка според мен. Дано да имат успех все пак, защото си е положен труд и са дадени пари. "Не те давам" може и пак да си я пусна. Слабо лято се очертава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Добре дошла" е адската, точно какво ми се слушаше от нея! На другата ще наблегна по-късно, защото тази ме грабна много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Добре дощла, скитнице" ми хареса повече! Напомня на стари песни на Глория, както и двата видео-клипа, обаче най-много бях впечатлен от нея във второто видео и по-конкретно там, където е с вързана коса. Много, много е красива! Обичам си я, все пак съм израснал с нейни песни, обаче наистина ако бяха на някоя друга може би, не бих ги забелязал. Просто има препратка към нейни песни от преди години "Добре дошла, скитнице" и това ми хареса, защото наистина не го очаквах. Хубава изненада и то две нови песни, правила го е и преди. Надявам се все пак да предложи нещо по-различно за нея.... Истината е, че от "Полудяваш по мен" няма кой знае колко добри песни за мен, но съм пристрастен и навярно ще дам шанс и на втората песен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Добре дошла, скитнице" е страхотна. В началото като почна и викам край, това ще е нещо тъпо и като избухна бързата част се изкефих :1000 (29): Много добра песен, дано се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Викам да не бързаме, а да дадем шанс на песните. Всеки ще си хареса някоя поне малко. Добри са пък в крайна сметка! Ясно е, че са далеч от "Очакване", "Сбогом, адиос", "Стопроцентова жена" и други стари тупалки, но пък това е всеобщ проблем, не само на Глория - погледнете дали другите са вдигнали нивото на продукцията си! Песните са авторски, мелодични и приятни. Да, трябва да смени екипа и имам надежда, че все някога ще го направи. Другото, което е... поне аз лично взех да се примирявам, че каквото и да измисли и запише, все ще го нагоди по свой калъп, държи си на стила - това е най-хубавото и най-пагубното в същото време, но за мен е важното, че този стил не е пошъл и не се излага. За по-различна песен явно не й е дошло вдъхновение. Клипчетата са приятни. Дано все пак някога има и по-високобюджетен клип със сюжет, защото отдавна не е имала. Не знам дали бе редно да се пускат едновременно двете песни, но да речем, че се допълват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Текстовете са клишета... това й е проблемът на Гло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Викам да не бързаме, а да дадем шанс на песните. Всеки ще си хареса някоя поне малко. Добри са пък в крайна сметка! Ясно е, че са далеч от "Очакване", "Сбогом, адиос", "Стопроцентова жена" и други стари тупалки, но пък това е всеобщ проблем, не само на Глория - погледнете дали другите са вдигнали нивото на продукцията си! Песните са авторски, мелодични и приятни. Да, трябва да смени екипа и имам надежда, че все някога ще го направи. Другото, което е... поне аз лично взех да се примирявам, че каквото и да измисли и запише, все ще го нагоди по свой калъп, държи си на стила - това е най-хубавото и най-пагубното в същото време, но за мен е важното, че този стил не е пошъл и не се излага. За по-различна песен явно не й е дошло вдъхновение. Клипчетата са приятни. Дано все пак някога има и по-високобюджетен клип със сюжет, защото отдавна не е имала. Не знам дали бе редно да се пускат едновременно двете песни, но да речем, че се допълват. Наистина ли ти харесват? Или го пишеш, защото е тя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много скучна и еднотипна както винаги. От 10 години не смени позите, чупките и ТЕКСТОВЕТЕ !!! Аз двете песни не ги различавам - и клиповете еднакви, и мелодиите ... Освен това във всяка песен пее едно такова равно и монотонно, че да заспиш. Спрях ги на втората минута, сори ама Поне е похвално, че снима на морето и излезе от студиото и диваните. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 ''Скитница'' не е лоша. Другата е синоним за баналност. Лично според мен на Глория вече не и се занимава. Не може да не се усеща, че от години пее една и съща песен. И двете напомнят много на ''Като буря''. Донякъде искам да я похваля, че в текстовете няма излагации, но тя дъвче едно и също десет години. Нямат хитов потенциал, определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Наистина ли ти харесват? Или го пишеш, защото е тя... Ти знаеш, че ако нещо не ми хареса при нея, не си мълча. Понякога съм се насилвал да харесам напълно някои неща, но винаги съм казвал, ако някой компонент куца. В последните години това са текстовете или фразите с дълги разпявания. Песните ми харесват на първо слушане - определено не припадам, иска ми се повече песен с градация и кулминация, но тя така си ги разбира нещата за момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много приятна изненада. В сравнение с последната ѝ песен това са си направо шедьоври А с лилавия топ и полата в единия от клиповете е много секси. Боунърс ол араунд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Добре дошла, скитнице" е страхотна, нямам думи. Другата ми е бозава на първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ти знаеш, че ако нещо не ми хареса при нея, не си мълча. Понякога съм се насилвал да харесам напълно някои неща, но винаги съм казвал, ако някой компонент куца. В последните години това са текстовете или фразите с дълги разпявания. Песните ми харесват на първо слушане - определено не припадам, иска ми се повече песен с градация и кулминация, но тя така си ги разбира нещата за момента. Не знам, тук дори изпълнението на парчетата ми идва някакво вяло, а тя поне в пеенето си има хъс. Интересно е да се пуснат две песни наведнъж, но да са коренно различни, с разлика и в клиповете. Тук чета, че се харесва тази за скитницата, при мен е обратното - тя ми се стори направо неслушаема, другата по-интересна ми идва. Ще им дам още няколко шанса, ще преслушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не знам, тук дори изпълнението на парчетата ми идва някакво вяло, а тя поне в пеенето си има хъс. Интересно е да се пуснат две песни наведнъж, но да са коренно различни, с разлика и в клиповете. Тук чета, че се харесва тази за скитницата, при мен е обратното - тя ми се стори направо неслушаема, другата по-интересна ми идва. Ще им дам още няколко шанса, ще преслушам. Какво не ти хареса в скитницата? На мен мелодията ми идва зарибяваща, звучи ми ретро, като старите песни на Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Какво не ти хареса в скитницата? На мен мелодията ми идва зарибяваща, звучи ми ретро, като старите песни на Глория. Изпълнението - сякаш едва-едва го пее, никакъв заряд. Текстът също ми идва твърде скромен откъм идеи - напомня ми тематиката на "Изсвирете нещо ударно" (тя го преодолява, забравя, няма вече сълзи, отваря нова страница и отива да празнува) - само че тук е при приятели, а там в заведение, където да свирят и пеят до сутринта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Изпълнението - сякаш едва-едва го пее, никакъв заряд. Текстът също ми идва твърде скромен откъм идеи - напомня ми тематиката на "Изсвирете нещо ударно" (тя го преодолява, забравя, няма вече сълзи, отваря нова страница и отива да празнува) - само че тук е при приятели, а там в заведение, където да свирят и пеят до сутринта. Музиката харесва ли ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Музиката харесва ли ти? Нищо впечатляващо! В другата песен ми харесва текста на куплетите, визията също там е по-адекватна, много е хубава с полата и златния бански. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Харесват ми и двете. Повече ми допада обаче "Скитницата", Митко Петров ми е слабост с проектите си към нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не знам, тук дори изпълнението на парчетата ми идва някакво вяло, а тя поне в пеенето си има хъс. Интересно е да се пуснат две песни наведнъж, но да са коренно различни, с разлика и в клиповете. Тук чета, че се харесва тази за скитницата, при мен е обратното - тя ми се стори направо неслушаема, другата по-интересна ми идва. Ще им дам още няколко шанса, ще преслушам. Проблемът е не че песните са лоши, а че Глория повтаря себе си. Хубаво е, че има обособен стил, но си трябват песни, които да жегват. Как успяваше преди години... Просто трябва да смени екипа и веднага ще се усети. Също така тя може да прави с гласа си каквто поиска, не знам защо все трябва да пее едно такова естрадно. Сръбската орнаментика в "Намери си майстора" например е страхотна, по-нежното пеене в "На неверен да съм вярна", по-нахаканото в "За първи път"... Когато реши, експериментира. Какво да правим обзори... Песните са такива, каквито са. Нормално е да ги чуваме по-различен начин и е нормално да имаме по-високи критерии към нея, като знаем какво е правила назад във времето. Мен ми се ще да чуя песен с коренно различна тематика от любов, мъже... не знам защо зацикли в тая посока тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.